Asi / Гордата Аси - 8-ма тема

• 45 025
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
тоя генджо ми кат генчо и ако това е артиста прилича на тинейджър!нова се гаврят с нас,уляха се,осраха се! #Cussing out #Cussing out

# 631
  • В тъмната гора.
Момичета ей я Севито, Дамла я няма в момента, трябва да говоря и с хората от Лапаче и ако може да се сформира екип, да се преведе Аси.
Ако го прекъснат за малко няма смисъл, ако го прекъснат за повече от два месеца, тогава може да се измисли нещо.
Без екип, превод не става, доста е трудоемко, много се отказаха още на 5-6 тата серия, ние оцеляхме но ни костваше доста.

# 632
Тоз Къванч,хич не ми сгрява сърцето!Като захарно петле ми е,ама всеки си има вкус!
Така сега говорих с една кака от Нова. #2gunfire #2gunfireЩе ме прощава,ама егати кифлата.......Филма щял да се излъчи така както било записано в договора.Ама тя не знаела какво пише в договора. ooooh!Тя изобщо незнаеше за какво говори,защото по едно време ми каза,че като се излъчат в Турция сериите и пристигнат при тях веднага щели да ги пуснат. ShockedАма аз да не се притеснявам целия сериал все пак ще се излъчи. #Crazy #Crazy #CrazyМожело да има прекъсване м/у двата сезона,можело и да няма........... Shocked Shocked
Та от цялата работа става ясно,че и те не знаят.В момента нямат всички серии,а ги получават,по незнайно каква схема,записана в договора.Ама договора е с неясно съдържание! #Crazy Shocked #Crazy

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 11:09 от galina_malina

# 633
  • София
Момичета ей я Севито, Дамла я няма в момента, трябва да говоря и с хората от Лапаче и ако може да се сформира екип, да се преведе Аси.
Ако го прекъснат за малко няма смисъл, ако го прекъснат за повече от два месеца, тогава може да се измисли нещо.
Без екип, превод не става, доста е трудоемко, много се отказаха още на 5-6 тата серия, ние оцеляхме но ни костваше доста.

Мишел аз мисля че ще е повече от два месеца, ако съдим по 1001 нощ....

но казва ли ти някой, аз съм сигурна че и те не знаят ooooh! ooooh! ooooh!

верно е че е много трудоемко... отраснах в турскоговорящ край и не научих езика - патица голяма съм ама айде..... Crossing Arms ooooh!

# 634
Тониак, това е официалната програмна схема на телевизията. Всеки месец има такава, така че можем да вярваме спроде мен на 99%, което практически означава че е 100% сигурно. Много добре ни нахендриха smile3511

# 635
Мисля да гледам вече Дързост и красота Joy Joy Joyпоне го дават редовно,та на това ме води мисълта,как една телевизия може да дава един серял с години наред и то редовно излъчване,толкова серии,а Нова да се подиграва така със зрителите......и някакви си там 70-100 серии да ги цъка цяла година.......

# 636
Мисля да гледам вече Дързост и красота Joy Joy Joyпоне го дават редовно,та на това ме води мисълта,как една телевизия може да дава един серял с години наред и то редовно излъчване,толкова серии,а Нова да се подиграва така със зрителите......
Точно така Peace
Толкова години поред го дават та откакто се помня а тия мизерници от Нова едни 70-80 серии да имат и да прекъсват на 2 пъти...
 smile3511 smile3511 smile3511
Подиграват се жестоко с емоциите на зрителите smile3515 newsm61

# 637
  • София
Мисля да гледам вече Дързост и красота Joy Joy Joyпоне го дават редовно,та на това ме води мисълта,как една телевизия може да дава един серял с години наред и то редовно излъчване,толкова серии,а Нова да се подиграва така със зрителите......и някакви си там 70-100 серии да ги цъка цяла година.......

хихииххи аз не мисля да почвам да го гледам, щото съм сигурна че няма да доживея да му видя края hahaha hahaha hahaha hahaha

така не ме кефи  Mr. Green

# 638
Лошоооо, ако наистина това им е официалната програмна схема, ни чакат много тежки дни  Crossing Arms ще им отсвиря един червен картон, ако продължават в тоя дух  red

# 639
Добър ден и от мен! Али се оказа подлец! Аси си мислеше, че отива на делова вечеря, а за Али причината е друга. А пък уж не смесвал личните със служебните отношения. Жалко, че Аси е в неведение относно игричките му.
И аз съм разочарована от новината, че ще прекъснат излъчването на сериала през ноември. Въпреки че изгледах сериите с английски субтитри, че и на турски голяма част, друго си е да го видим на български до края.

# 640
Добър ден и от мен! Али се оказа подлец! Аси си мислеше, че отива на делова вечеря, а за Али причината е друга. А пък уж не смесвал личните със служебните отношения. Жалко, че Аси е в неведение относно игричките му.
И аз съм разочарована от новината, че ще прекъснат излъчването на сериала през ноември. Въпреки че изгледах сериите с английски субтитри, че и на турски голяма част, друго си е да го видим на български до края.

Тя Аси не е наясно с игричките му ,нооо Демир е...лошото е че не говори тоз Демир

# 641
  • София
Привет момичета, влязох да чета и така си остана.
Пак ме полази работата рано сутринта.
Обаждам се че днес няма да ме има повече излизам на обяд.
Целувки на всички!

# 642
Тониак, това е официалната програмна схема на телевизията. Всеки месец има такава, така че можем да вярваме спроде мен на 99%, което практически означава че е 100% сигурно. Много добре ни нахендриха smile3511
ама не искам да им вярвам  Rage
искам да си изгледам филма докрая. не искам прекъсване  Crossing Arms

# 643
Не стига, че ще спрат сериала по никое време ми и темичката ще ни замине. Нали се сещате, че всичко ще иде по дяволите, докато хубавците от Нова не решат да пуснат продължението Weary

# 644
ааааа не така Иве
ще си поддържаме темичката  Hug
няма да се даваме  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт