АНКЕТА:Бихте ли завели детето си на театър в събота?

• 3 223
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
не е ли по-лесно ти да си правиш бегъл сърч в гугъл ако щеш, за предстоящи постановки, а не да чакаш тук някой да каже вариант, който те устройва?Т.е.-и да сподели някой тук, ти, като не си прочела, видяла, кога, от колко часа, къде...за да си направиш сметка дали сте свободни, кога да минете за билети и пр...И "интересно" е много различно понятие за всеки.Което на вас би ви било интересно лесно можеш да прецениш ти, но не и аз, например. Peace

# 31
Да, така е,всеки с предпочитанията си.Но ако повече хора кажат,че децата им са харесали постановките, това няма ли да ме заинтригува повече, да заведа и малката на тях. Simple Smile

# 32
е...ако темата не замре в този и вид.инак може да пуснеш нещо като отчетна за това кой на коя постановка е ходил... ThinkingАз лично от тук насетне едва ли ще влезна, защото темата е анкета-участвах, задоволих любопитството си, защото не бях разбрала от първия пост каква е идеята и толкоз... Peace

# 33
  • София
е...ако темата не замре в този и вид.инак може да пуснеш нещо като отчетна за това кой на коя постановка е ходил... ThinkingАз лично от тук насетне едва ли ще влезна, защото темата е анкета-участвах, задоволих любопитството си, защото не бях разбрала от първия пост каква е идеята и толкоз... Peace

Ще замре със сигурност  Wink

Към авторката.. провери в сайта на театър 199. Гледали сме доста постановки, всички са ни харесали  Wink

# 34
Разбира се, че събота е най-добрият вариан за театър.
Водя ги. Ходили сме на куклен театър. Много им харесва.
Баткото съм го водила и на концерт и на изложби.
Малкият много харесва  предаването на бати Ицо-"Рисунки на стъкло"

PeaceИ ние сме твърдо против чалгата и ТВ сериалите. Stop

# 35

Общи условия

Активация на акаунт