Мамолози - гр. София

• 1 751 875
  • 6 290
  •   2
Отговори
# 4 995
  • София
Мамм2288, отидете при др. Василев в бившата Тина Киркова, много се чака. Ако искате ми пишете на лични

# 4 996
Здравейте, дали има някой който ходи редовно на прегледи при д-р Гаврилов и е правил мамография? На последния преглед ми каза, че следващия път ще ме насочи за мамография(ще навърша 40). Но искам да я направя сега. Въпросът ми е насочва ли към конкретно място, където да се направи и след това носите ли му резултата?
Благодаря!
Аз, за съжаление, съм вече на възраст, за която на всеки 2 години Гаврилов държи да правя мамография. Никога не ми е казвал къде да я направя, даже последния път го попитах и той каза - където пожелаете. От друга страна, никога не е отворил диска да го разгледа по-обстойно, явно гледа само разчитането. Така че аз си знам, на две години - мамография и с резултата отивам на прегледа при Гаврилов. Но дали във Вашия случай ще реагира по същия начин, не знам.

# 4 997
Посещавали ли сте Евгени Стоянов в Нео Клиник? Обаждах се в Света София за Василев този месец нямаше часове. Усещам лека болка в мишницата последно ходих в Сити клиник при Виктор Йорданов и лимфните бяха малко увеличени искам пак да се прегледам
От години ходя при д-р Стоянов, но в Полимед - много съм доволна и препоръчвам. Но часовете му за 2 месеца напред са заети.

# 4 998
Здравейте, имам нужда от помощ/ съвет относно мамолог който би прегледал дете на 13г. Проблема ни е киста на гърдата.Ходихме на детски хирург каза не е киста трябва да се оперира. Питах друг дет. хирург каза идете на момолог. Сега се чудя какъв път да хващам. Не съм наясно мамолог ще прегледа ли дете.

# 4 999
  • София
Здравейте!
Проверете при д-р Евгени Василев и обяснете за какво става въпрос!Непременно кажете,че става въпрос за дете.Мисля,че няма да ви върнат.
Успех и дано са напразни тревогите!

# 5 000
  • софия
Бих опитала с проф. Гаврилов. Обадете се в кабинета и обяснете на сестрата случая.
Стискам палци да не е сериозно!

# 5 001
Здравейте, февруари при профилактични прегледи ми казаха, че имам кисти и в двете гърди. Пия хормонални препарати на периоди поради желание за дете и инвитро процедури. На 45г съм. Къде да отида да се прегледам, за да се оцени риска? До този момент не съм имала притеснения, но след прегледа вече ги имам. Също така, лекарят с апарата така натискаше, беше доста болезнен преглед и като че ли остатъчното чувство на болката така и не ме напусна.

При кой доктор сте ходили?

Още не са ми дали документацията, беше в център Америмед в Младост, не помня името.

Аз да дам обратно инфо: била съм прегледана от д-р Росен Кръстев в МЦ Америмед. След нов, обстоен преглед отново при д-р Любен Бозев, констатацията е, че няма никакви кисти и няма от какво да се притеснявам. Контролен преглед след година. С колежките обменихме опит и реших, че вече както и тях, ще прескачам профилактичните прегледи от работа...

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 21:34 от Mama2288

# 5 002
За питането за момичето на 13 години - от къде сте и при кои специалисти сте били? Лично аз подкрепям или за консултация при Гаврилов или в детската хирургия в Пирогов.

# 5 003
  • София
След преглед при мамолог ми бе поставена диагноза атером на едната гърда. Предписа ми йодасепт, ако не помогне, да отида да ми го махне. Честно казано от йодасепта има малко подобрение, но все още има топченце. Някой има ли опит с подобни образувания?

# 5 004
За питането за момичето на 13 години - от къде сте и при кои специалисти сте били? Лично аз подкрепям или за консултация при Гаврилов или в детската хирургия в Пирогов.
От Стара Загора сме тук Симов препоръчва операция. Проф. Обрешков в Токуда консултация с мамолог, те не се занимавали с гърди.

# 5 005
  • софия
От Стара Загора сме тук Симов препоръчва операция. Проф. Обрешков в Токуда консултация с мамолог, те не се занимавали с гърди.
Задължително още едно мнение от мамолог. Гаврилов е блестящ диагностик и хирург, Василев е изключително човечен и добър специалист.

# 5 006
Обрешков в Токуда? Не мисля, че има такъв. Гръдна хирургия и мамолог в Токуда е Панов. Да не сте правили консултация с проф. Бранков? Той е оперирал моето дете, но насоката му не е гръдна/мамологична хирургия.
Най-добре е да се чуете с Василев или с кабинета на Гаврилов (частен или направо в онкологията в Дървеница), да ви приемат извънредно за консултация, не мисля, че ще ви върнат с дете. Паралелно с това и с детска хирургия в Пирогов, напр. с Шивачев.

# 5 007
Обрешков в Токуда? Не мисля, че има такъв. Гръдна хирургия и мамолог в Токуда е Панов. Да не сте правили консултация с проф. Бранков? Той е оперирал моето дете, но насоката му не е гръдна/мамологична хирургия.
Най-добре е да се чуете с Василев или с кабинета на Гаврилов (частен или направо в онкологията в Дървеница), да ви приемат извънредно за консултация, не мисля, че ще ви върнат с дете. Паралелно с това и с детска хирургия в Пирогов, напр. с Шивачев.
Права сте, тел. е вкарал автоматично друго име не обърнах внимание. Говорих с Бранков в качеството му на дет. хирург, той ми препоръча консултация с мамолог. Василев не преглежда деца. Ако неуспея да се свържа с Гаврилов ще я заведа в Пирогов.

# 5 008
Здравейте, моля Ви пишете като направите консултация.
Как разбрахте че детето има киста на гърдата , всмисъл какво ви провокира да потърсите лекар. Благодаря.

# 5 009
Здравейте, моля Ви пишете като направите консултация.
Как разбрахте че детето има киста на гърдата , всмисъл какво ви провокира да потърсите лекар. Благодаря.
Преди няколко месеца се  събуди със зачервена болезнена гърда и температура 37. Ходихме на дет. хирург и пихме антибиотик, нещо като мастита при мамите изкарахме. След това остана нещо като мехурче с течност, така поне се вижда на ехограф което намаля и започнахме да го следим. Вече 3-4мес не мърда като размер, не е кораво или болезнено. Казаха киста, направихме пункция, не излезе течност значи било фиброаденом и трябва операция. Личната лекарка пък се усъмни в пункцията защото я направиха без ехогравски контрол. Каква била гаранцият, че са я нацелили - при 10-11мм размер. И сега търсим второ мнение, за да не я подлагам на операция без да е наложително.

Общи условия

Активация на акаунт