Мамолози - гр. София

• 1 763 260
  • 6 334
  •   2
Отговори
# 5 775
Ох толкова съжалявам за Д- Р Полихронов, чак сега виждам…Сбогом докторе, заслужавахте още дълги години да живеете и работите.Ще липсвате ужасно много на всички!
Аз ходих при Василев . Доволна съм. Продължавам при него. За жалост е така живота продължава все някак …

# 5 776
Д-р Василев също е лекар с главно Л, поне според моите представи.

# 5 777
И аз съжалявам за д-р Полихронов, мир на праха му! Има дете на 2 години и е починал от онкологично заболяване.
Организираха ни профилактични прегледи от работа и прегледът беше ехографски само, без палпация, при АГ специалист. Това достатъчно ли е за профилактика или да си направя и мамография? Последно си правих мамография преди година и половина, а на ехографски преглед с палпация бях преди 9 месеца.

# 5 778
И аз съжалявам за д-р Полихронов, мир на праха му! Има дете на 2 години и е починал от онкологично заболяване.
Организираха ни профилактични прегледи от работа и прегледът беше ехографски само, без палпация, при АГ специалист. Това достатъчно ли е за профилактика или да си направя и мамография? Последно си правих мамография преди година и половина, а на ехографски преглед с палпация бях преди 9 месеца.

Според мен след навършване на 50г мамография трябва да се прави всяка година.

# 5 779

Според мен след навършване на 50г мамография трябва да се прави всяка година.
На мен ми препоръчват на всеки две години. И е много неприятно изследване, внимавайте къде ходите, аз имах премеждия, даже тук споделих.

# 5 780
Аз си спомням, че съм чела за твоите преживявания.
Доста неприятно.
В тази връзка за пореден път споделям, че нищо, ама нищичко не усетих в Софиямед тази есен, когато си правих мамографията.
Най-вероятно е много модерна апаратурата или моите гърди не са чувствителни.
Иначе нямам друго обяснение.

# 5 781
Аз си спомням, че съм чела за твоите преживявания.
Доста неприятно.
В тази връзка за пореден път споделям, че нищо, ама нищичко не усетих в Софиямед тази есен, когато си правих мамографията.
Най-вероятно е много модерна апаратурата или моите гърди не са чувствителни.
Иначе нямам друго обяснение.
Дано са сменили апарата, защото мен ме оставиха чистак гола насред изследването защото апаратът отказа и когато най-сетне дойде рентгеноложката сподели, че много често се разваля, защото е стар. От това което споделяш предполагам са подменили машината и слава богу.

# 5 782
При мен също беше болезнена мамографията преди няколко години и то в бившата "Тина Киркова", след това ме прегледа д-р Младенов, който ми каза, че можело и без мамография и че гърдите са доста плътни - ехографът бил по-подходящ в случая, май каза след 2 години да направя мамография за всеки случай, но задължително след година мамографски преглед.
Благодаря за споделеното за Софиямед!

# 5 783
В този ред на мисли оставям положителен отзив за мамографията в Неоклиник. Добри лаборанти, умеят да направят така изследването, че после да не лекувам рани и същевременно да е достатъчно информативно. Апаратът изглежда нов, резултатът излиза веднага, не като в Софиямед на другия ден (времето ми е ценно).

# 5 784
Здравейте, моля за актуална информация за преглед при д-р Василев - къде преглежда ( има ли частен кабинет) и дали приема за преглед по спешност без час и ако да, по какъв начин се свързвате с него. Пробвах в Св. София на посочения телефон, но от там ми казаха да звънна чак на 18.11. да попитам за час.
Благодаря предварително!

# 5 785
За д-р Василев отивате в 1 АГ Света София и сядате, и започва голямото чакане.
Щом е спешно, не вярвам да Ви върне.
Ако има операции, влиза си в тях, реже си и след 1-2-3 часа ще Ви обърне внимание.
Успех и дано няма повод за притеснение!

# 5 786
Качвам снимка на визитката му ( поствана е преди години тук, във форума)
 В ляво долу трябва да е неговият номер. Моля който има актуален да потвърди дали съвпада с този от визитата. Обадете му се и обяснете  ситуацията.
 Адресът на частния кабинет също е на визитката. Намира се в сграда от ляво на Хепи ( ака сте с лице към ресторанта).

# 5 787
  • София
По-добре е да отидете и да чакате в частния кабинет.  Но му звъннете преди това на личния номер от визитката

# 5 788
Допълвам с информация за актуалната цена в частния кабинет- към момента е 90лв. прегледа в общия случай ( ако не се налагат допълнителни манипулации). Цената е за палпация плюс ехография.
Няма пос терминал и доколкото знам не преглежда по каса там.

# 5 789
Не знам какви манипулации може да прави в частния си кабинет, май никакви.
Аз бях за някаква не много сериозна манипулация преди година, извика ме в Света София. Там си има манипулационна, сестри и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт