Мамолози - гр. София

• 1 763 453
  • 6 334
  •   1
Отговори
# 5 670
Здравейте, някой има ли реална представа какво се случва с д-р Полихронов? Знам от сестрата му, че се лекува, но не казва нито дали е добре, нито дали ще се върне на работа. Следя си при него над 10 години и се тревожа за него.

# 5 671
Здравейте, извинявам се ако е коментирано, но не го откривам - къде се намира частния кабинет на др Василев  и как можеш да се свържеш - понапред чета на ул.Тодор Каблешков/но мнението е от 2014 г/

# 5 672
Здравейте:)
Адресът на частния кабинет на др.Василев е бул.Тодор КАблешков 55, вх.А, ет 6
Телефон за записване 0888 706 000
Вижте обаче дали в момента има кой да записване. Миналата година бяха в отпуск от средата на юли до средата на септември. Ако и сега нацелите такъв период вероятно ще се пусне тел.сетретар с повече информация.
 Напомням, че поне до миналата година нямаха постерминал.

# 5 673
Здравейте, някой има ли реална представа какво се случва с д-р Полихронов? Знам от сестрата му, че се лекува, но не казва нито дали е добре, нито дали ще се върне на работа. Следя си при него над 10 години и се тревожа за него.

И аз се обаждах на сестрата, каза че е онкологично болен, моят час е за септември, но явно няма да се върне дотогава, защото ми предложи да мина при заместника му. И аз бях при него повече от десет години, сега се записах при доктор Виктор Йорданов и ще видя как ще мине прегледа. Дано доктор Полихронов се възстанови и се върне на работа.

# 5 674
И аз се обаждах на сестрата, каза че е онкологично болен, моят час е за септември, но явно няма да се върне дотогава, защото ми предложи да мина при заместника му. И аз бях при него повече от десет години, сега се записах при доктор Виктор Йорданов и ще видя как ще мине прегледа. Дано доктор Полихронов се възстанови и се върне на работа.
Искрено се надявам д-р Полихронов да успее да се пребори. Много човечен лекар.

# 5 675
Пожелавам от все сърце на доктор Полихронов здраве!Дано позитивните ни мисли да успеят да му помогнат.

# 5 676
Споделям прекрасни впечатления от д-р Виктор Йорданов от Ситиклиник. Бърза реакция предвид паниката, в която бях изпаднала, обстоен преглед и адекватност. Просто съм очарована.
Моят мамолог, при когото ходя от около 18 години също е страхотен - Бойко Стоименов, и за него каквото и хубаво да кажа, би било малко. Невероятен човек.
Видях, че сте обсъждали по-напред в темата плътността на гърдите. Позачетох се, и навсякъде пише, че за жалост е рисков фактор за развитие на РМЖ. Моята е тип C, 75%, ще се моля всичко да е наред в бъдеще. Йорданов ми каза 1 път годишно на мамолог, обаче сега като прочетох това, за замислих дали да не ходя на 6 мес.

# 5 677
Здравейте!Търся мнения и информация за лекари мамолози в София.При профилактичен преглед на моята баба са открили разсейки на едната гърда.Казали са и вече да търси специалист,но без да ни насочат към някой.Прочетох разнопосочни мнения за д-р Спирдонов от ИСУЛ, гледам има мамолог и в Токуда (д-р Панов).Но не знам на къде да се насочим.Но все пак ми се иска да спестим и време от  разтъкаване ,ако не останем доволни.Благодаря ви предварително!

# 5 678
  • София
Здравейте!Търся мнения и информация за лекари мамолози в София.При профилактичен преглед на моята баба са открили разсейки на едната гърда.Казали са и вече да търси специалист,но без да ни насочат към някой.Прочетох разнопосочни мнения за д-р Спирдонов от ИСУЛ, гледам има мамолог и в Токуда (д-р Панов).Но не знам на къде да се насочим.Но все пак ми се иска да спестим и време от  разтъкаване ,ако не останем доволни.Благодаря ви предварително!

Мамолозите в Тина Киркова

# 5 679
Благодаря!

# 5 680

Бих Ви посъветвала да се насочите към Онкологията, предвид ситуацията, там с това се занимават и имат най голям опит

# 5 681
Преди Гаврилов беше лекарят, който бих препоръчала, но чета отзиви, че вече нещата не са такива, каквито бяха при него. Наскоро ми препоръчаха дъщеря му, но не знам дали е добър специалист.
Пробвайте с Василев, има малко по-назад координати.

# 5 682
Наистина предвид описаната ситуация, онкологията е най-доброто място за такъв преглед. Там преди години отиде майка ми с такъв проблем и се организираха много бързо за операция. Преди това я бяха върнали от ИСУЛ с някакво безумно твърдение, още я помня тази болница с лошо от тогава.

# 5 683
Благодаря ви момичета.Много ми е трудно да преценя кое е най-доброто в момента.Първо ,че нямам почти никаква информация какво точно е положението,до колко е сериозно и какво трябва да се прави .Отделно къде да отидем.Вчера я записах за Токуда при др Панов,дадоха час още за утре.Та ще изчакам да мине часа и ще видим какво ще кажат и от там вече ще преценяваме.Ще имам в предвид и съветите ви.Надявам се да се справим.А за момента знам само аз и съпруга ми и това допълнително затруднява нещата ,защото няма как сда се обсъди с майка ми,вуйчо ми и да се търси допълнителна информация.Но за момента баба има право да прецени кога и как и какво да им каже ,така че изчаквам преди да се намесвам изцяло.😕

# 5 684
Минавам набързо да кажа един отрицателен отзив за Гаврилов от мен, (също и от жената, с която се запознах в болницата на съседното легло). Слава богу, намерихме друго място, където да ни "поправят". Но момичетата, които търсят мамолог в София и още нямат проблеми по-добре да се насочат към друг лекар. Пожелавам ви здраве и да не ви се налага да влизате в болница по никакъв повод.
Биопсия с цитология си правете само в краен случай, не давайте лесно да ви бодат без съгласието ви! Съжалявам че така говоря, но искам да помогна!

Общи условия

Активация на акаунт