Мамолози - гр. София

• 1 763 486
  • 6 334
  •   1
Отговори
# 5 655
Какви размери оперира Младенов?И в коя болница прави операциите?
1 AГБ, бивша "Тина Киркова". Там работят заедно с Василев и Гемеджиев. Аз съм пациентка на Василев, който следва същата политика по отношение на доброкачествените образувания, имам два фиброаденома - по един в двете гърди, които се следят веднъж годишно от може би десет години насам. Мисля, че са около сантиметър или малко повече и двата. Не мърдат и никога не ми е споменато за операция. (За разлика от Стоименов в "Надежда", който откри само единия, но пък веднага взе да ме юрка към хирург).

Иначе съм консултант по кърмене от 15 години и само мамолозите са виждали и пипали повече цици от мен Grinning Та познавам доста от специалистите, защото се налага да се насочват майки по различни поводи.

Може ли координатите  на Василев, моля?

# 5 656
Часове в Тина Киркова се записват на този телефон. В момента е в лятна отпуска.

# 5 657
The little prince, моля да споделиш ако отидеш при Василев отзив- колко струва прегледа,как протича с палпиране и ехограф ли, отношение- мисля че би било полезно за да можем да се ориентирате при кого да отидем сега...
От няколко дни звъня в кабинета на Полихронов за да попитам кой го замества , каква е цената ,запазен ли ми е часа и никой не отговаря.....

# 5 658
Василев е чудесен професионалист. С опит, отношение и търпение въпреки умората, която се натрупва от работата. Спокоен и внимателен.
 Миналия октомври цената за платен преглед в частния му кабинет, в Борово беше около 80-85лв. Преглежда първо с внимателно палпиране на гърдите, а след това с ехограф.
Носете пари в брой ( по инфо от минала година в кабинета няма постерминал).
Също така не знам дали работи с фондове.

# 5 659
  • София
Издава фактури за фондове

# 5 660
Благодаря за споделеното мнение за др Василев ще потърся контакти за частния му кабинет...
При Гаврилов съм ходила,, но ми се струва че претупва нещата - набързо направи палпиране и каже ти се наблюдавай и готово...докато при др Полихронов не беше така- внимателно направи палпиране и след това ехографа...

# 5 661
  • софия
Гаврилов отдавна не е това, което беше преди 20 години.
В момента не бих се стремила непременно към него.
Василев е чудесен професионалист. С опит, отношение и търпение въпреки умората, която се натрупва от работата. Спокоен и внимателен.
На пръстите на ръцете се броят лекари като него във всяко отношение. Винаги отговаря, винаги си вдига телефон, винаги обяснява спокойно, винаги се старае да се запознае в детайли.
Благодаря и на двамата за това, което са направила за майка през годините, но и за двете Лекарят е Василев.

# 5 662
Здравейте! Може ли отзиви за доктор Виктор Йорданов и телефон за записване? ...

Препоръчвам д-р Виктор Йорданов като отличен специалист-мамолог и много отзивчив и внимателен доктор. Аз записах час на телефона на болницата и отидох по препоръка на началник клиника/отделение в софийска болница, поради модерната апаратура на болницата, в която работи д-р Йорданов. От 10г следя "фиброаденом", който при преглед с 3д мамограф се оказа киста, махнах я още на следващия ден. Разбирате какво невероятно облекчение е това. Всички доктори пишеха фиброаденом, хирурзите искаха и да режат. Д-р Йорданов ме отърва от излишни притеснения, още повече, че при мен има и фамилна обремененост. Профилактичните прегледи са от огромно значение за избягване на този ужас, наречен рак.

# 5 663
Здравейте! Може ли отзиви за доктор Виктор Йорданов и телефон за записване? ...

Препоръчвам д-р Виктор Йорданов като отличен специалист-мамолог и много отзивчив и внимателен доктор. Аз записах час на телефона на болницата и отидох по препоръка на началник клиника/отделение в софийска болница, поради модерната апаратура на болницата, в която работи д-р Йорданов. От 10г следя "фиброаденом", който при преглед с 3д мамограф се оказа киста, махнах я още на следващия ден. Разбирате какво невероятно облекчение е това. Всички доктори пишеха фиброаденом, хирурзите искаха и да режат. Д-р Йорданов ме отърва от излишни притеснения, още повече, че при мен има и фамилна обремененост. Профилактичните прегледи са от огромно значение за избягване на този ужас, наречен рак.
Благодаря ви , че се включихте с мнение! Доктор Йорданов извършва ли преглед с ръце? В коя болница преглежда?

# 5 664
Не, не извършва и честно казано този преглед е напълно излишен.
Йорданов е образен диагностик и преглежда чрез ехограф, мамограф и ЯМР.

# 5 665
Палпацията е неразделна част от прегледа и мнозина добри специалисти, освен че я включват в прегледа, показват на жените и как да я извършват самостоятелно вкъщи всеки месец (също важна част от профилактиката). При Йорданов не съм ходила и не мога да твърдя нищо.

И в другата тема за фиброаденомите се налага упорито едно мнение, че най-добрите специалисти по гърди и техните заболявания са тези със специалност образна диагностика. Това не е задължително да е така и зависи от личните качества и допълнителни квалификации.

Както е ставало дума и друг път, в България няма самостоятелна медицинска специалност мамология. Това е следдипломна квалификация, като дейността се поема от 4 типа специалисти:
- акушер гинеколози
- хирурзи
- онколози
- образни диагностици.
Толкова по темата. Всеки сам избира на кого да се довери.

# 5 666
 Благодаря ви , че се включихте с мнение! Доктор Йорданов извършва ли преглед с ръце? В коя болница преглежда?
[/quote]

Не, при мен не направи преглед с ръце. Болницата е Ачибадем на Цариградско шосе. Успех и поздрави!

# 5 667
Бихте ли споделили цена за преглед при д-р.Йорданов? Благодаря! Имам да се следя след операция и се колебая при кого да избера.

# 5 668
The little prince, моля да споделиш ако отидеш при Василев отзив- колко струва прегледа,как протича с палпиране и ехограф ли, отношение- мисля че би било полезно за да можем да се ориентирате при кого да отидем сега...
От няколко дни звъня в кабинета на Полихронов за да попитам кой го замества , каква е цената ,запазен ли ми е часа и никой не отговаря.....

Разбира се, ако успея да се свържа и мина, ще пиша.

# 5 669
Василев гледа на ехограф, като при мен са доста. Прави преглед и с палпиране. Несериозно е в 21-ви век да не се прави преглед с ехограф/мамограф. Даже не ми е описал колко са на гърда и с какви размери, ако не броим ехографските снимки. Следи за по-големи и ако има бързо растящи, но не знам как ги засича. Някаква си негова система. Факт е, че на последния преглед каза, че са намалели и е отбелязал по-малко на снимките. Може и да е отбелязал по-големите. Прегледът беше към 90 лв. мисля. Това в частния кабинет в Света София.

Следила съм се в страна с развита здравна система и там винаги се минава на обстоен преглед от образен диагностика и после след неговите заключения, следва преглед с гръден хирург/мамолог, който решава как да се процедира. Винаги досега са съобразявани действията, които да се предприемат, с предишната история на пациентката, дали са агресивно нарастващи образуванията (става дума за фиброаденоми), с възрастта и общото състояние на гърдите.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 15:07 от zila1

Общи условия

Активация на акаунт