Мамолози - гр. София

• 1 751 925
  • 6 290
  •   3
Отговори
# 5 340
Става въпрос за д-р Калин видинов от София вед. Преди време ходих при него по друг повод и се оказа, че е гръден хирург като първа специалност. Аз отидох заради въпроси свързани с щитовидната, но се оказа, че първата му специалност е друга.
Ето за него:
https://superdoc.bg/lekar/kalin-vidinov-dm
Как протича прегледа при него, гледа те на ехограф ли, и по какви въпроси свързани с щитовидната, е компетентен?🤔

# 5 341
Към момичето от Бургас - аз също бих Ви посъветвала, ако имате възможност да посетите още един специалист и това е д-р Иво Гергов. Веднъж съм ходила при него, но много препоръки и положителни мнения събрах преди това. Освен това си спомням, че звънях в Онкологията, където работи и имаше възможност за много скорошен час (аз избрах частния му кабинет, но следващ път бих отишла в онкологията). Доколкото знам, е началник на отделението по Образна диагностика в болницата и според мен толкова много гърди е прегледал, че би видял нещо притеснително. Наистина, малко е особен като характер, но отдавана спрях да им обръщам внимание - искам само да са специалисти и да си разбират от работата. Иначе по препоръки от този форум последния път бях при д-р Евгени Стоянов и съм много доволна, защото е и много благ, но доста чаках за час. Успех!

# 5 342
  • София
Здравейте, много ви моля за мобилния номер на д-р Василев на лично. Налага се в понеделник рано сутринта да се чуя с него но не си намирам визитката му. Благодаря предварително.

# 5 343
  • София
Заповядайте

Работното време мисля не е същото, но телефоните отговарят.

# 5 344
Аз окончателно приключвам с Гаврилов.
Днешния преглед беше повече от потресаващ.
Влизам и дамата брои пари и ги сортира по 50, 20, 10 и си трупа на купчинки. Това съм го виждала и преди, не се впечатлявам.
От 10г се следя и знам перфектно цялата организация.
Започва прегледа, казвам че имам увеличен ЛВ, който е от месец Май и да го проследим.
Опипването стандартно - 30 сек, но поне опипа ЛВ, отсече 1см бил.
Отивам на ехографа в стаичката. Там откакто дъщеря му роди се редуват различни, сега беше дама - слаба над средна възраст.
Изключително груба с трансдюсера - все едно копаеше с него на нивата.
Прегледа цък, цък и готово.
Попитах любезно - може ли да погледнете ЛВ дали е променен.
Погледна ме с най-отровния поглед и се тросна - НЕ!
На описанието - нищо. Нормална структура, не се наблюдават увеличени ЛВ.
А аз Септември ходих при Евгени Стоянов и си знам много добре, че имам две кисти, по една във всяка гърда, и ЛВ - 2,4 см.
НИЩО от това не видя и не описа.
Изслушах си лекцията и по живо по здраво - 150лв.

Последните година две знаех, че на тази профилактика не може да се разчита, и ходех като на абонамент - ако недай Боже се наложи някой ден да ме оперира.

Ами честно казано при така проведен преглед не съм убедена, че и на операционната дава всичко от себе си. А и тук май имаше коментари, че и вече не оперирал толкова жени, както преди и внимателно и с дебели връзки решавал да го направи.

Преди 12 г оперира мама и съм му много благодарна, но времето, напрежението и правенето на пари си оказват влиянието ☹

Та така - препоръчвам профилактиката другаде, тука риска вече в голям. На 4 етаж на ехографа в онкологията за 40 лв ще получите в пъти по-адекватен преглед.

Сега съм в търсене на хирург, за да знам, че има на кого да разчитам, ако нещо се случи... (дано никога не се налага)

# 5 345
Ох, тази прогресия при него е крайно неприятна имайки предвид как на пръстите на едната ръка се броят уж добрите оператори и лекари, които знаят какво правят. Винаги ми е седял като име, което да ми е отправна точка, ако се наложи ножа… остават Василев и Байчев. 😕🙁

# 5 346
  • В царството на игрите:)
Ох, тази прогресия при него е крайно неприятна имайки предвид как на пръстите на едната ръка се броят уж добрите оператори и лекари, които знаят какво правят. Винаги ми е седял като име, което да ми е отправна точка, ако се наложи ножа… остават Василев и Байчев. 😕🙁
Тази прогресия се създава от пациентите и човекът просто се възползва от интернет славата си, която в последните години завзе невиждани размери. Същото ще е с другите лекари, които се радват на такава слава - още малко време да мине....

# 5 347
Не съм съгласна, интернет славата му не е особено добра, съдейки по повечето от отзивите тук.
За мен обяснението е, че вече е преуморен, хиляди пациенти са му на главата.
От мамолозите, за мен Василев има по-голяма интернет слава.

# 5 348
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не съм съгласна, интернет славата му не е особено добра, съдейки по повечето от отзивите тук.
Но пък Василев, май все още не се дъни много с пациенти...

# 5 349
  • София
Как да се издъни като не може да се вредиш... звъня от 14 часа вече без да преувеличавам над 100 пъти, явно няма да ходя на преглед при него. Ще си рискувам със Свещаров.

# 5 350
  • София
Аз тази година ходих при случаен образен диагностик и останах много доволна, внимателен преглед, обясни всичко, насочи ме за хирург. И хирурга си го намерих случайно, доволна останах много. Млада жена, сега прави кариера, премести се в онкото. Дано само по профилактични прегледи и следене да ми остане да ходя при тях, и да е доброкачествено всичко, но не мисля, че само и единствено трима-четирима стават за нещо.

# 5 351
Как да се издъни като не може да се вредиш... звъня от 14 часа вече без да преувеличавам над 100 пъти, явно няма да ходя на преглед при него. Ще си рискувам със Свещаров.

Ееее, стига де, става въпрос за грешни диагнози или претупана работа, това разбирам аз под дънене.
Това, че няма физически възможности да прегледа 100 жени на ден, не е дънене.

# 5 352
Но пък Василев, май все още не се дъни много с пациенти...
Само казвам, че има повече добри отзиви за него, отколкото за Гаврилов, нищо повече. Да ли са реални или не, нямам представа.
И в този ред на мисли, твърдението, че Гаврилов е станал немарлив, заради голямата си добра интернет слава, за мен не е вярно, просто защото тя не е толкова добра.

# 5 353
  • София
Трябваше да сложа рискувам в кавички. За мен не е, няколко големи имена в областта го препоръчват.
Разбирам недоволните, но същевременно съм на мнение, че това може да се случи при всеки лекар. Аз също се стресирах четейки мненията и посетих и Василев, наблюденията им съвпадаха 1:1. Опитах се отново сега да си запазя час при него, но след 200 набирания и неуспех да си запазя час, ами мерси съм от такава огранизация тип националната лотария. Затова ще си продължа с профилактиката на предишното място.

# 5 354
Аз си записах час при Стоянов но чак за края на януари. За пръв път ще ми е да ходя при него, но чета тук че го препоръчвате.

Общи условия

Активация на акаунт