Мамолози - гр. София

• 1 762 061
  • 6 329
  •   4
Отговори
# 6 030
Младенов не е образец за отношение към пациента, да - това се знае отдавна.
Аз не се съмнявам в компетентността на Василев, той ми е любимецът в тази професия, но при наличие на съмнения от един специалист и според мен е добре да се помисли за допълнителна образна диагностика.

# 6 031
Отношението няма пряка връзка с компетенциите. Груб лекар може да постави точна диагноза, и обратно. Младенов е компетентен лекар и не вярвам да си е загубил способностите. Може с времето да е станал по-раздразнителен и груб - не го оправдавам, но не бих изключила мнението му, само заради отношение.

И най-добрите не са застраховани от грешки, а и както дискутирахме няколко страници назад, понякога някои образувания не могат категорично да се диагностицират само с ехограф.
За да ви е мирна главата направете ЯМР.

едит: писала съм докато преди мен други 2 потребителки са ви писали същото, но нека да остане.

# 6 032
Благодаря ви! Ще направя и един ЯМР да ми е мирна главата.

# 6 033
Ох, мен тези грубите много ме напрягат. Прави сте, че компетентността е едно, а възпитанието и отношението - друго. Но при дръпнатите лекари няма никаква нормална връзка с пациента (освен ако пациентът не е пълно перде) и така може да се пропусне важен симптом. Да е жив и здрав д-р Василев, от него никога не съм срещала грубо отношение а е и съвестен и компетентен лекар същевременно!

# 6 034
Аз преди години ходих при Младенов няколко пъти, но вече съм при В. Йорданов в Сити. Много съм доволна, дори сега ми се наложи по спешност. Всичко е наред. Обяснява всичко, имам му пълно доверие.

# 6 035
Като е по спешност как се записвате за преглед при д-р Йорданов?По телефона звънях в Сити клиник,казаха на 20.05 ще излязат часовете за юни чак.

# 6 036
Аз преди два дена бях при д--р Младенов, защото не мога да запазя час за д- р Дилова.Той отсече ФА 12 мм, трябва да се махне и изследва, новообразувал се е, понеже не вижда данни за него от предишните ми изследвания.А пък аз мисля , че всеки път д- р Дилова го вижда това нещо и за това вече два пъти ми прави мамография.Явно не го е отбелязала...не знам.Исках да му дам диска от мамографията, от преди 6 месеца, но каза, че няма нужда.Сега се боря и аз за час при д- р Василев, бих искала и неговото мнение.

# 6 037
Здравейте, момичета,
Включвам се само за да споделя как винаги трябва да се търси второ, дори трето мнение...Преди седмица един от уж 'добрите' мамолози (М.Младенов) ме изправи на нокти, като след рутинен преглед ми постави диагноза "еластичен ТУ", който видите ли следва да се махне. Държа се грубо, почти не говори по време на прегледа, а като видя, че се притесних, реагира с думите: "какво очаквате да ви кажа, като си напипвате бучка"... Седмица по-късно се консултирах с друг многократно цитиран тук в групата мамолог, който категорично отхвърля каквото и да е, а вижда просто по-изразени жлези с фиброаденозна структура. След 6м. отново ще се прегледам с ехограф за мое укпокоение. Просто пиша, за да споделя как трябва да вярваме и търсим 2-о мнение, без да се сриваме емоционално в промеждутъка. Бъдете здрави!
Писах преди и ще напиша пак, да не би на някого ще помогна. На ехографа, мамография не е винаги се виждат лоши неща. Хубаво би било бучките да се махат за биопсия. Всичко трябва да се маха, което не му е мястото там. С ехографа не ми видяха рак и никак не видяха. Реших сама да махна бучката и отидох при хирурга. Биопсията показа агресивен рак. Не целя никого да уплаша, а просто трябва всеки да внимава.

# 6 038
  • София
Доколкото знам от лекари, първо се прави ЯМР с контраст и ако след него има съмнения - кор биопсия.

# 6 039
  • Sofia

Благодаря за видеото - изключително полезно е. Нарочно цитирам и наблягам на това, а не пълня темата с мнения, защото аз трудно отделих време за него, но се радвам, че го направих.

# 6 040
В клипа ясно се обяснява, че с ехографа и мамография просто правят профилактични прегледи, но за уточняване, ако се види някаква бучка, правят мамография с контраст - това вече е друго и там ще се види точно дали е доброкачествено.
Слънце888, на мен ми е било писнало на 3 мес. да ходя при лекаря и той да наблюдава бучката. Аз му вярвах, че е доброкачествена и тръгнах сама да я махна. Взех направление за хирурга и т.н. Но като го махнаха, се оказа агресивен рак.

# 6 041
  • София
В клипа ясно се обяснява, че с ехографа и мамография просто правят профилактични прегледи, но за уточняване, ако се види някаква бучка, правят мамография с контраст - това вече е друго и там ще се види точно дали е доброкачествено.
Слънце888, на мен ми е било писнало на 3 мес. да ходя при лекаря и той да наблюдава бучката. Аз му вярвах, че е доброкачествена и тръгнах сама да я махна. Взех направление за хирурга и т.н. Но като го махнаха, се оказа агресивен рак.

Вие сте смела жена, за страхливите като мен, по-доброто решение е ЯМР с контраст и ако изследването потвърди, че не е злокачествено, го оставяме.

# 6 042
Не е "Иван Асен" (до Орлов мост), а "Цар Асен" (до "Витошка").
Ето тези имам, но не са много актуални:
гр. София, ул. “Цар Асен” №16 Тел.: 02 807 62 46;
Моб. тел.: 0888 613 139, 0876 477 616.

Благодаря!  Flowers Tulip
Аз последно ходих при Албаяти в Неовитро медицински център, но щели да се местят, и той започва да записва само на ул. Цар Асен.

# 6 043
Здравейте, момичета.
Спешно ми трябва преглед при хирург мамолог. Направих мастит на стари години. Пих антибиотик, но все още излиза гноен секрет. Мамолог образна диагностика ме насочи към хирург. Според него проблема идва от полип или папилом в самия канал и каза операция.
Звъня цял ден в частния кабинет на проф. Гаврилов и не мога да се свържа.
Моля за инфо и за други добри лекари. Има ли от вас ходила при д-р Евгений Василев в Тина Киркова? Моля, за мнение.
Записването на часовете е голям проблем
Благодаря на всички за отговорите!

Здравейте, момичета.
Ходих при д-р Василев. Прегледа ме без час, по спешност.
Категорично отхвърли операция. Каза, че това е от хормоните, тъй като навлизам в менопауза. Вика ме след 6 месеца. Ако пък нещо ме притесни, мога да отида и по-рано.
Доволна съм, че отхвърли операцията, но ме притеснява, че там където ме преглеждаха и лекуваха бяха категорично За операция.
Не знам какво да мисля.
От друга страна, д-р Василев е с много опит. В Тина Киркова минават всеки ден много пациенти. Ако имаше нещо притеснително щеше да ми каже и да ме оперират там.

# 6 044
  • София
Pepich, кой препоръча операцията? Лекар, болница?

Общи условия

Активация на акаунт