Мамолози - гр. София

• 1 823 243
  • 6 670
  •   5
Отговори
# 3 870
Благодаря ви за отговорите, момичета. Няма да си отменям часа тогава.

# 3 871
Благодаря ви за отговорите, момичета. Няма да си отменям часа тогава.
Успех и дано всичко е наред. Моля те ако коментиране интервала на прегледите да пишеш

# 3 872
Лола, благодаря Simple Smile Ще пиша, но прегледът е близо след месец. Ако не ти е твърде късно тогава Simple Smile

# 3 873
Няма да е късно, благодаря

# 3 874
  • София
Здравейте,

Търся съвет и препоръка за мамолог (или друг лекар), който да посетя за първи профилактичен преглед. На 29 г. съм и спрях да кърмя преди около 8 месеца.

Благодаря предварително!

# 3 875
kkrriissaa преди 2 дни говорих с д-р Монева, закрила е кабинета си до 22 ДКЦ и вече преглежда само на Позитано от 9 до 15 ч.
имам въпрос за посещавалите д-р Гемеджиев - колко струва прегледа и къде точно се намира частния му кабинет?
мен преди време Гемиджиев ме излъга че имам отново образование което трябва да се махне след това трима лекари потвърдиха ,че това е лъжа и така се оказа. Слава на Бога че не се доверих и не се подложих да "мина отново по здравна каса, пътеката съм я знаела" цитирам след шест месеца операция.

# 3 876
Светлинар, и при мен беше така, със същия лекар.

# 3 877
  • София
Здравейте,

Търся съвет и препоръка за мамолог (или друг лекар), който да посетя за първи профилактичен преглед. На 29 г. съм и спрях да кърмя преди около 8 месеца.

Благодаря предварително!

Сега ходих при д-р Евгени Стоянов в Полимед, много внимателно ме прегледа, отговори на въпросите ми.

# 3 878
kkrriissaa преди 2 дни говорих с д-р Монева, закрила е кабинета си до 22 ДКЦ и вече преглежда само на Позитано от 9 до 15 ч.
имам въпрос за посещавалите д-р Гемеджиев - колко струва прегледа и къде точно се намира частния му кабинет?

Благодаря!

# 3 879
Светлинар, и при мен беше така, със същия лекар.

Какво ли не правят за пари ...?
Потъпкват достойнство и чест.
Аз много му се бях доверила ,но след това се разочаровах и го смених с Младенов .
Дай Боже всичко да е добре.

# 3 880
Аз след него ходих при Станко Киров(светла му памет)Гаврилов, и още един лекар от онкологията, докато се успокоя, че всичко е наред. Хич повече не исках да видя лекар от онази болница.

# 3 881
  • софия
Момичета, моля да ме ориентирате как става записването при Гаврилов. Малко е спешно. Звъня на телефоните в часния кабинет, но никой не вдига. Виждам, че днес е от 15.30 ч.

# 3 882
  • София
Момичета, моля да ме ориентирате как става записването при Гаврилов. Малко е спешно. Звъня на телефоните в часния кабинет, но никой не вдига. Виждам, че днес е от 15.30 ч.

Звъннете в работното им време. Обяснете на Бистра какъв е проблема и ще направи всичко възможно, за да помогне.

# 3 883
  • софия
Благодаря. Ще звъня следобяд. Исках да съм сигурна, че не бъркам нещо.

# 3 884
Звъни след 15.30 и то настоятелно и както и М е писала, кажи че е спешно и обясни за какво става въпрос.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 15:16 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт