Мамолози - гр. София

• 1 784 242
  • 6 424
  •   2
Отговори
# 5 295
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз лично съм виждала пациенти без час ( по спешност) да бъдат приети от доктор Василев, но чакането ще е поне 2 часа.
Добирате се до сестрата, която движи графика, тя излиза периодично да проверява кой е дошъл, и кой не.
Не че със записан час пак влизаш в уговореното време.
Аз си пускам половин ден отпуск, когато ходя при него.

# 5 296
Искате да кажете, че ако се дигна ей така на своя глава и отида без час да чакам, ще ме прегледа д-р Василев?
Дали не рискувам да улуча някой ден, в който може да не работи примерно?!😙

# 5 297
Искате да кажете, че ако се дигна ей така на своя глава и отида без час да чакам, ще ме прегледа д-р Василев?
Дали не рискувам да улуча някой ден, в който може да не работи примерно?!😙

Мисля, че ако имате търпението да изчакате, ще Ви приеме.
Аз ходя в частния му кабинет, но там няма операционна, а трябваше да ми отстрани един атером.
Отидох в 8 сутринта, прегледа ме към 11 и нещо, махна атерома към 13 часа след обед.
После с махането на дренажа и превръзката пак беше горе-долу така.

# 5 298
А как стои въпроса с частния му кабинет, пак ли е сложно записването? И как преглежда там, в смисъл ехограф има ли или само палпация?

П.с. А този телефон на д-р Полихронов, който го има в групата - негов личен ли е или на секретар/сестра?

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 17:38 от Rusi_be

# 5 299
  • София
А как стои въпроса с частния му кабинет, пак ли е сложно записването? И как преглежда там, в смисъл ехограф има ли или само палпация?
В частния кабинет има ехограф,но няма мамограф.Ако се налага мамография ще ви насочи вероятно към Тина Киркова.
Там /в частния кабинет/ записването става на определена дата,но не зная в момента коя е до запълване на часовете.
Може да се обадите в болницата и да разберете кога е най-ранния час за преглед и в кои дни преглежда.След това отивате на място, ако имате проблем обяснявате и молите да ви приеме без час и изчаквате.Не мога да гарантирам,че ще се случат нещата ,но общо взето това бихте могли да направите.
Успех!

# 5 300
В темата назад е публикуван номера на др.Василев ( ако напишете името на лекаря в гугъл изображения и скролнете малко надолу има снимка на женска ръка,държаща визитка на Василев, но не съм сигурна, че е актуален номерът).
Най добре му се обадете, обясните тревогата си плюс фактора,че пътувате до София и се надявам, че ще влезе в положение. Мн е човечен.

# 5 301
Звъннете  на телефона в Тина Киркова, аз имах късмет и ми дадоха час за следващата седмица.Каза ми ,че някой се е отказал.В края на ноември ще излезе графика му за декември.

# 5 302
За Бургас знам, че Др Хрусанов се води един от добрите, винаги като съм ходила има по много жени, с час, без час, но почти винаги успява да вмести всички дошли.
За Евгени Василев, понеделник, сряда и евентуално петък преглежда, вторник и четвъртък, също понякога петък, са дните за операции. Според мен наистина му се обадете, най-добре сутрин между 8 и 8.30, когато още не е стигнал до болницата и му обяснете какъв е проблемът и че ще пътувате. Той ще ви каже в кой ден да отидете и имайте предвид, че ще чакате най-вероятно и тогава, но ще ви прегледа. Номерът му е 0888932038.
Успех ви желая!

# 5 303
Здравейте! Може ли координати на добър мамолог за профилактичен преглед. По принцип ходя при Полихронов, но ми казаха, че записват чак за март, а не искам да чакам дотогава. Няма значение по ЗК или платен прием.

