Мамолози - гр. София

• 1 762 181
  • 6 333
  •   5
Отговори
# 6 015
Мисля, че щом сте спешен случай, може да отидете в кабинета на проф. Гаврилов и да чакате, доколкото знам, приема спешни случаи и без час.

# 6 016
Здравейте, момичета.
Спешно ми трябва преглед при хирург мамолог. Направих мастит на стари години. Пих антибиотик, но все още излиза гноен секрет. Мамолог образна диагностика ме насочи към хирург. Според него проблема идва от полип или папилом в самия канал и каза операция.
Звъня цял ден в частния кабинет на проф. Гаврилов и не мога да се свържа.
Моля за инфо и за други добри лекари. Има ли от вас ходила при д-р Евгений Василев в Тина Киркова? Моля, за мнение.
Записването на часовете е голям проблем
Благодаря на всички за отговорите!

Привет и от мен.
Преди 3 години махнах при д-р Василев един атером, май така се казваше.
Чаках го от 9 сутринта до около 1 след обяд в бившата Тина Киркова, нямаше как предварително да запиша час.
Няма да Ви върне, ако съвсем не позволява графика, ще Ви насрочи друг ден.
Пожелавам успех!

# 6 017
Здравейте, момичета,
Следя темата отдавна. Днес попаднах на това видео. Мисля, че ще е полезно за някои  от вас, които си задават куп въпроси (като мен). 🍀🍀🍀

https://play.nova.bg/video/puls/season-2/puls-2025-03-23/644252

# 6 018
Здравейте! Мога ли да помоля за телефон на частният кабинет на др Евгени Василев ? Неуспешно е с 0888706000, дали е сменен номера не знам ми казва че е грешен или непълен а съм се свързвала преди.

# 6 019
Имало проблем с А1, дава грешка при телефониране, възможно е да е от това.

# 6 020
  • София
Здравейте! Мога ли да помоля за телефон на частният кабинет на др Евгени Василев ? Неуспешно е с 0888706000, дали е сменен номера не знам ми казва че е грешен или непълен а съм се свързвала преди.
Сутрин никой не отговаря.Звъннете между 14 и 16 часа!

# 6 021
  • София
Здравейте, момичета,
Следя темата отдавна. Днес попаднах на това видео. Мисля, че ще е полезно за някои  от вас, които си задават куп въпроси (като мен). 🍀🍀🍀

https://play.nova.bg/video/puls/season-2/puls-2025-03-23/644252
Много полезно видео. Благодаря Sirmaa за спделянето. Др. Йорданов е прекрасен лекар. Следя се при него с удоволствие. Винаги е внимателен и обеснява много разбрано и подробно.

# 6 022
Здравейте,

Бихте ли ми дали телефона на д-р Албаяти в кабинета на ул. Иван Асен ( преди беше кабинет на д-р Полихронов).
Благодаря.

# 6 023
Не е "Иван Асен" (до Орлов мост), а "Цар Асен" (до "Витошка").
Ето тези имам, но не са много актуални:
гр. София, ул. “Цар Асен” №16 Тел.: 02 807 62 46;
Моб. тел.: 0888 613 139, 0876 477 616.

# 6 024
Здравейте, момичета,
Включвам се само за да споделя как винаги трябва да се търси второ, дори трето мнение...Преди седмица един от уж 'добрите' мамолози (М.Младенов) ме изправи на нокти, като след рутинен преглед ми постави диагноза "еластичен ТУ", който видите ли следва да се махне. Държа се грубо, почти не говори по време на прегледа, а като видя, че се притесних, реагира с думите: "какво очаквате да ви кажа, като си напипвате бучка"... Седмица по-късно се консултирах с друг многократно цитиран тук в групата мамолог, който категорично отхвърля каквото и да е, а вижда просто по-изразени жлези с фиброаденозна структура. След 6м. отново ще се прегледам с ехограф за мое укпокоение. Просто пиша, за да споделя как трябва да вярваме и търсим 2-о мнение, без да се сриваме емоционално в промеждутъка. Бъдете здрави!

# 6 025
Аз бих ви посъветвала да направите едно ЯМР за всеки случай.

# 6 026
Да, и аз бих посъветвала за ЯМР при разнопосочни мнения.

# 6 027
Какво е ТУ? И защо е цитиран единият мамолог, а другият е анонимен?
ЯМР препоръчвам в Спектър. По принцип при гъста жлезиста тъкан това е информативното изследване, а не мамографът.

# 6 028
'ТУ' е абревиатурата на тумур. Докторът, който отхвърли категорично това да е така, е Василев - забравих да цитирам името му. Просто Младенов бе толкова груб и така претупа прегледа, че не мога да вярвам на диагнозата, която ми постави.

# 6 029
  • София
Обноските на лекаря са едно, компетентността му друго. Не мога да кажа кой е прав във вашия случай, но бих потърсила още едно мнение, при образен диагностик може би.

Общи условия

Активация на акаунт