Asi / Гордата Аси - 8-ма тема

• 45 041
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Мишел, сърдечно благодаря newsm51

Гале, нямам думи, така че ми остава само да помълча smile3518

Галя, от къде взе тия сили и това сърце да го направиш това и с тази музика. Бях се зарекла, че няма да плача, ама ето на .... неиздържах newsm45 Уникално е

# 721
Здравейте HugВиждам пак големи страсти се вихрят в темата Heart Eyes hahaha Мишел,едно голямо благодаря и от мен за клипчето,а Демир е ... Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet Севи,благодаря и на теб за отзивчивостта и добрината ти   bouquet  bouquet  bouquet И аз се записах в протеста с/у спирането на филма,дано само да не е глас в пустиня и да ни обърнат внимание,ако ли не ще се надявам Мишел,Севи и който друг се наеми да ни сложат субтитри,много е трудоемко знам и затова се надявам да не се стигне до там Praynig Rolling Eyes,а ако се наложи мога да помогна с превода от английски само Rolling Eyes Нещо Тинчето,осезаемо ми липсва,дано при нея всичко да е наред и само ангажиментите да са повечко затова да е и отсъствието newsm78 Аз да се оплача ,сложили са ми танците в сряда и петък от 17:30 часа,как улучиха точно този час незнам ooooh! и неможах да гледам днешния епизод затова се нареждам в редичката с чакащите,но от лапаче не мога да свалям,а в докса ми излиза само звук без картина  Sad,та незнам как ще се добера до серията,но все ще се гледа,в краен случай утре в 9:30 Rolling Eyes Уча се да правя колажи и дано скоро като имам повечко време успея да ви зарадвам и аз,а не само да получавам Rolling EyesЛека вечер на всички  Hug

# 722
Момичета, мисля, че тази песен, харесвана и обичана от всички, е подходяща за целия филм! Дано да съм права!

http://www.youtube.com/watch?v=COQeli_3NKQ   Винаги се разплаквам като я чуя!  Cry Heart Eyes Cry Heart Eyes Cry Heart Eyes

# 723
Здравейте! От доста време не съм писала... Клипчето е прекрасно. Аз гласувах за това, че сами те си пречат и си причиняват най-голямата болка и страдание. Каквото сам си направиш и господ не може да ти го направи. Каквото и да говорим те и двамата са много остри камъни. А за гордостта на Демир:"gururumdan aramam bir daha ...gururumdan anmam adini ...".

# 724
Здравейте отново,аз този път да се похваля, Лапачето се смили над мен, явно ми се е подобрил коефицента и ми пусна серията,за която благодаря на Магика 76  bouquet  bouquet  bouquet
Галина -малина клипчето е тъжно,но така трогарелно Cry,благодаря ти   bouquet Hug

# 725
  • при най-добрия мъж...
И аз се записах във форума на Нова с няколко мили слова по техен адрес. #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Сега отивам да гледам серията и да се ядосвам на Демир и Аси.

# 726
  • България
Здравейте, току що изразих мнението си във форума на Нова тв. Толкова се ядосах на Аси и Демир, че нова тв го отнесоха.

# 727
Здравейте, току що изразих мнението си във форума на Нова тв. Толкова се ядосах на Аси и Демир, че нова тв го отнесоха.

Ще ми дадете ли линка към форума на нова, МОЛЯ ВИ

# 728
# 729
Иве,слънце,мяташ ли по едно око на dox-a,че ако нещо изкочи да ни го поднесеш и на нас! baby_neutral

# 730
готова си, мислех че си го изтеглила от лапаче, звинявай слънце

http://dox.abv.bg/files/dw?a=b53999c99e

Няма да започвам да гледам, докато не напишеш, че теглиш

# 731
Тегля,тегля,гледай серията,че е готина както винаги! Hug
А и Иве  newsm76 newsm51 newsm76

# 732
за мен е удоволствие  txtloves

# 733

Много ти благодаря. И аз драснах няколко реда ама съм убедена че е глас в пустиня. Кучетата си лаят кервана си върви, та и за тях нашето мнение май-май няма значение. Каквото са решили това ще направят

# 734
Току що се завърнах и гледам атакували сте здраво фронта, естествено веднага и аз се записах за да им кажа каквото ми е на сърцето  #Cussing out #2gunfire
Гале, браво мила, супер клипче  Hug
Мишел, както винаги много оригинално   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт