Мамолози - гр. София

• 1 751 889
  • 6 290
  •   1
Отговори
# 4 980
Бях при този лекар днес, прегледа ме и каза, че не вижда абсолютно нищо. На пипане също каза, че не усеща нищо. Уж доста обстойно гледа. В понеделник сутрин където ми видят очите отивам.

# 4 981
Здравейте, февруари при профилактични прегледи ми казаха, че имам кисти и в двете гърди. Пия хормонални препарати на периоди поради желание за дете и инвитро процедури. На 45г съм. Къде да отида да се прегледам, за да се оцени риска? До този момент не съм имала притеснения, но след прегледа вече ги имам. Също така, лекарят с апарата така натискаше, беше доста болезнен преглед и като че ли остатъчното чувство на болката така и не ме напусна.

# 4 982
  • София
Здравейте, някой има ли мнение за д-р Омар Албаяти в Болница Здравето? Запазих си час за събота, че имам някакво малко топченце като грахово зърно на ареолата, боли малко, мажа вече 3 дена с Тридерма, но не изчезва и съм притеснена нещо. По принцип ходя при д-р Стоянов, но имам час чак за 7 юни.

# 4 983
  • София
Здравейте, февруари при профилактични прегледи ми казаха, че имам кисти и в двете гърди. Пия хормонални препарати на периоди поради желание за дете и инвитро процедури. На 45г съм. Къде да отида да се прегледам, за да се оцени риска? До този момент не съм имала притеснения, но след прегледа вече ги имам. Също така, лекарят с апарата така натискаше, беше доста болезнен преглед и като че ли остатъчното чувство на болката така и не ме напусна.

При кой доктор сте ходили?

# 4 984

Още не са ми дали документацията, беше в център Америмед в Младост, не помня името.

# 4 985

Още не са ми дали документацията, беше в център Америмед в Младост, не помня името.
Кермедчиев?

# 4 986
  • София
Бих препоръчала д-р Василев.но не знам дали ще успеете бързо да се включите в графика му.Вече записват след 20-то число на месеца за следващия месец.Това в частния кабинет.
Иначе е вариант да отидете в болницата,където работи и да се опитате там да ви прегледат,той или друг лекар.
В Америмед и аз съм ходила на проф.прегледи.Беше жена,специалист образна диагностика,освен гърди преглеждаше и вътрешни органи.

# 4 987
Аз не зная защо толкова Ви притесняват тези кисти, аз самата имам и само се наблюдавам, отделно този д-р Кермедчиев ми предписа и добавки, както и самомасаж, но не ги правя. Да, болят ме от време на време но минава.

# 4 988
А преди да се започнат инвитро процедурите, не пращат ли пациентката на мамолог, за профилактичен преглед?🤔

# 4 989
А преди да се започнат инвитро процедурите, не пращат ли пациентката на мамолог, за профилактичен преглед?🤔

Август месец нямах нищо, като и в момента пия цикло-прогинова. Преди три седмици изгубихме свекърва ми от рак на гърдата и от тогава имам много странни сънища... На профилактичните прегледи не се притесних, но сега ми се иска някакво по-обстойно отношение. Мислех и за изследвания за туморни маркери, но не знам доколко са достоверни и предпочитам лекар да ме насочи. Да спя спокойно, защото към моментя не.

# 4 990
Здравейте, дали има някой който ходи редовно на прегледи при д-р Гаврилов и е правил мамография? На последния преглед ми каза, че следващия път ще ме насочи за мамография(ще навърша 40). Но искам да я направя сега. Въпросът ми е насочва ли към конкретно място, където да се направи и след това носите ли му резултата?
Благодаря!

# 4 991
Бих препоръчала д-р Василев.но не знам дали ще успеете бързо да се включите в графика му.Вече записват след 20-то число на месеца за следващия месец.Това в частния кабинет.
Иначе е вариант да отидете в болницата,където работи и да се опитате там да ви прегледат,той или друг лекар.
В Америмед и аз съм ходила на проф.прегледи.Беше жена,специалист образна диагностика,освен гърди преглеждаше и вътрешни органи.

Къде работи този Василев?

П. П. Може би ще отида пак при д-р Бозев в Св. София, където ходих миналата година. Чета доста добри отзиви в супердок и аз също имах хубави впечатления. Чудя се тези кисти дали съм ги имала и преди или наистина са се появили наскоро.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 10:57 от Mama2288

# 4 992
Аз не зная защо толкова Ви притесняват тези кисти, аз самата имам и само се наблюдавам, отделно този д-р Кермедчиев ми предписа и добавки, както и самомасаж, но не ги правя. Да, болят ме от време на време но минава.

Защото вече медицината е търговия и не знаем кисти ли са наистина.

# 4 993
  • София
Къде работи този Василев?
В 1 АГБ "Света София" /бившата Тина Киркова/ и в  Света София Санте-там му е частната практика.

# 4 994
Здравейте, дали има някой който ходи редовно на прегледи при д-р Гаврилов и е правил мамография? На последния преглед ми каза, че следващия път ще ме насочи за мамография(ще навърша 40). Но искам да я направя сега. Въпросът ми е насочва ли към конкретно място, където да се направи и след това носите ли му резултата?
Благодаря!
Аз. На мен ми каза, че иска следващият път да му занеса мамография, вече ми било време за профилактична такава, не ме е насочвал към конкретно място, аз я направих в онкологията, а направление ми даде личната.
Но при вас ако е заради някой конкретен проблем, може да е имал нещо конкретно предвид.

Общи условия

Активация на акаунт