Мамолози - гр. София

• 1 752 475
  • 6 290
  •   4
Отговори
# 510
25 ДКЦ
1712 София
ж.к. Младост 3
ул. Свето преображение No.20
Тел.: +359 2 9767500
+359 2 9767585
http://www.25dkc.com/contacts.php

0887 267 105 д-р монева, товаса координати от миналата година

# 511
  • София
Сърдечно благодаря, tzarina   bouquet  Hug
Записвам час, пък каквото сабя покаже!
И тържествено обещавам, че ще ходя най-редовно на профилактични прегледи, така както си правя цитонамазка 2 пъти годишно  Grinning

# 512
за нищо, моля те, същото съм си обещала и аз, и засега  Naughty го спазвам.
Ще цитирам една моя колежка - **редовно ходя на необходимите прегледи, защото аз съм най-важният човек за детето си и заради  него съм длъжна да съм жива и здрава**.
Просто казано, но с желязна логика.

# 513
tonkabonka и аз бях така. Понеже съм правила ин витро и са ме натъпкали с много инжекции. Та от една година ме наболяваха, придърпване, едни като бучици напипвах.
Както писах прегледа ме д-р Панов, от Токуда, то е и ИД на Болницата. Каза, че имам гроздовидна структура, че всичко е наред. Правих и ЕХГ, всичко е супер. Само, че при мен е необходимо на 6 мес.

# 514
  • София
nikolina-pikolina, и моите проблеми са след раждането. Само дето при мен бременността се получи веднага щом решихме да имаме дете и не съм преминала през инжекции и прочие. Кърмих, колкото да се каже, че съм опитала - някъде около две седмици, но моето раждане имаше редица усложнения, благодарение на лекарката ми от Токуда (там раждах).
На теб специално искам да ти пожелая от цялото си сърце да гушнеш най-прекрасното детенце  Hug
Щом мина на преглед пак ще вляза в темичката и ще напиша как е минало. Дано да мине добре де, че се треса от нерви.

# 515
без паника ,преди цикъл не се проверяват гърдите ,а след 1 седмица от началото на цикъла,това го научих от опит и след моите патила .препоръчвам доц.Байчев ВМА ,много добър -сериозен специалист.Успех,не се измъчвай  предварително с мисли.

# 516
без паника ,преди цикъл не се проверяват гърдите ,а след 1 седмица от началото на цикъла,това го научих от опит и след моите патила .препоръчвам доц.Байчев ВМА ,много добър -сериозен специалист.Успех,не се измъчвай  предварително с мисли.
Това не е така, компетентният специалист няма как да сбърка по кръвоснабдената и набъбнала жлеза с нещо патологично!
Желая успех на всички Peace

# 517
tonkabonka, обажда ли се на Монева? Моля ви да ми припомни някой в кои дни и по кое време на деня преглеждаше в 25ДКЦ  Praynig Трябва да ходя на профилактичен преглед, но чакам МЦ следващата седмица и сега ме наболяват гърдите, та смятам да ида след като ми свърши, за да си спестя дискомфорта  Embarassed

# 518
  • София
tonkabonka, обажда ли се на Монева?
Аз също чакам да ми дойде цикълът след 2-3 дни. Ще се обадя в петък да си запиша час за следващата седмица. Ще пиша след това, ако някой дотогава не ти отговори  Peace
А би ли ми казала каква е цената на прегледа поне ориентировъчно, за да съм подготвена.

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 20:50 от tonkabonka

# 519

Аз също съм ходила на прегледи при доц. Байчев, но преди около 9 години, той тогава още работеше в Плевен и в определени дни пътуваше до София.
Дори в сме се засичали заедно да пътуваме София - Плевен и си ме знаеше, все ме питаше как съм, какво се случва в живота ми, какво ново има...Наистина е много внимателен и обстойни прегледи прави, не претупва пациентите.

# 520

А би ли ми казала каква е цената на прегледа поне ориентировъчно, за да съм подготвена.

По спомени от 2008 - ноември беше 15лв. в 25ДКЦ. Не гарантирам за достоверност обаче  Outta Joint

# 521
Здравейте, на 24 години съм и искам да попитам възможно ли е да имам бучка в гърдата, тъй като още пред 2 месеца набарах нещо, но не се притесних особено. Снощи обаче отново набарах и започвам да се замислям дали не е удачно д апотърся лекарска помощ. От друга страна съм чувала, че млади жени под 30 не е оосбено хубаво да ходят на мамограф, а по-добре на ехофраф. Моля, някой, който е по-запознат от мен за помощ.

# 522
По принцип профилактично е редно да се ходи веднъж годишно, ако се приемат хормони или жените имат кисти се ходи на 6 месеца, а през другото време ако се напипа нещо  Peace
Жени до 40 годишна възраст се гледат на ехограф ако има нещо обезпокоително по изключение мамограф, жени над 40г едната година мамограф другата ехограф, а жени над 50г на мамограф всяка година!
Конкретно по твоя случай задължително преглед при специалист на ехограф Peace И не губи време!Успех Hug

# 523
Здравейте,
На 24 год съм и вчера ходих при проф. Киров на преглед..всъщност аз нямах оплаквания просто исках профилактично. Тъй като ми беше за първи път не знаех по принцип как протича един такъв преглед. Той само ме опипа и каза, че според него вс е ок...но не знам дали да съм толкова спокойна, защото виждам, че при преглед се прави ехограф, а на мен не ми направи. И още ми обясни, че до 30 годишна възраст няма нужда да ходя. Кажете ми моля ви да повторя ли прегледа при някой друг?????

# 524
Bilyanna, според мене е нужно да повториш прегледа, като ти направят и ехографски преглед!
Така ще си наистина спокойна!

Общи условия

Активация на акаунт