Мамолози - гр. София

• 1 751 923
  • 6 290
  •   3
Отговори
# 5 370
  • София
Ямр е най-информативното изследване, особено при висока плътност на гърдите. Тогава контрастна мамография е по-надеждна от 3д мамография, а най-добре - ЯМР, при каквото и да е съмнение.

# 5 371
Здравейте!
Ако някой си е записвал час при проф. Байчев от ВМА, моля да ми каже на кой телефон и в кой часови диапазон става това.
На сайта на ВМА пише, че записвания за съответните специалисти се правят от понеделник до четвъртък от 13 до 15 ч. На поликлинична регистратура ми казаха, че не е при тях. На телефона до името на проф. Байчев никой никога не вдига, от един месец се опитвам да се запиша. А от Централа ме свързаха с някакъв номер, който дава свободно, вероятно същия, на който бях звъняла вече.
Много ми е важно да отида при него, защото съм с усложнения и болки след една иначе проста операция за отстраняване на кисти, направена от друг лекар.
Благодаря предварително, ако някой може да ми помогне с информация!

# 5 372
Записах си час при д-р Младен Младенов. Прегледа пак е в Св. София Санте. От Надежда при профилактичен са ми написали Фиброаденолипом 2см и да го следим само, през 4 месеца, ама на доктора в Надежда хич му нямам вяра, та реших да тегля втори тегел.
Има ли някакви мнения за д-р Младенов?

# 5 373
Младенов е светкавичен при прегледа и почти ням в общуването.
Два пъти съм била при него и всеки път бях с усещането, че му е ужасно досадно.

# 5 374
  • София
Младенов е светкавичен при прегледа и почти ням в общуването.
Два пъти съм била при него и всеки път бях с усещането, че му е ужасно досадно.

Споделям мнението. Грубо-арогантен е ако реши да отговори на въпрос. От друга страна му имам някаква вяра, д-р Стоянов остава за мен изключително приятен лекар, на който имам огромно доверие. Препоръчвам и младия д-р Албаяти, в Здравето.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 23:46 от catty m

# 5 375
А за Д-р Красимир Шопов някакви мнения? Прегледа е в Сити клиник на Цариградско, четох, че техникатаим е по-добра?!

# 5 376
  • София
При преглед при др. Младенов ходих преди 2 месеца и ми каза, че имам киста в едната гърда, която трябва да се наблюдава 1 път годишно. Притеснява ме това, че преди 22 г. на същото място имах доста голям фиброаденом , който оперира др. Василев в екип с проф. Маринов. От месец насам усещам през няколко дни много странна болка , като боцкане и парене към зърното. Възможно ли е да е от кистата ако расте ?Чудя се дали  няма да е добре да направя консултация и при друг лекар🤔

Забравих са споделя, че прегледа при Младенов мина за 5 мин. без много обяснения. Странно държание. Ходила съм и друг път при него и повечето пъти си говори по телефона около 15,20 мин. преди да вляза и закъснява с часовете.

# 5 377
Сани пусни търсачката Close има интересни мнения за него

# 5 378
  • София
Д-р Младенов е страхотен лекар. От години ходя при него по препоръка на колежки, които сигурно от 20 години се следят при него. Доволна съм от прегледа и отношението му. Не мисля да го сменям.

# 5 379
  • В царството на игрите:)
Д-р Младенов е страхотен лекар. От години ходя при него по препоръка на колежки, които сигурно от 20 години се следят при него. Доволна съм от прегледа и отношението му. Не мисля да го сменям.
Странен е, но е добър диагностик и хирург. Винаги съм казвала, че характера на лекаря няма нищо общо със качествата му.

# 5 380
И аз съм чувала различни мнения за Младенов. Когато търсихме хирург за майка, минахме и през него за потвърждаване на диагнозата. Бях с нея в кабинета за подкрепа и останах с добри впечатления от прегледа. Но да, малко е арогантен, наплаши я, че ако отиде в Онкологията 100% ще и отрежат гърдата. Нищо такова не се случи. За прегледи бих му се доверила, за операция- не.

# 5 381
За Младенов и аз мога да кажа мнение. Преди 12 години, когато водих майка ми за потвърждаване на диагнозата, само от ехографския преглед позна, че е злокачествен карционм първа степен, и че няма разсейки в ЛВ.
Младенов още тогава предложи на майка ми премахване на цялата жлеза, и замяна с имплант в една операция, което според мен за тогавашните години си беше новост в БГ, но майка ми реши, че не желае.

Не го избрахме за операцията тогава, доверихме се на Гаврилов.
Той не премахна цялата гърда, съхрани я, премахна й всички ЛВ от тази страна, и диагнозата на Младенов се потвърди, първа степен - без разсейки в ЛВ.

Сега за разсейките в ЛВ, аз лично на негово място не бих била толкова категорична, защото знаем, че понякога разсейките са толкова миниатюрни, че няма шанс да се видят само на ехограф, но факт е, че позна.
След това съм водила майка ми пак при него за контролен, когато ми идва на гости в София, и беше доста заинтересуван, обяснителен, и даже ни насочи към задължителна проверка за остеопороза - и затова се оказа прав.

Последния преглед при него на майка ми беше преди 2 год. От тогава нямам прегледи и нямам мнение къмто как се е променил.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 13:53 от танита

# 5 382
Благодаря на всички, които ми отговориха за д-р Младенов! Hug
Бях на преглед при него. Намирам го съвсем ОК, конкретно нямам личностен проблем. Видя на ехо и напипа уплътняването, което д-р Стоименов от Надежда не виждаше на ехографа.
Днес ми махна фиброаденома в 1 АГ, чакам си резултата.

И още веднъж благодаря ви за бързите отговори, много ми помогнахте, вие и темата! Благодаря! Hug

# 5 383
Стоименов в Надежда доста неща пропуска да види. Иначе той пък като отношение е топ, поне преди години така беше. Абе няма пълно щастие.

# 5 384
Стоименов, всеки път той и сестрата ми се караха за нещо, никога не разбрах за какво. Излизах от кабинета объркана и разтроена и очевидно без важната информация. Всеки път темата е друга, а не прегледа. То не бе политика, хранителни добавки, проблемите на лакарите общо. Даже последният път ме пита мога ли да му уредя къща за гости, надявам се, че се е майтапел все пак. Стандартно ме отпраща с предписание за следващ преглед след 6 месеца, записано черно на бяло и "засега ми няма  нищо". В случая за малко щяха пак да са 6 месеца, но се коригира -4 и ще ми уреди с вързки ЯМР, за да си гарантираме за сега, че това не е страшно за 600лв. И така, абе не е моят тип. А и с тази издънка сега. Frowning

В тази връзка, ако образуванието е доброкачествено може ли да си го държиш? Има ли потенциал да стане злокачествено?

Общи условия

Активация на акаунт