Мамолози - гр. София

• 1 749 483
  • 6 286
  •   2
Отговори
# 960
  • София
Момичета , днес ходих при др.Гемеджиев в бившата Тина Киркова - много е готин.Оказа се че имам само някакъв хормонален дисбаланс . Whistling

# 961
Ее, това е хубава новина Peace
Ама ние все лошото да мислим първо ooooh!

# 962
  • София
По добре да си помислим първо за лошото, отколкото да се надяваме да е доброто.
Обратното е зле !

# 963
  • София
Много е важно да правим профилактични прегледи , но ми се струва че на нас българите ни липсва този вид здравна култура.Чакаме до последния възможен момент , за да отидем на лекар .

# 964
Мили хора, днес е най тежкия ден в живота ми! На моята майка откриха на лявата гърда туморно образование! Насочиха ни към доц.Гаврилов или д-р Зинаида Гаранина от Онкологията. Моля ви, ако някой е чувал за тези лекари да каже! Объркани сме цялото семейство и незнаем към кого да се насочим.

# 965
За доц. Гаврилов сме чували всички! Той е светило в областта си! Peace Спокойно може да му се доверите! Ако записвате час по тел. за преглед/ консултация, кажете за вече поставената диагноза, за да Ви приеме час по-скоро. Иначе рискувате да чакате много.
Успех и кураж! Hug

# 966
  • На земята, която е всъщност звезда.
За доц. Гаврилов сме чували всички! Той е светило в областта си! Peace Спокойно може да му се доверите! Ако записвате час по тел. за преглед/ консултация, кажете за вече поставената диагноза, за да Ви приеме час по-скоро. Иначе рискувате да чакате много.
Успех и кураж! Hug

Peace Стискаме палци и кураж!

# 967
  • София
Доц. Гаврилов е много правилен избор.
За Гаранина... аз лично с опита, който имам не бих и се доверила.
Препоръчвам д-р Марков или доц.Александрова.

# 968
  • На село
Вчера бях при д-р Перчева, защото от някоко седмици имам проблем с гърдите покрай кърменето. Не мога да кажа нищо по-различно от всички мнения, изказани досега за нея в тази тема. Горещо я препоръчвам!

# 969
Момичета, преди време една потребителка беше писала за едно лице представящо се за лекар - Валерий Обретенов и днес чух реклама по ТВ за Господари на ефира и се оказа много гнусна история  Sick http://gospodari.com/reports/falshiv-lekar-3

...а този май имаше поствал тук някакъв отговор.

# 970
Наистина отвратително гнусна история, гледах и трите части в предаването. Нагъл, нагъл, нагъл до безобразие, че накрая и разстроен..............  smile3550
Дано му съдерат за***ка от искове  Tired

# 971
Днес предаването ,,На кафе,, започна с темата за рака на гърдата.
Гости бяха д-р Перчева и доц. Здравка Валерианова / директор на Онкологичната болница в София/.
Много интересно предаване беше.
Лично аз отложих свой ангажимент за по-късно през деня, само и само да изгледам тяхното гостуване в предаването.

# 972
Аз бях една от потребителките, които писаха за нещастника Обретенов. Дано никога повече да не спи спокойно тази гад мръсна, както и всички гниди около него  #Cussing out !
Извинете ме за езика и "тона", но просто умът ми не го побира!!! Неговите лайна яко са окаляли и други персони, които за съжаление имат лекарско звание.

Гнусна история с още по-гнусни хора!

И има смелостта да опровергава всичко тук!?!

# 973
Току що по ,,Господарите,, пак даваха репортаж за този /предаването е повторение от вчера/.
Такива като него трябва да бъдат дадени под съд за гавра с личността.
Дори мисля, че прокуратурата трябва да се самосезира.
Откъде имаме гаранция, че тоя няма след година-две пак няма направи същото?

# 974
Току що по ,,Господарите,, пак даваха репортаж за този /предаването е повторение от вчера/.
Такива като него трябва да бъдат дадени под съд за гавра с личността.
Дори мисля, че прокуратурата трябва да се самосезира.
Откъде имаме гаранция, че тоя няма след година-две пак няма направи същото?

Абсолютно!! Такива хора трябва да са в затвора! Дано органите да си свършат работата!!!

Общи условия

Активация на акаунт