Asi / Гордата Аси - 8-ма тема

• 45 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте  Hug Hug Hug
Не съм влизала един ден и вие сте изписали адски много, не мога да ви настигна Rolling Eyes
Тинче, последната глава от разказа е много хубава, но ти си знаеш, няма смисъл да ти се казва Hug
Прочетох, че Туба казала ДА на Рошльо  Sick- вие убихте всичко детско в мен с това, но пък като се обичат да се вземат.....
Един поздрав от мен и се връщам да ви догоня Grinning

# 661
  • plovdiv
Жалко за лошата новина Sad Sad SadАз 4ета вси4ко за Аси при вас и наистина се надявам да не пропадне теми4ката ,пак и филма разбира се SadДано ако все пак се слу4и да направят екип от моми4ета говорещи езика и да го преведат   :cry:4естно казано единствената ми надежда е в Мишел и другите моми4ета .и Тин4ето се загуби-ама тя си има за у4ене.
оффф -толкова ми е тапо,4е Аси и Демир не си говорят ,4е 4ак ми се пла4е .пак сега и това Cry

# 662
  • между морето и небето
Добър ден, успях да ви настисна.

От новината, че е твърде вероятно да ни спрат сериала, изобщо не ме очарова, но защо ли и не ме изненада. Отдавна ми беше минала тази мисъл, че могат да ни спретнат такъв сюрприз. smile3514Играят си с нашето пристрастие към филма. А и нали по дълго време трябва да имат луднали зрителки.( и аз съм в кюпа.)

# 663
Момичета, направих тема в форума на Нова телевизия и си написах мнението. Ако искате го направете и вие. Това тяхното на нищо не прилича smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514
Ето линка на темата : http://www.novatv.bg/forum/viewtopic.php?f=7&t=799

# 664
  • София
Тера и аз си скъсах ризата във форума на нова  ooooh! ooooh! ooooh!

# 665
С удоволствие бих, но Тера 101, смяташ ли, че някой ще се заинтересува какво пише във форума, камо ли пък да отговори. Според мен си е като глас в пустиня. Никой няма да даде отговор, а и какво биха казали освен, че това е тяхната програмна политика.
Могат да си правят каквото си пожелаят, това е истината, а ние искаме - не искаме ще се съобразим Sick

# 666
Тера и аз си скъсах ризата във форума на нова  ooooh! ooooh! ooooh!

Нормално Морганче това вече на нищо не прилича.
Искам да благодаря още от сега  на момичетата , които може би ще се заемат с превеждането на епизодите (ако имат време разбира се)  , ако найстина го спрат  Много ви благодаря  Hug Hug

# 667
  • plovdiv
АААА  възмутена съм SadАбе как може никои да не каже на Аси за лелята-Дефнето,Исхан или Аслан .Направо съм бясна.Не можаха ли в прав текст да и кажат какво става та  и неината дебела глава да проумее-а  те само по заобиколен на4ин и казват.
пак Алито ми иде да го раз4екна-и пак му е малко на този плужек смотан #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireабе мнооооо ме е яд  
тези дни в кожата си не мога да се сабера

# 668
С удоволствие бих, но Тера 101, смяташ ли, че някой ще се заинтересува какво пише във форума, камо ли пък да отговори. Според мен си е като глас в пустиня. Никой няма да даде отговор, а и какво биха казали освен, че това е тяхната програмна политика.
Могат да си правят каквото си пожелаят, това е истината, а ние искаме - не искаме ще се съобразим Sick

Права си, но аз имах нужда да им кажа какво мисля за тяхната програмна политика Tired

# 669
Тера, да знаеш, че и аз се забодох. Надявам се да има поне едн изречение отговор........ Praynig

# 670
Тера, да знаеш, че и аз се забодох. Надявам се да има поне едн изречение отговор........ Praynig

Дано! Аз междудругото го пуснах линка, та който иска да каже какво мисли. Просто ми омръзна да спират всичко. Това не им е за първи път. #Cussing out

# 671
Леле Иве сега прочетох поста ти. Направила си ги луди както и Морганчето. Направо ги пометохте. Браво момичета Hug Joy hahaha

# 672
е ми че къъъъъъъъъъъъ мислиш ти  love001 smile3514
Това беше с мекия брус hahaha С Морган сме доказали, че сме къде- къде по- способни smile3534

# 673
  • София
Леле Иве сега прочетох поста ти. Направила си ги луди както и Морганчето. Направо ги пометохте. Браво момичета Hug Joy hahaha

ам чи къъъъъъъ???

аз бях културна, все пак пиша във форум на телевизия и се имам за интелигентна  hahaha hahaha hahaha

не ме хванаха в амин на простащина просто  Joy Joy Joy Joy

# 674

ам чи къъъъъъъ???

аз бях културна, все пак пиша във форум на телевизия и се имам за интелигентна  hahaha hahaha hahaha

не ме хванаха в амин на простащина просто  Joy Joy Joy Joy

хахахахахаххахахаха то и аз съм така hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт