Мамолози - гр. София

• 1 749 449
  • 6 286
  •   5
Отговори
# 945
Познанията са ми съвсем скромни, но би трябвало един път в годината да правиш профилактични прегледи, с цел превенция рака на гърдата. Поема се от здравната каса.
Над определена възраст обаче. Wink Също както с PSA. Wink

# 946
  • Карлово/ Пловдив
Познанията са ми съвсем скромни, но би трябвало един път в годината да правиш профилактични прегледи, с цел превенция рака на гърдата. Поема се от здравната каса.
Над определена възраст обаче. Wink Също както с PSA. Wink
Има си стандарт в които са оказани в зависимост от възрастта на какъв период трябва да се правят тези прегледи.При хора в рискова група и с проблеми мамологичните прегледи се правят по-често от хора без проблеми и които не са в рискова група.Всичко в стандарта си е описано по възрасти и прочие.Иначе касата поема мамографиите - като с направление за мамография може да се направи ехография - какво да се прави е преценка на лекаря.Друго от касата не се поема - трябва да отидеш и да си платиш.Ама положението в тази абсурдна страна е такова - плащаш си осигуровки,а всъщност нищо не получаваш за тях.

# 947
  • софия
Д-р Лора Дойчева-пета градска болница.

# 948
Дойчева е много готина, обаче като специалист не е мнгоо добра.

# 949
Здравейте, бих искала съвет къде да се оперирам в София, но по здравна каса.Откриха ми папилом на мл.жлеза, който трябвало да се отстрани.Нямало лечение, единствено оперативно се премахвало.
Да споделя,че ми препоръчаха д-р Младенов-бившата Тина Киркова.

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 13:23 от Nunche

# 950
Много добри отзиви съм чела за д-р Младенов. Peace

# 951
  Доц.Александрова тя е завеждащ мамологичното отделение ,в онкологията-спаси ми живота...Аз се оперирах в "Шейново",в определени дни прави операции там,но не по каса,има ценоразпис,на сайта на "Шейново" .Всяка сряда от 14ч.има свободен прием в "Шейново",в кабинета на Д-р.Николова(също прекрасен лекар) на този телефон може да си запазите час за Д-р.Николова или да попитате в кой ден идва Доц.Александрова-+3592 965 94 461.

# 952
  • София
 newsm10
Само суперлативи за доц.Александрова !
Не зная дали е спасила твоя живот, но моя със сигурност !
Благодаря и и винаги ще го правя !
С диагноза РМЖ съм вече 20 години, благодарение на нея съм още жива / и не само на нея, разбира се/.

# 953
  • София
Здравейте, бих искала съвет къде да се оперирам в София, но по здравна каса.Откриха ми папилом на мл.жлеза, който трябвало да се отстрани.Нямало лечение, единствено оперативно се премахвало.
Да споделя,че ми препоръчаха д-р Младенов-бившата Тина Киркова.

И аз искам мнение за този доктор Simple Smile

# 954
  • Карлово/ Пловдив
Прегледай темата в нея има мнения за различните специалисти,като се включат и други хора те ще споделят своето мнение.На лично ти писах за специалист към който може да се обърнеш.
Успех!

# 955
  • София
Някой може ли да ми каже колко струва преглед при мамолог? Сигурно при всеки лекар цената е различна , но поне ориентировъчно , най- вероятно се движат в горе долу един диапазон.
Става въпрос за София.Препоръчаха ми един лекар , но не знам цената .

# 956
20, 30, 40, 50, 70. Зависи къде  Peace

# 957
  • София
Теичка , благодаря. Става въпрос за бившата Тина Киркова , но не по здравна каса.
Нещо ме наболява едното зърно и като се зарових да чета из нета направо се стресирах.
Дано е нещо по- безобидно. baby_neutral

# 958
Отиди при Стоименов, Първа градска, 27 к-т. 35 лв. ехограф и преглед. 0889 66 67 20, Звъниш след 19:30 за час ! Професионализма гарантиран !

# 959
  • София
и от мен глас за Стоименов - много човечен

Общи условия

Активация на акаунт