Мамолози - гр. София

• 1 768 442
  • 6 351
  •   4
Отговори
# 6 330
  • България
Здравейте,

Търся опитен онколог или мамолог в гр. София, който прави биопсия под ехографски контрол при съмнение за рак на гърдата.
Пациентката е жена над 50 г. и имаме нужда от бърз и сигурен преглед, по възможност да работят събота или неделя.

Ще съм много благодарна, ако споделите лични препоръки за лекари или клиники в гр. София, където имате добър опит.

Благодаря предварително!

# 6 331
Виктор Йорданов Сити клиник.

# 6 332
Виктор Йорданов в Сити. Ако няма скорошен час, търсете хирург.

# 6 333
Василев също вдига телефон по спешност (след работния ден) и ще ви определи час, за биопсия вероятно в Тина Киркова.

И забравете това за събота и неделя. Един ден отпуск се взема, но с тези неща компромис не се прави.

# 6 334
Виктор Йорданов в Сити клиник,работи и в събота , тогава е само срещу заплащане.Обадете се на регистратура и кажете ,че е спешно и поискайте да говорите с него.Ще ви дадат телефона му и той ще ви вмъкне.Много е внимателен, вдига си телефона или връща обаждане.

# 6 335
Здравейте,  мили момичета!
Бях на преглед при д-р Ненков ( Варна).
Имам неговото мнение и още едно, че образуванието, което виждат е с вид на фиброаденом. Единият ми препоръчва само да се следи, д-р Ненков - да направим тънкоиглена биопсия и евентуално операция след това за премахването му.
Много съм объркана, защото чета, че тънкоиглена биопсия май не е от най-предпочитания метод.
Искам да получа още едно мнение, защото ми е много притеснено. 😔
Насочила съм се към трима лекари:
1. Виктор Йорданов - мисля, че там е мн трудно с часовете
2. Василев
3. Бозев - тук, ако някой има мнение, опит, ще съм много благодарна да сподели.

Ако има и други, от които сте доволни, моля, споделете!
Благодаря Ви предварително!

# 6 336
  • София
Правихте ли ЯМР?

# 6 337
  • София
Виктор Йорданов категорично, вече ако има нужда от биопсия, ще направи кор-биопсия, тънкоиглена биопсия вече не се препоръчва - целта е да се вземе материал от възможно най-много места, при тънкоиглената може да нацелиш място, в което няма ракови клетки, а от другата страна да е злокачествено.

# 6 338
Така или иначе има редица стъпки преди биопсията. Идете при някой от утвърдените специалисти, ако се наложи много дълго чакане, може да направете ЯМР и преди това, то е доста по-информативно.
Бозев ми е непознато име, освен двамата изброени можете да потърсите Евгени Стоянов, Спирдонов. Шансовете да се окаже безобиден фиброаденом не са малки, стискам палци.

# 6 339
За Варна можете да се консултирате и с Вълкан Иванов.

# 6 340
Препоръчайте ми лекар за профилактичен преглед. На 35г. съм - така че предполагам само ехография, без мамография. Ходила съм само веднъж преди 5-6г. при Спиридонов, но искам при някой друг. За гр. София.
Благодаря ви!

# 6 341
Евгени Стоянов в Полимед

# 6 342
Благодаря.

# 6 343
Евгени Стоянов в Полимед

И неговият график ли се "отваря" на конкретна дата?

# 6 344
Аз без проблем си записах час при него по фонд. Самият доктор ми се стори добър човек, което е много важно за мен.

Общи условия

Активация на акаунт