Мамолози - гр. София

• 1 818 207
  • 6 653
  •   1
Отговори
# 900
Моля те, цитирай в ДС, тази тема е с насоченост доста по-сериозна от безумните конфликти из форума. Всичките ми лекари до ден днешен са ми казвали, че има определени дни, които са най-подходящи, те ако не са специалисти, може би ти си.
Айде малко почетете и после пак се върнете. И не, че мнението ви е различно от моето, просто не съм го писала аз, а някой наистина запознат.  Peace

# 901
Работя в мамологичен кабинет и го казвам от опит, но щом смятате че така е по сигурно, действайте PeaceУспех!

# 902
Абе истината е, че колкото лекари, толкова и мнения. Въпросът е, че в книги по медицина е описано. Не съм го измислила аз, или докси.

# 903
  • София
Здравейте!
Бихте ли ми казали, на смени ли е д-р Стоименов и ако да, какви са? Благодаря!

# 904
Най-добре го потърси на мобилния  Peace

# 905
  • София
Най-добре го потърси на мобилния  Peace

Търся го вече две вечери - в понеделник и тази вечер, но или му е изключен телефонът или не вдига.  Confused Една мама беше писала, че на другия ден е отишла без записан час и не я е върнал. Затова питам, кога да отида - сутрин или следобяд?

# 906
Аз отидох за първи път на преглед при д-р Стоименов без час и не ме върна,изобщо това не беше проблем.Аз винаги ходя следобеда и поради тази причина съм  останала с впечатление ,че работи само следобяд.

# 907
  • София
Аз отидох за първи път на преглед при д-р Стоименов без час и не ме върна,изобщо това не беше проблем.Аз винаги ходя следобеда и поради тази причина съм  останала с впечатление ,че работи само следобяд.

Благодаря!

# 908
Някой знае ли работното време на др. Стоименов за тази седмица? И аз звънях на всички телефони, но не мога да се свържа...

# 909
  • Sofia
Не съм посещавала д-р Стоименов от около 3 години поне. Тогава нямаше мобилен телефон , звънях му на домашния и се чувствах много неудобно Tired Но като гледам явно всякак е трудно да се свържеш с него.  Сега чета, че работи и в частен кабинет. Моля за координати, ако са писани напред по страниците, моля за извинение и насока къде да ги търся.

# 910
  • София
Ох, и аз не мога да се свържа на мобилния, който имам, с др. Стоименов.
Аз съм ходила няколко пъти при него следобед в 1-ва градска след 12.30.
Но миналата година не можах да се свържа на тел, който имах в болницата - имало промяна на централата, и открих в нета, че приема и в този мед. център - http://www.pirotska-clinic.com/team.html

Др. седмица ще имам баба и мисля да се пробвам на място в 1-ва градска. Дано да го хвана. Предпочитам да направя прегледа в болницата, по-евтино излиза  Embarassed

# 911
Миналата седмица отидох на преглед направо в кабинета в първа градска след като не успях да се свържа по телефона две седмици.... пиша го за тези които се чудят. Пишеше че работи от 12.30 до 19 мисля.

# 912
  • София
DitkaJ, благодаря, че се включи със скорошна информация.
Дано да успея да мина на преглед утре, че при мен е голяма организация с децата и бабата...

# 913
DitkaJ, благодаря, че се включи със скорошна информация.
Дано да успея да мина на преглед утре, че при мен е голяма организация с децата и бабата...

Няма проблем. Знам как е, и аз съм с малко дете и пътувахме от Бургас а прегледа беше за майка ми. Сигурна съм че няма да ви върне доктора но може да си наложи да почакате.

# 914
  • На земята, която е всъщност звезда.
Много благодаря на този, който похвали др. Перчева! Днес я посетих, очарована съм! Посетете я, ще останете доволни!

Peace

Общи условия

Активация на акаунт