Мамолози - гр. София

• 1 752 728
  • 6 290
  •   3
Отговори
# 4 950
  • София
Идете там, където е приемен кабинет, това е и регистратура, кажете на сестрите, че е спешно и ще чакате да ви приеме при първа възможност. Вторник и четвъртък са оперативни дни и след
 9 ч. приемът става доста сложен, успех!

# 4 951
Момичета, привет, да дам отчет - днес чаках към 2 часа д-р Евгений, но ме прие, доста голяма лудница си е. Утре по обяд ми даде час, че трябва да ми направи една интервенцийка със скалпела.

# 4 952
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Момичета, привет, да дам отчет - днес чаках към 2 часа д-р Евгений, но ме прие, доста голяма лудница си е. Утре по обяд ми даде час, че трябва да ми направи една интервенцийка със скалпела.
При него винаги е лудница, не знам откъде го взема това спокойствие...

# 4 953
Аз вече не ходя при него заради лудницата. Вярно че е спокоен човек, но доколко не претупва не съм сигурна. Всъщност в болницата е по-неприятно, в Санте е по-прилично като условия и възможност за внимателен преглед.

# 4 954
Аз вече не ходя при него заради лудницата. Вярно че е спокоен човек, но доколко не претупва не съм сигурна. Всъщност в болницата е по-неприятно, в Санте е по-прилично като условия и възможност за внимателен преглед.

Естествено, че е така. Но в Санте дават часове за месеци напред, а девойки със спешни въпроси и оплаквания не могат да чакат месеци наред. Така че Света София е идеално решение, добре, че съумява да ни обръща внимание и там. Що се отнася до претупването мое лично мнение е, че не би си го позволил.

# 4 955
Къде ходите, препоръки?

# 4 956
Къде ходите, препоръки?
Последно при д-р Кермедчиев в един медицински център в Студентски град. Същият лекар преглежда и в Неоклиник. Но исках прегледът да е в събота. Доволна съм.

# 4 957
Посещавали ли сте Евгени Стоянов в Нео Клиник? Обаждах се в Света София за Василев този месец нямаше часове. Усещам лека болка в мишницата последно ходих в Сити клиник при Виктор Йорданов и лимфните бяха малко увеличени искам пак да се прегледам

# 4 958
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз ходя при Евгени Стоянов, но в Полимед.
Доколкото видях, в Неоклиник е само в понеделник. И май не работи с направления, но може да не съм догледала. Обаче пък има часове след 17ч, което си е голямо удобство за работещите.
В момента има часове за началото на май в Полимед ( през myhealth ).

# 4 959
  • София
А знаете ли, дали има мамограф в Полимед/Неоклиник?

# 4 960
И на двете места има.

# 4 961
  • София

Благодаря!

# 4 962
  • София
Здравейте. Ще ходя на преглед при д-р Гаврилов в частният му кабинет, там може ли да се вземе фактура за фонда?

# 4 963
Може, но има голяма вероятност фонда да не ви я признае.
Моя фонд два пъти отказа, поради това, че документа от прегледа не е оформен като амбулаторен лист.
Първия път се заядоха, че документа бил за периодичен преглед, те такива не осребрявали.
Втория път помолих, издадоха ми документ, който да изглежда като първичен, с оплаквания и т.н., но се заядоха, че не бил във формата на амбулаторен лист, нямало код по МКБ и разни подробности..

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 16:58 от танита

# 4 964
Вижте дали фонда ви покрива преглед при хабилитирано лице.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 13:02 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт