Мамолози - гр. София

• 1 783 445
  • 6 421
  •   3
Отговори
# 5 250
Здравейте!
Всяка година си правя ехо и мамография в Токуда и  не посещавам допълнително мамолог. Предполагам, че ако се налагаше щяха да ме изпратят.  Заплащах си и веднага ми правеха изследванията, когато отида, без предварителна резервация на час, което за мен е голямо улеснение. С направление се чакаше с месеци. Сега цените в Токуда са скочили доста и обмислям да направя изследванията в Диагностичен център Спектър, до парк- хотел Москва. Лятото правих там ренгенографии на поносими цени и така разбрах, че правят и тези изследвания. По 50 лв е едната, двете заедно 80 лв. Иначе с направление 10.03 и 10.04.
Дано съм била полезна! Blush

# 5 251
maq-mi, а какви са цените в Токуда?

# 5 252
Бях на мамолог при д-р Боева в МЦ "Лора" в началото на " Позитано". Доволна съм, работи с касата. Тя каза, че мамография не е необходима в моя случай, а преглед и ехограф. Понеже ходих там и на хирург, че за него ми беше направлението, а мамографията ми е от " Русев" в Студентска поликлиника, хирургът каза, че са добри, а тя ги "оплю".

# 5 253
  • София
Бях на мамолог при д-р Боева в МЦ "Лора" в началото на " Позитано". Доволна съм, работи с касата. Тя каза, че мамография не е необходима в моя случай, а преглед и ехограф. Понеже ходих там и на хирург, че за него ми беше направлението, а мамографията ми е от " Русев" в Студентска поликлиника, хирургът каза, че са добри, а тя ги "оплю".

Много благодаря , а знаете ли дали д-р Боева работи с допълнително здравно осигуряване  България Иншуранс АД?

# 5 254
Нямам представа. Вижте в супердок дали пише или звъннете в центъра.

# 5 255
  • София
Нямам представа. Вижте в супердок дали пише или звъннете в центъра.
Благодаря,записах си час, работи с доп. здравно осигуряване.

# 5 256
  • София
Утре е четвъртък, искам да отида и да вися цял ден и точно утре да ме прегледат на ултразвук и ако трябва с рентген. Имам някакъв преглед от безотговорен АГ, платих 50лв залудо.
Свързах се с много зор с болница Св. София, точно в 15:59. Включи се телефонен секретар,  съобщава, че за доктор Василев ще се записват часове за декември от някоя си дата (не запомних коя). От 14:30 до 15:59 постоянно беше зает този телефон.
Моля, кажете ми, ако отида в Света София дали ще стане с чакане и кого да избера, ако въобще има избор.

# 5 257
  • София
Моля, кажете ми, ако отида в Света София дали ще стане с чакане и кого да избера, ако въобще има избор.
Ако отидете в АГ болница Света София рано сутринта, има шанс с чакане до обяд  някой от лекарите да успее да ви прегледа срещу заплащане, зависи колко са натоварени. Дамата на регистратурата ще каже, че няма вариант без час. Бъдете търпелива и кажете, че ще чакате колкото е необходимо, успех!

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 23:08 от buni

# 5 258
Мисля, че ако дамата се свърже с др.Василев на личния му номер и сподели какъв е случаят при нея той би дал възможност и за по-скорошен час, извън тези по график.

# 5 259
В онкологията също може да стане преглед веднага без час, а там работят добри специалисти.

# 5 260
Здравейте!Не подценявайте прегледа при мамолог!При мен заради пропуск преди година..се оказах с карцином 😞Просто не го е видял лекаря !!! Потърсете Виктор Йорданов.Той е много добър образен диагностик.Преглежда в Сити Клиник на Цариградско шосе.Д-р Василев в Света София също е добър в тази област,но е трудно с часовете при него.При повечето добри специалисти се чака ,но по-добре малко да се чака отколкото при който и да е .
Бъдете здрави 🍀

# 5 261
  • София
Здравейте!Не подценявайте прегледа при мамолог!При мен заради пропуск преди година..се оказах с карцином 😞Просто не го е видял лекаря !!! Потърсете Виктор Йорданов.Той е много добър образен диагностик.Преглежда в Сити Клиник на Цариградско шосе.Д-р Василев в Света София също е добър в тази област,но е трудно с часовете при него.При повечето добри специалисти се чака ,но по-добре малко да се чака отколкото при който и да е .
Бъдете здрави 🍀
Желая бързо оздравяване и пълно  възстановяване,имахте ли някакви оплаквания ?Има си отделна група ,но да напомня ,мили дами, да не пропускате профилактичния  преглед при гениколог.Heartpulse

# 5 262
Цитат на: svetla_svetli link=topic=4364.msg47089829#m
sg47089829 date=1697726922
Бъдете здрави 🍀
Желая бързо оздравяване и пълно  възстановяване,имахте ли някакви оплаквания ?Има си отделна група ,но да напомня ,мили дами, да не пропускате профилактичния  преглед при гениколог.Heartpulse
Прегледа при гинеколог също е важен,но наистина внимавайте с избора на специалист! Ако може изчакайте за час ,пътувайте,но не ходете при който и да е само защото е близо до вас.Аз допуснах тази грешка и изгубих година докато се видя ,че има проблем😞Нямах оплаквания,просто стандартния годишен преглед.Когато се вземат мерки навреме резултатите са с добри прогнози.

# 5 263
Записва се час. Гаврилов не гледа на ехограф. Трябва да минеш на горния етаж при някого. За чакането зависи колко хора има и дали ще се качва на операция. Виждала съм да взема пациентка от друг град  без час.
Здравейте мили момичета!Колко време преди преглед при проф.Гаврилов  звъните за час?Сега влязох без час.На контролен ме иска януари и с целия си акъл забравих да попитам дали и кога да звъня за час.Говоря за онкологията Дървеница не за частния к-т.Ще се радвам да ме ориентирате!Бъдете здрави всички!

# 5 264
Здравейте момичета! Моля за малко информация относно преглед при мамолог. Бихте ли ми казали дали е удачно да отида на 24 ден от цикъла т.е. непосредствено преди следващата менструация? Специалиста при който ходя няма по-ранна дата, а незнам дали преглед на тази късна дата би довел до неверен резултат...Прегледа включва палпация и мамографска снимка. За протокола на 46 години съм. Благодаря Ви предварително! Бъдете здрави! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт