Мамолози - гр. София

• 1 752 139
  • 6 290
  •   2
Отговори
# 1 995
Момичета,званя в Св.София Санте на тел.0888706000 и чувам след сигнала оставете съобщение.Искам да си запиша час за Василев, как става записването там?

# 1 996
  • София
Момичета,званя в Св.София Санте на тел.0888706000 и чувам след сигнала оставете съобщение.Искам да си запиша час за Василев, как става записването там?
Кабинета работи след 13:30 часа.

# 1 997
  • София
телефона на мамологичния център в Света София  - 02 4470 207 работи от сутринта, ходила съм в 8ч.

# 1 998
  • София
телефона на мамологичния център в Света София  - 02 4470 207 работи от сутринта, ходила съм в 8ч.
Не става въпрос за мамологичният център, потребителката говори за частният кабинет на д-р Василев - Св. София Санте.

# 1 999
  • София
но е дала мобилния в света софия

# 2 000
  • София
но е дала мобилния в света софия
Не, не е, този: 0888706000 - мобилен телефон е дала и той е мобилният телефон на частен медицински център Света София -Санте.

# 2 001
  • София
 Grinning
Вместо да спориш с мен да беше дала телефон на жената. Факт е, че на телефона, който съм дала може да си запази час за д-р Василев, дори и да държи да си плаща прегледа или да отиде с направление. Аз съм пациентка на д-р Младенов и на визитката ми от него са тези телефони, дори и мобилния, който твърдиш, че е от друго място.

# 2 002
  • София
Изобщо не споря с теб, не искам да объркваш момичето, след като явно не си наясно. Факт е, че на телефона, на който тя звъни също може да си запише час, за частният кабинет на доктора, но просто трябва да е след 13:30 часа. И тъй като съм посещавала и двете места мога спокойно да твърдя, че разликата от болницата до частният кабинет е огромна, не само като обстановка, но и като начин на прием . На визитката ти от д-р Младенов е този телефон, тъй като той имаше частен прием в определени дни, моля да престанеш със спама, в тази тема той е изключително неприемлив.

# 2 003
Не спорете момичета ☺ свързах се вече по обяд, явно наистина е след 13   часа , защото тогава тел.вече явно беше включен.

# 2 004
  • София
И тъй като съм посещавала и двете места мога спокойно да твърдя, че разликата от болницата до частният кабинет е огромна, не само като обстановка, но и като начин на прием .

Каква е разликата между двете места и в частния медицински център има ли мамограф?

# 2 005
  • София
И тъй като съм посещавала и двете места мога спокойно да твърдя, че разликата от болницата до частният кабинет е огромна, не само като обстановка, но и като начин на прием .

Каква е разликата между двете места и в частния медицински център има ли мамограф?
Не няма мамограф, но влизаш горе-долу когато ти е записан часа, обстановката е много спокойна. Поне аз съм чакала максимум 10-15 минути. Доктора е сам и ти обръща внимание само на теб, можеш да го питаш всичко, което те притеснява. В болницата е малка лудница, вратата на кабинета постоянно се отваря, влизат сестри с разни въпроси, другите доктори влизат да си взимат документи, сутрин във вторник и четвъртък се провеждат операциите и изобщо не е ясно дали ще успее да те прегледа преди планираните операции или ще трябва да почакаш до приключването им. Няма никакво значение дали си с направление или за платен прием, всички чакат наравно, а самата обстановка е доста по-неприятна - болница е все пак. По принцип специално при д-р Василев можеш да отидеш с направени мамографски снимки за консултация и ехографски преглед.  

# 2 006
buni не е точно така ... Не съм била в частната клиника, но в болницата когато си с платен прием можеш да си избираш лекар и час и часовете се спазват. Освен това в болницата има мамограф, снимката става веднага и може веднага да те погледнат на ехографа ако нещо е проблемно.
Е, обстановката хич не е комфортна... Но на мен лично в болницата ми е близо и удобно, а и има в съседство паркинг. Как е в клиниката - удобно ли е? последните 3 прегледа си плащам, за да не се занимавам с направления, може би следващия път да ида в клиниката.

# 2 007
  • София
Фри, може би моят късмет е такъв, иначе на мен болницата също ми е по-близо. Аз винаги си записвам час за д-р Василев (той ме е оперирал и нямам доверие на друг лекар) за платен прием в болницата и винаги за него чакам много. Аз на всеки 18-24 месеца го посещавам в болницата, защото трябва задължително да правя мамография, иначе ходя на прегледи през 6 месеца и ходя в частният кабинет - има безплатен паркинг и ако няма места на него има и платен - 2 лева. Но на теб щом болницата ти е удобна като дестинация, кабинета може и да ти е далеч - той е в кв. Борово.

# 2 008
благодаря, но аз съм при Младенов и трябва да се преглеждам на всеки 3 месеца. Той си спазва часовете, поне до сега, мн. съм доволна  Heart Eyes

# 2 009
  • София
Здравейте!

По мнения от темата реших да отида на профилактичен преглед при д-р Полихронов(досега ходих при д-р Перчева).
Вчера ми беше прегледа,останах много доволна,много подробен преглед,много обяснения на разбираем език и определено няма нищо-общо с посещенията ми при Перчева.

Общи условия

Активация на акаунт