Мамолози - гр. София

• 1 783 056
  • 6 421
  •   5
Отговори
# 6 420
Може ли да споделите как се случва на практика консултацията с него? Трябва ли час, допълнително заплащане и тн?
Както писах по-горе - аз съм попадала на него случайно, когато е бил на смяна на ехографията.

Ами аз се обаждам на регистратурата и питам кога има часове за др Наков. Те почват да се чудят да се питат, да обясняват кога излиза графика (май в края на месеца излиза графика) и гледам да уцеля точно този лекар. Няма проблеми със записването.
Аз минавам с карта на застраховател и не мога да ви кажа цената... просто бях толкова на зор, че бил платила всичко. Мисля и че с направление за ехограф също може. Но трябва да питате на регистратурата.
Такива доплащания и суми както при Йорданов няма. Последно бях при него ноември месец.

# 6 421
  • Хасково
Аз мога да се включа с мнение за доктор Наков. Изключително мил и възпитан лекар. След множество проблеми с гърдите (описвала съм ги и преди и да не се повтарям) попаднах на него. Реших, че не ми се чака за Йорданов, защото имах нужда от бърз преглед плюс ЯМР. Отидох случайно. Той ми обърна внимание, направи ехограф, ямр, изслуша ме внимателно и последва трета биопсия, защото се усъмни. Проследи моя случай, отговаряше ми на телефона, беше лесно достъпен винаги, усмихнат и ведър. Сега при него се проследявам. Но той е образен диагностик, а не мамолог. Не знам за какво ви трябва.
По телефона се запазва час за др Наков. Аз днес звънях, но за съжаление ми трябва за последната седмица на февруари,  а докторът тогава ще е в отпуск. Когато моята позната е била прегледът е бил 120лв, сега забравих да питам колко е. Аз явно ще се надявам, да изскочи час за др Стоянов, защото сестра ми си идва само за една седмица от чужбина, а има сърбящо петно от доста време над гърдата и иска да го погледне и мамолог.

Общи условия

Активация на акаунт