Мамолози - гр. София

• 1 749 483
  • 6 286
  •   2
Отговори
# 930
Заповядай в нашата темичка, има доста информация. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566258.0

# 931
  • На планетата Земя
Токущо си записах час при д-р Перчева. Дори само от разговора ни по телефона усетих колко добър човек е.

Благодаря ви за споделеното и за контакта. Дано и на прегледа всичко да е наред.

# 932
Вчера бях при др.ПЕРЧЕВА!
ПОКЛОН ПРЕД ТАЗИ ЖЕНА!ПОКЛОН ПРЕД ТОЗИ ЛЕКАР!  bouquet
Това е прекрасен човек и специалист.За втори път съм при нея.Открих името и тук,при Вас.БЛАГОДАРЯ,че ви има  bouquet
Тази жена-специалист умее,знае как да предразположи пациентките си,умее да води разговор с тях,умее да обяснява и отговаря.И най-важното разбира от това,което върши.Не е от тези ,които носят титлата ТЪРГОВЕЦ на нашето здраве.Знаете ли как се радваше,че до 16 часа,нямаше пациентка,при която да е открила проблеми в гърдите-за деня?!Колко пъти чукна на дърво и каза:"ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ ДЕН ДА Е ТАКА".
Дай БОЖЕ и ние да попадаме при специалисти-(когато ни се наложи) като нея!!!

# 933
Аз се радвам, че си открила тази жена Peace Невероятна е, нали?
Дай боже да е жива и здрава още дълги години Peace Peace

# 934
Да!Открих я благодарение на Вашите мнения и препоръки.  bouquetДай Боже да е жива и здрава!
ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ЛЕКАРИ КАТО НЕЯ!!!

# 935
  • София
Здравейте!

Имам следния въпрос, ако някой е запознат, ще съм много благодарна на отговор.

Записах си час за профилактичен преглед при д-р Евгени Василев, но платен прием в Център за женско здраве Св.Петка.
Първоначално поисках талон за прегледа от личната си лекарка, но тя ми каза, че за пациентки под 50 години, няма право да дава талон за профилактичен преглед - само, ако имам оплаквания....
И съответно ми показа някаква разпечатка, с някакъв закон от Здравната каса, за да подплати отказа си...
Аз нищо не разбрах и се съгласих.

И така,  просто за информация - вярно ли е това?

Благодаря предварително!   bouquet

# 936
  • София
Познанията са ми съвсем скромни, но би трябвало един път в годината да правиш профилактични прегледи, с цел превенция рака на гърдата. Поема се от здравната каса.

# 937
  • София
Благодаря, Хули.

# 938
Здравейте, от седмица на 3 пъти ми изтича по капка кръв от лявата гърда прегледа ме д-р Свещаров  и след направена ехография диагностицира- папилом от фиброкистозен тип.Но сега иска да изследва  секрета от гърдата и да направи дуктография.Искам да попитам  болезнена ли е манипулацията, какво точно представлява.Има ли значение кога точно да се направи. Ако може да ми препоръчата добър мамолог в София , който преглежда по здр.каса.
Благодаря предварително!  bouquet

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 10:47 от Nunche

# 939
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте, от седмица на 3 пъти ми изтича по капка кръв от лявата гърда прегледа ме д-р Свещаров  и след направена ехография диагностицира- папилом от фиброкистозен тип.Но сега иска да изследва  секрета от гърдата и да направи дуктография.Искам да попитам  болезнена ли е манипулацията, какво точно представлява.Има ли значение кога точно да се направи. Ако може да ми препоръчата добър мамолог в София , който преглежда по здр.каса.
Благодаря предварително!  bouquet
Най-вероятно става въпрос за интрадуктален папилом - хубаво е в случая да се изследва секрета за да стане ясно за какво иде реч.Дуктографията е метод на изследване на млечните канали - правят се пак снимки на мамографски апарат в гърдата се вкарва контрастно вещество.Д-р Свещаров е добър специалист и може да му се довериш.Манипулацията не е страшна.Желая ти късмет!

# 940
Здравейте! Насочиха ме към доктор Зинаида Гаренина ,като второ мнение относно открития ми фиброаденом в едната гърда,и видях,че сте писали за нея тук.Интересувам се дали работи с касата и ако не- колко би струвал прегледа ми при нея.Разбрах също,че преглеждала всеки четвъртък от 8.30ч в онкологията в Мусагеница,но по телефона от регистратурата се държаха грубо и преди да мога да задам какъвто и да е било конкретен въпрос ми затвориха телефона  Rolling Eyes  Grinning Някой може ли да ми даде някаква информация?

# 941
Да попитам за дуктуграфия-може ли да се направи 3 дни преди цикъл.Доктора не ме попита конкретно и се притеснявам да няма проблем.

# 942
  • София
Здравейте! Насочиха ме към доктор Зинаида Гаренина ,като второ мнение относно открития ми фиброаденом в едната гърда,и видях,че сте писали за нея тук.Интересувам се дали работи с касата и ако не- колко би струвал прегледа ми при нея.Разбрах също,че преглеждала всеки четвъртък от 8.30ч в онкологията в Мусагеница,но по телефона от регистратурата се държаха грубо и преди да мога да задам какъвто и да е било конкретен въпрос ми затвориха телефона  Rolling Eyes  Grinning Някой може ли да ми даде някаква информация?

Всяка сряда /от 15.30 до 18.00 часа/ преглежда и в МЦ "Полимед", доколкото знам работи със здравната каса.  Peace

# 943
  • Карлово/ Пловдив
Нямам впечатления от Зинайда Гаранира - някой ако има впечатление ще е по-добре той да ги сподели.След като имаш фиброаденом потърси мамолог за второ мнение,ако той сметне,че си за операция тогава ще потърсиш хирурга.В темата са дадени координати на специалисти работещи в сферата на мамологията - това са специалисти с специалности в които мамологията се изучава - най-добрите диагностици са образните диагностици - там си влиза мамологията,относно хирургична дейност са си хирурзите.В сферата на мамологията работят специалисти с образна диагностика,някой хирурзи,онколозите,и единица гинеколози.
Успех и дано останеш доволна от лекарката,виждам,че са ти дали координатите и.

# 944
Благодаря много за бързите отговори! Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт