АНКЕТА:Бихте ли завели детето си на театър в събота?

• 3 222
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
Да. Водя я винаги, когато видя някоя подходяща постановка, независимо дали ще е театър, балет, сцена на открито и прочие.

Аз също не разбрах това за съботата. За нас, например този ден (извън петък вечер) е единствения възможен за подобен тип мероприятия.

# 16
още е малка, но с радост бих я водила като започне малко да разбира - на мен едни от най-хубавите спомени от деството са ми от кукления театър. За друг трябва доста по порасне..

# 17
  • София
Водя детето на театър в неделите в театър 199  Wink Също така учи куклен театър в събота... нямаме кабелна, така че посочените телевизии изобщо не са ни опция  Sunglasses

П.С. Изобщо не разбрах целта на темата, а също и въпросът ми се струва нелеп, при условие, че повечето детски постановки или събития се правят в събота или в неделя  Rolling Eyes

# 18
П.С. Изобщо не разбрах целта на темата, а също и въпросът ми се струва нелеп, при условие, че повечето детски постановки или събития се правят в събота или в неделя  Rolling Eyes

И аз това си помислих в началото, но ако авторката сега за първи път ще води детето си, може просто да не е наясно с обичайната програма.

Аз пък ще използвам случая да кажа, че утре, 17.10. от 11.00 часа в Операта ще има балетна постановка на "Цветята на малката Ида". Мисля, че ще е интересно за по-големите дечица, за които не е проблем да седят по-дълго на едно място и са свикнали що-годе с поведението и порядките в театъра Peace

# 19
  • София
С каката бяхме редовни, когато застудее. Когато поотрасне и малкия и него ще водя  Peace. Надявам се да му харесва ,колкото на кака и да се забавлява.

# 20
само 4акам синът ми да порасте по бързо, за6тото обожавам театъра и съм сигурна, 4е и на него 6те му хареса

# 21
Не разбирам какво питаш-дали искаме да отидем с вас ли???
Иначе-да, и на балет водя и на театър и то главно събота, през седмицата сме на работа/училище/ясла...И ако вие у вас пускате Планета, ние у нас-не, та няма от какво да се притеснявам.

# 22
Постановките на детските представления така или иначе са предимно в събота и неделя, рядко има в други дни и то най-често се поставят като има организирани мероприятия за някои училища. В операта винаги има и през седмицата, но и в почивните дни.
Водя си детето на театър в събота и неделя по принцип. Този сезон още не сме ходили и няма и да отидем, но миналата година почти всяка седмица бяхме на представление.

# 23
  • Стара Загора
Да. Разбира се .

# 24
Не.
Почивните дни гледам да е в различна обстановка, т.е. извън София.
В редките случаи, когато сме си тук - да, на следобедна постановка, че спим до късно  Laughing

# 25
Аз пък ще използвам случая да кажа, че утре, 17.10. от 11.00 часа в Операта ще има балетна постановка на "Цветята на малката Ида". Мисля, че ще е интересно за по-големите дечица, за които не е проблем да седят по-дълго на едно място и са свикнали що-годе с поведението и порядките в театъра Peace

Благодаря за информацията BirdsFlu, но само да добавя, че за съжаление няма билети  Sad Явно трябва да се купуват и плануват предварително.

# 26
Много по-предварително.Миналата година за Лешникотрошачката поне месец по-рано взехме... ConfusedТрябва да следиш.

# 27
И ние ходим на куклен театър редовно. Но само в събота и недяля можем да ходим, през седмицата сме на градина/работа

# 28
Благодаря за информацията BirdsFlu, но само да добавя, че за съжаление няма билети  Sad Явно трябва да се купуват и плануват предварително.

О, съжалявам за подвеждащата информация... нямах представа, че са свършили, ние ги купихме преди около 3 седмици...

# 29
Благодаря ви много за отговорите.Така е, започвам да се оглеждам вече за различни пиеси, които биха били интересни за малката.Ако разберете някаква интересна постановка, моля ви споделяйте.Понеже видях,че предстоящата премиера "Снежанка и седемте джуджета" в оперетата е през седмицата, ми беше интересно дали и вие сте ходили на такива, които са в почивните дни.

Отновно Планена Тв, не - нямам намерение да я информирам още с този жанр музика.

Общи условия

Активация на акаунт