Мамолози - гр. София

• 1 784 032
  • 6 424
  •   1
Отговори
# 5 280
Момичета д-р Полихронов има ли ехограф в частния си кабинет? Как минава прегледа? Ще пътувам 4часа за преглед и не ми се ще да ме претупа за 5мин .

Здравей! Има ехограф и прегледът е обстоен. Дори може би той е един от най-детайлните специалисти, при които съм била.

# 5 281
Момичета д-р Полихронов има
Цитат на: дънди link=topic=4364.msg47174768#m
sg47174768 date=1699391062
Момичета д-р Полихронов има ли ехограф в частния си кабинет? Как минава прегледа? Ще пътувам 4часа за преглед и не ми се ще да ме претупа за 5мин .

Здравей! Има ехограф и прегледът е обстоен. Дори може би той е един от най-детайлните специалисти, при които съм била.
ли ехограф в частния си кабинет? Как минава прегледа? Ще пътувам 4часа за преглед и не ми се ще да ме претупа за 5мин .

Може би ,но няколко пациентки са с инфекция след операция от него.Незнам на какво се дължи но не всичко е наред в онкологията!

# 5 282
  • В царството на игрите:)

ли ехограф в частния си кабинет? Как минава прегледа? Ще пътувам 4часа за преглед и не ми се ще да ме претупа за 5мин .

Може би ,но няколко пациентки са с инфекция след операция от него.Незнам на какво се дължи но не всичко е наред в онкологията!
Това може да се случи във всяка болница и при всеки лекар и второ дамата не е тръгнала да прави операция, а отива на преглед. Аз пък имам инфекция от Василев, но това не пречи да се чака с месеци пи него.

# 5 283

Майка ми беше такъв случай, опериранана е от него. При нея се оказа забравен бинт, който беше гноясал. То в действителност той само я оперира, следоперационните превръзки се правят от сестрите там, не знам доколко е редно това, но се практикува. И да, определено не е ок това, вкъщи си изкарахме акъла, тя има цял ред придружаващи заболявания.

# 5 284
Инфекция винаги може да се получи, но той оперира мама, свърши си перфектно работата и винаги ще съм му благодарна за това. В стаята и имаше жена на моите години, за  жалост с доста по-агресивен рак, която днес е добре под неговите грижи. Аз самата се преглеждам при него вече над 10 години. Да е жив и здрав!
Сигурно за всеки един лекар тук могат да се кажат и добри и лоши неща. Важното е добрите да са повече.

# 5 285
Скрит текст:

Майка ми беше такъв случай, опериранана е от него. При нея се оказа забравен бинт, който беше гноясал. То в действителност той само я оперира, следоперационните превръзки се правят от сестрите там, не знам доколко е редно това, но се практикува. И да, определено не е ок това, вкъщи си изкарахме акъла, тя има цял ред придружаващи заболявания.

Това се опитвам да кажа,че може би вече има доста пропуски!Преди години може да е било по-добре но в последната...нещата не са ок.Повечето доктори с голям стаж вече лежат на стари лаври и на името си и "претупват" нещата!Аз и още няколко пациентки последните месеци сме с инфекция след операция!

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 08:04 от AnMary

# 5 286
Цитат

Това се опитвам да кажа,че може би вече има доста пропуски!Преди години може да е било по-добре но в последната...нещата не са ок.Повечето доктори с голям стаж вече лежат на стари лаври и на името си и "претупват" нещата!Аз и още няколко пациентки последните месеци сме с инфекция след операция!
След операция при д-р Пилихронов ли? Би било жалко, ако се е променил.

# 5 287
  • София
Аз след операция от Гаврилов бях 8 мес. с незарастваща рана, поради което нямах лъчетерапия.....
Препоръчвам Полихронов за прегледи. Като хирург нямам лично мнение и дано да нямам и в бъдеще

# 5 288
  • софия
Майка беше близо година с незараснала рана след оперaция при Василев, но продължава да ходи на преглед и консултации при него. Има изключително човечно и добро отношение, и невинаги при всички нещата се случват по учебник.

Преди операцията при Василев, Гаврилов я направи на салата (не че нямаше причина, но все си мисля, че има начин и начин). Първата ѝ операция беше при него преди да стане такова светило, каквото е в момента. И тогава не искаше да обяснява, не искаше да го занимаваме с въпроси.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 10:37 от zvаnchе

# 5 289
Здравейте, момичета!
Видях тук в групата, че има телефон на д-р Полихронов, но никой не вдига Sad
Знаете ли как става записването на час при него и много напред във времето ли са като повечето специалисти, защото на мен ми се иска по-скоро да е, притеснявам се… ?
Освен него на кой друг мога да се доверя в София, от Бургас съм … а тук е ясно как стоят нещата, нямаме май добър специалист, на който можем да разчитаме?

# 5 290
Здравейте, момичета!
Видях тук в групата, че има телефон на д-р Полихронов, но никой не вдига Sad
Знаете ли как става записването на час при него и много напред във времето ли са като повечето специалисти, защото на мен ми се иска по-скоро да е, притеснявам се… ?
Освен него на кой друг мога да се доверя в София, от Бургас съм … а тук е ясно как стоят нещата, нямаме май добър специалист, на който можем да разчитаме?

Евгени Василев, Евгени Стоянов, Гаврилов, аз ходих при един млад Кермедчиев и останах доволна. В супердок има също контакти на такива специалисти.

# 5 291

Евгени Василев, Евгени Стоянов, Гаврилов, аз ходих при един млад Кермедчиев и останах доволна. В супердок има също контакти на такива специалисти.
Да, другия на който съм се спряла е Василев, но доколкото четох из форума е ужасно трудно да се добереш до него за преглед, поне 1-2 месеца напред часове, а аз искам спешен час, ако може даже още идната седмица.

# 5 292
  • София
Отивате без час в Тина Киркова примерно и чакате. Мисля, че все някой ще ви вземе.

# 5 293
Отивате без час в Тина Киркова примерно и чакате. Мисля, че все някой ще ви вземе.
На мен целта не ми е все някой да ме вземе, все пак и тук си ги имаме такива - да пътувам толкова път за “все някой”, идеята ми е уж при някое от светилата да се прегледам да чуя какво ще каже?

# 5 294
На мен целта не ми е все някой да ме вземе, все пак и тук си ги имаме такива - все някой, идеята ми е уж при някое от светилата да се прегледам да чуя какво ще каже?

В Тина Киркова работи и д-р Евгени Василев. За мен той си е от светилата.
Дамата искаше да каже, че с чакане става.
Иначе на други места си трябва предварителен час.
Мисля, че и в онкологията става с много чакане, а там също са много добри. Ако трябва да вляза в конкретика препоръчвам д-р Полихронов.

Общи условия

Активация на акаунт