# 5 304
Благодаря ви много, момичета!🤗
Свързах се с него, даде ми час за другата седмица, което е много добре.
Единственото е, че няма да е най-подходящия период спрямо цикъла ми , но се надявам това да не пречи много.
Само да попитам - понеже ме вика в 1 АГ Св. София, там как протича прегледа …предполагам има хубава апаратура, за ехограф говоря ?
Наистина оценявам помощта ви - бъдете здрави 🤗

# 5 305
На мен прегледа ми в Тина Киркова мина скандално претрупан, влизах, излизах от кабинета, пререждат някакви без час, ама били медицински лица, добре де, ама те бяха десетина на брой. Тъкмо да се съблека като чакам доктора, влетя Гемеджиев с друга пациентка, помоли да изляза да я прегледа нея. Въобще повече там не стъпих, адски конвейр и още ме втриса ако се бях съблякла докато чакам доктора и влязат външни лица какво правим. Дано вече да е по-спокойно там, но аз с месеци чакам за такъв преглед и не ми се иска да протича по такъв начин. Иначе Василев си е един компетентен и човечен лекар, но явно отдавна му идва свръхнатоварено.

# 5 306
На мен прегледа ми в Тина Киркова мина скандално претрупан, влизах, излизах от кабинета, пререждат някакви без час, ама били медицински лица, добре де, ама те бяха десетина на брой. Тъкмо да се съблека като чакам доктора, влетя Гемеджиев с друга пациентка, помоли да изляза да я прегледа нея. Въобще повече там не стъпих, адски конвейр и още ме втриса ако се бях съблякла докато чакам доктора и влязат външни лица какво правим. Дано вече да е по-спокойно там, но аз с месеци чакам за такъв преглед и не ми се иска да протича по такъв начин. Иначе Василев си е един компетентен и човечен лекар, но явно отдавна му идва свръхнатоварено.

Ееее, сериозно ли?
Ами тя, ако ще е такава работата, да се претупват нещата, много лошо… все пак ще пътувам от толкова далече и накрая и да не ми обърнат внимание като хората😒
Много е трудно такааа… при кого друг мога да отида толкова скоро и да не е така?
На д-р Полихронов на телефона никой не отговаря 😏

# 5 307
То не може цяла България при двама-трима специалисти да се следи и да не е натоварено и претрупано. На всичкото отгоре нямало такава специалност "мамолог" и фондът не ми плаща за прегледи при специалисти със специалност "образна диагностика", а само хирург или АГ. Въобще.....профилактиката е максимално затруднена.

# 5 308
  • В царството на игрите:)
Ееее, сериозно ли?
Ами тя, ако ще е такава работата, да се претупват нещата, много лошо… все пак ще пътувам от толкова далече и накрая и да не ми обърнат внимание като хората😒
Ама вие какво очаквате от лекар, при който ходи половин София и част от България. Рано или късно нещата стават такива - изпушване се нарича. Преди 14 години съм оперина от РМЖ и контролите за гърдите от тогава си ги правя само при специалисти "Образна диагностика", а не конкретно при мамалози. В Образната диагностика във всяка болница има добри специалисти, които могат да ви видят на ехограф и ако се наложи да ви пратят на мамограф, който пак те разчитат, защото това им е работата. В Онкологията са добри при когото и да попаднете, в София мед ходят мои колежки, при д-р Кръстева в МЦ "Медкрос", в V градска има и мамолози и ехограф. При хирург се ходи ако при видуалния преглед се открива някакъв проблем. На хирурга работата му е да оперира и просто се чудя как си свършват основната работа с операциите толкова много народ. В Тива Киркова работи и Гемеджиев. Много свестен лекар, но беше на мода преди няколко години. Сега е на мода Василев и така след ньяколко години ще бъде нападнат някой друг. Мен ме е оперирал д-рНиколай Марков - прекрасна работо свърши, супер адекватно подходи към проблема ми и ще съм му благодарна винаги, но и той беше на мода по онова време. Още работи и още си го може, но вече никой не го споменава. И така си вървят нещата..Социалните мрежи яко бъгват нещата и хората. По онова време и ФБ нямаше и отидох в болницата той беше там и ме пое... и слава Богу!

# 5 309
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
milmich , бихте ли ми препоръчали специалист "Образна диагностика"?

Аз ходя при Василев, оперирана съм от него, и наистина в 1 АГ сме човек връз човек на опашката, водят се "наши хора" без час... Sad
В отделението на двама човека се сменят дренажи, превръзки...
Не знам как издържа доктора

Общи условия

Активация на акаунт