Dancing Stars 2- тема 2

• 23 090
  • 438
  •   1
Отговори
# 30
Голяма изненада, няма що. Simple Smile

# 31
  • гр. Шумен
Голяма изненада, няма що. Simple Smile
Ами то напоследък едни и същи известни личности обикалят като цветарки от риалити в риалити - дали като участници или като гости (сравнете например гостите във ВИП денс и Мюзик айдъл и открийте разликите). Явно присъствието в праймтайм в национална телевизия е по-добра реклама от всичко останало, въпреки че на мен малко ми евтинее точно този тип телевизионно присъствие. А Невена бездруго си е риалити героиня (стана известна от първия Мюзик айдъл - кой се сеща че е печелила "БУргас и морето"2006), както и Аксиния между впрочем. Все пак предпочитам да гледам Невена пред Златка, Николета, Зара. Много повече основание има да се нарече звезда от гореспоменатите персони.

# 32
А, не, аз нямам намерение да оспорвам звездния й статут (тук повечето участници в такива формати са ми под съмнение), а по-скоро, че участието й е напълно предсказуемо предвид обвързаността й със Слави и сие.

# 33
Всичко друго е за предпочитане пред Златка  Sick

# 34
  • Луната ни пази
Също вътрешен човек! Нали е гадже на Венелин Венков  Grinning Hug
Всичко друго е за предпочитане пред Златка  Sick
newsm10Абсолютно!!!

# 35
Слави май всички неочаквани дупки запълва с вътрешни хора. Joy Joy Joy Първо Годжи,сега Невена......... Wink

# 36
Вътрешни, не-вътрешни...ама поне са избрали симпатични резерви Simple Smile

# 37
Предполагам, че не са планирани тези развития на шоуто Rolling Eyes Трябва да се реагира бързо, а пък нашите "звезди" са едни ...много обичат да ги ухажват. А и подобният формат вече взе почти всички, натискащи се в момента за евтина слава. Laughing
Невена има глас, ама с танците не знам,как е.

# 38
  • гр. Шумен
Невена има глас, ама с танците не знам,как е.
Ето как:
http://www.vbox7.com/play:955a1918

# 39
Запис.  bouquet

# 40
  • Варна
Благодаря за новата тема!   bouquet

# 41
Айде, на линия сме  Simple Smile

# 42
Днес Венета танцува по-добре от предния път, сякаш не беше толкова тромава.

# 43
абе на мен тя най не ми е симпатична, като кобила ми е това момиче (да ме прощават феновете й)... аз съм "за" да си ходи следващия път, дано не спечели имунитет или там както му казаха...

# 44
Тодор Кирков е голям сладур  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт