Мамолози - гр. София

• 1 768 425
  • 6 351
  •   2
Отговори
# 6 345
Ако искате да запазите час при д-р Евгени Стоянов в "Полимед", гледате кога ще пусне часове в myHealth.bg - не мисля, че е на определена дата, той ги пуска и се заемат, а ако се освободи или той пусне още, пак се виждат дати, нищо, че преди 1 час може да е нямало. Можете да отидете по каса - и ние с майка ми бяхме така, по наше желание си доплатихме за ехография на коремни органи. Първо запазвате час и после взимате направление - за да не изтече направлението, докато запазите. Когато запазвах часове, гледах буквално през час (защото направих грешката да взема първо направление) и се появиха 2 часа, които запазих веднага. Доколкото съм чела тук, за доктора няма значение дали отивате платено или по НЗОК, даже самият той препоръчва да се ходи с направление, за да се облекчи финансово пацинтът.
Евгени Стоянов в Полимед

И неговият график ли се "отваря" на конкретна дата?

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 09:41 от anmasu

# 6 346
А някой ходил ли е при д-р Мариела Доросиева в 17 ДКЦ? Личната лекарка я препоръча за профилактичен преглед по ЗК.

# 6 347
Sirmaa, благодарение на профилактична мамография при д-р Доросиева, се откри ракът на майка ми.
А някой ходил ли е при д-р Мариела Доросиева в 17 ДКЦ? Личната лекарка я препоръча за профилактичен преглед по ЗК.

# 6 348
Имам приятелки, които я хвалят като добър и лесно достъпен вариант по ЗК. Личен опит нямам обаче.

# 6 349
Аз в Супердок си записвам часове. В момента виждам един свободен за 17.02.

Евгени Стоянов в Полимед

И неговият график ли се "отваря" на конкретна дата?

# 6 350
Да, мисля, че нямаше преди през Superdoc за "Полимед" или бъркам? Аз следя за януари и нямаше, а сега чак за февруари. Ще гледам и на двете места, дано има 2 часа.

# 6 351
  • София
Вчера бях на профилактичен преглед в частния кабинет на д-р Полихронов /Светлина по пътя му горе!/
На негово място е младият гръден хирург д-р Омар Албаяти. Много съм доволна от отношение, изслушване, внимание
Аз съм с операция на гърдата преди 13 г.  Дадох 100 лв от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт