Asi / Гордата Аси - 8-ма тема

• 45 021
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Не стига, че ще спрат сериала по никое време ми и темичката ще ни замине. Нали се сещате, че всичко ще иде по дяволите, докато хубавците от Нова не решат да пуснат продължението Weary

Няма бе,Иве,я виж мацките от 1001 нощ кво правят! LaughingИ сериала им спираха, и втори пък го излъчват,а те си пишат ли пишат. smile3523Няма пък ний да се излагаме я! smile3516

# 646
Искрено се надявам, иначе би ми било много мъчно!
Всъщност пожелавам си въпреки целия този абсурд, всичко това да продължи Hug

# 647
Аз тая работа със самоубийствата в семейството на Демир ми изглежда на наследствена обремененост. Майка им се е самоубила, че и децата е искала да убие, сега лелята, а и после , кой знае. Не мисля, че тук вината е само на семейството на Аси. Явно че Сухеля и сестра и са емоционално нестабилни. Не издържат на напрежение и търсят вината в някой друг. Майката какато се вижда е имала дом. Нали Демир живя в родната си къща. защо тогава е тръгнала да дави цялото семейство. Имала е къде да живее, децата са отраснали, работа все е било възможно да намери. Не знам нещо този сюжет ме обърква. И въпреки всичко това е един чудесен филм.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 12:40 от Marya1953

# 648
  • София
Marya1953

редактирай си поста с бели букви там където е необходимо......

стига сте отнемали правото на избор на хората, не знам дали в темата има някой който вече не зане края на филма, но влизат и гости, може не всеки да иска да знае.....

# 649
Толкова жалко ще бъде, ако го спрат! Толкова емоционален и хубав филм не бях гледала отдавна! Всеки жест, всяка дума имат значение. Всяка мимика на лицето говори! Видяхте ли ехидната и похотлива усмивка на Али, когато изпращаше Аси. Дори мен ме подразни, а какво остава за Демир. Аз силно не одобрявам насилието и винаги смятам, че то е израз на безсилие. Демир трябваше да намери друг начин да покаже отношението си към ставащото. Нещо много раздава плесници нашият герой-иначе спасител на всички онеправдани.

# 650
Аз тая работа със самоубийствата в семейството на Демир ми изглежда на наследствена обремененост. Майка им се е самоубила, че и децата е искала да убие, сега лелята, а и после Мелек. Не мисля, че тук вината е само на семейството на Аси. Явно че Сухеля и сестра и са емоционално нестабилни. не издържат на напрежение и търсят вината в някой друг. Майката какато се вижда е имала дом. Нали Демир живя в родната си къща. защо тогава е тръгнала да дави цялото семейство. Имала е къде да живее, децата са отраснали, работа все е било възможно да намери. Не знам нещо този сюжет ме обърква. И въпреки всичко това е един чудесен филм.
  И аз отдавна си мисля, че става въпрос за наследствена обремененост. Майката на Демир е проявила слабост, като се е самоубила, че е искала и децата си да убие със себе си. Демир и Сухейля уж са възрастни хора, не разбират ли, че не трябва да хвърлят вината изцяло върху другото семейство, не знам. Сухейля изобщо не я разбирам. Приема Ихсан, но й е толкова трудно да приеме дъщерите му. А е достатъчно да спре да се противи на връзката между младите и ще има всички около себе си.

# 651
Здравейте влюбени девойки!
Не знам дали сте гледали във форума на филма за англоговорящи.Има много хубави снимки.Сега пускам линк,(103 страница,малко надолу гледайте) Мурат в момент на много силна положителна емоция  Mr. Green -така се е озъбил
http://www.asi-dizi.com/forum/viewtopic.php?f=102&t=4730& … =a&start=1530

Извинявам се ако вече е пускан такъв линк,но много сте бързи и не успявам да изчета всичко.
А между впрочем ,така и не намерих сериите (не само откъси от тях) с английски субтитри.
Някой може ли да ми помогне?
Хубав и влюбен ден ви пожелавам

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 12:57 от orchestra

# 652
То няма цели серии с англ. субтитри. SadИма само моментите между Аси и Демир!Целите серии са само на турски!

# 653
Marya1953

редактирай си поста с бели букви там където е необходимо......

стига сте отнемали правото на избор на хората, не знам дали в темата има някой който вече не зане края на филма, но влизат и гости, може не всеки да иска да знае.....
Извинявам се.

# 654
orchestra
страхотен линк си пуснала  Heart Eyes
не мога да се сдържа и ви пускам нещо от него  Joy Joy Joy
за всякакви болежки  hahaha hahaha hahaha

# 655
Здравейте влюбени девойки!
Не знам дали сте гледали във форума на филма за англоговорящи.Има много хубави снимки.Сега пускам линк,(103 страница,малко надолу гледайте) Мурат в момент на много силна положителна емоция  Mr. Green -така се е озъбил
http://www.asi-dizi.com/forum/viewtopic.php?f=102&t=4730& … =a&start=1530

Извинявам се ако вече е пускан такъв линк,но много сте бързи и не успявам да изчета всичко.
А между впрочем ,така и не намерих сериите (не само откъси от тях) с английски субтитри.
Някой може ли да ми помогне?
Хубав и влюбен ден ви пожелавам

ЯЯЯЯ, какъв готвач е само Керим, newsm78 а тормози младоженката да му готви Joy

# 656
Този танц на Демир и Аси (когато той е с едно кожено яке)във първия сезон ли е дали ще можем да го гледаме докато го спрат? на някого беше аватар и много ми харесват там едни сияещи и щастливи .

# 657
Този танц на Демир и Аси (когато той е с едно кожено яке)във първия сезон ли е дали ще можем да го гледаме докато го спрат? на някого беше аватар и много ми харесват там едни сияещи и щастливи .
Танцът е от втория сезон, но може би ще успеем да го гледаме.

# 658
  • София

на Индира май е аватар

танца е ББвъв втория сезон, нощта когато спят да първи път  - вече са женени

# 659

на Индира май е аватар

танца е ББвъв втория сезон, нощта когато спят да първи път  - вече са женени

Олеееее дано го изгледаме  Hug благодаря Ви за отговора

Общи условия

Активация на акаунт