Мамолози - гр. София

• 1 752 122
  • 6 290
  •   2
Отговори
# 5 325
Гавраилов дали го споменахме по повод вашия казус? Тук съм чела някои дами да наричат ръцете му "скенер". Работи в онкологията , където мисля се отива без час ( но не знам кои дни е там) има и частен кабинет. Не е особено любезен, но за много хора е светило.
 По пътя на логиката предвид факта, че ехографията е образно изследване, то би следвало да е в компетенцията именно на лекарите "образна диагностика" да могат да забележат абнормална находка въобще,  не само в млечните жлези.
 Не разбрах от казахте ли се от Василев?

Не съм се отказала още от него, но съм в чуденка какво да правя? Не знам наистина кой би ми бил най-полезен в случая, защото аз редовно посещавам мамолог, но не съм спокойна за себе си… гложди ме нещо от доста време колко са добри нашите тук и се притеснявам да не се окажа с нещо напреднало и късно.

П.с. Направо ми иде да се подложа на радикални мерки и едни импланти, но и от това ме е страх. Има ли някой тук с подобен подход превантивно?
То ако ще се режа всяка година за фиброаденоми, дали не е вариант?

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 15:01 от Rusi_be

# 5 326
Звучи много неприятно и стресиращо наистина. А това ваше евентуално желание за превантивна мастектомия коментирали ли сте до момента с някой от лекарите, при които сте били?
 Според мен вземете решение при кого искате да отидете и се придържайте към него. Ако имате финансовата и чисто физическа възможност в рамките на един ден да направите консултация с двама лекари също би било вариант ( в случай, че ви е важно да чуете повече от едно мнение).
 Според мен се доверете на опита на Василев или някой от другите препоръчани тук. Това са хора, които са се сблъсквали с какви ли не казуси.
  Също така е хубаво да приемете, че няма как да имате пълна предвидимост за това как точно ще премине прегледът и какво точно ще чуете.

# 5 327
  • София
За момичето от Бургас, можете да направите консултация с д-р Свещаров мед .център Панацея, ако обясните на регистратура,  че сте от провинцията могат да ви запишат или да чакате и доктора ще ви приеме. Прави и мамография , ако се наложи. Много добър диагностик е доктора. https://www.panaceabg.com/

# 5 328
Свещаров не препоръчвам. Не е ОК по много причини - изкуфял, лоша хигиена, но тук имаме и момичета с карциноми, които той демонстративно е проспал.

# 5 329
  • София
Аз се следя при него от 1999 г. Не е нито изкуфял , за хигиената не зная какво имаш предвид, сменя хартиения чаршаф, ако се е разсеял го моля да го смени след последната пациентка. Тук всеки споделя лично мнение, аз също съм с проблеми и операции и съм доволна.

# 5 330
Разбира се, че от всеки специалист има и доволни, особено ако става дума за безпроблемна профилактика.
Ама работя с гърди, пращаме жени при нужда при всички мамолози в София (или поне при по-свестните), не мога да кажа от коя година не става - все пак има стара слава, но това е. Не знам кой би искал да има карцином и да му казват, че няма нищо. Надявам се пострадали от него да се включат, за да те убедят. Аз не бих му се доверила. Дано при теб всичко е ОК и проблемите да са зад гърба ти.
Момичето идва от другия край на България с конкретни оплаквания, хубаво е да получи по-широк спектър на мнения.

# 5 331
Актуални мнения за Д-р Средкова има ли?

# 5 332
Звучи много неприятно и стресиращо наистина. А това ваше евентуално желание за превантивна мастектомия коментирали ли сте до момента с някой от лекарите, при които сте били?
 Според мен вземете решение при кого искате да отидете и се придържайте към него. Ако имате финансовата и чисто физическа възможност в рамките на един ден да направите консултация с двама лекари също би било вариант ( в случай, че ви е важно да чуете повече от едно мнение).
 Според мен се доверете на опита на Василев или някой от другите препоръчани тук. Това са хора, които са се сблъсквали с какви ли не казуси.
  Също така е хубаво да приемете, че няма как да имате пълна предвидимост за това как точно ще премине прегледът и какво точно ще чуете.
Идея си нямам физически дали е възможно да направя 2 консултации в един ден, предвид факта, че не се знае колко ще е изчакването преди преглед, а финансово изобщо не знам - бихте ли ме ориентирали колко струва в момента един платен преглед при Василев и съответно при Йорданов или Гергов примерно, горе долу ако някой е бил скоро при тях?
Свещаров изобщо не искам да ми го предлагате, за него съм си направила извода.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 21:08 от Rusi_be

# 5 333
  • София
За момичето от Бургас, можете да направите консултация с д-р Свещаров мед .център Панацея, ако обясните на регистратура,  че сте от провинцията могат да ви запишат или да чакате и доктора ще ви приеме. Прави и мамография , ако се наложи. Много добър диагностик е доктора. https://www.panaceabg.com/
Свещаров при мен неглижира карцином, дори отидох при него специално да питам какво е това, което др. Евгени Стоянов на профилактичен от работата забеляза и се притесни, каза, че е добре да го види хирург, но понеже се следях при Свещаров около 15 години, отидох си пак при него и той каза - нищо не е това. Това нищо след още една година се оказа рак. В темата за рака има още две момичета, при които е сходен случая и не е забелязал карциноми.

# 5 334
За момичето от Бургас, можете да направите консултация с д-р Свещаров мед .център Панацея, ако обясните на регистратура,  че сте от провинцията могат да ви запишат или да чакате и доктора ще ви приеме. Прави и мамография , ако се наложи. Много добър диагностик е доктора. https://www.panaceabg.com/
В никакъв случай Свещаров, нарочно не му пиша и титлата, заради него съм в темата за Рак на гърдата. Бягайте далече от този човек, който някога може и да бил сърцат доктор, но вече го интересува да си вземе само таксата за прегледа, повярвайте ми! Над 15 години се следях при него и абсолютно една година не видя, че има проблем при мен, след това в Онкологията ме питаха, страх ли ме е било да ходя на профилактични прегледи, когато казах, че съм абсолютно редовна и споменах Свещаров, цялата онкокомиия само се спогледаха и нищо не казаха.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 21:41 от Pro

# 5 335
  • София
Нямам мнение за тези лекари, които коментирате, аз съм оперирана от друг, но капцинома във фаза 0 ми го откри д-р Монева при профилактичен преглед. Пиша това, защото според мен не е важно да отидете при най-добрия хирург, а при добър диагностик.

# 5 336
Нямам мнение за тези лекари, които коментирате, аз съм оперирана от друг, но капцинома във фаза 0 ми го откри д-р Монева при профилактичен преглед. Пиша това, защото според мен не е важно да отидете при най-добрия хирург, а при добър диагностик.
Съгласна съм с вас, аз и затова съм тук в темата, за да се допитам до момичетата тук и да ме посъветвате кого е добре да посетя и май ще се откажа от д-р Василев засега и ще потърся мнението от някой от споменатите тук по образна диагностика и вече след това ще я мисля накъде.

# 5 337
Преди месец точно бях при др.Василев(в частния му кабинет) и цената беше 80лв. Горе долу от толкова започват.

Като видя името на Свещаров и настръхвам именно защото си припомняме какво съм чела тук за пропуснати видими образувания. Първият ми мамологичен преглед беше именно при него. Слава богу нямах проблем, но после ми стана много тъжно като видях как пропуска очевидни. А онкокомисията толкова ли е с вързани ръце или гарван Гарваново око не вади...

# 5 338
  • В царството на игрите:)
Моля ви, НЕ Свещаров!
На дамата все пак ще препоръчам Иво Гергов. Страхотен диагностик!

# 5 339
Rusi_be,
моята препоръка е, ако искате да вземете две мнения при пътуването си до София, да запишете час за Василев в частния му кабинет (там се спазват) - за ехография, мануален преглед, разговор върху историята ви, и отделно да посетите образен диагностик - някой от препоръчаните или в онкологията без час, за мамография.

Общи условия

Активация на акаунт