Asi / Гордата Аси - 8-ма тема

• 45 043
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Мишел  bouquet за клипчето  bouquet
а защо Аси свали колието от Демир, че тогава децата нещо пищяха със все сила   newsm78 newsm78

# 706
  • В тъмната гора.
Извинете ме, но Аси от 2 серии насам и в предстоящите няколко се държи като магарица.
Егати жената, аз бих я оставил, ако бях на мястото на Демир, толкова лесно се пуска тук и там...ако иска...шута и да си гледа работата.

# 707
Хайде кажете сега след този клип как да не искам да се разведе hahaha hahaha hahaha
Ми многоооооооооооооооо ясно, че искам,колкото по- бързо, толкова по- добре Heart Eyes
Браво Мишелка, супер клипче, а след още няколко такива и багажа за Стабула туко виж съм стегнала Joy Joy Joy

# 708
  • В тъмната гора.
Хайде кажете сега след този клип как да не искам да се разведе hahaha hahaha hahaha
Ми многоооооооооооооооо ясно, че искам,колкото по- бързо, толкова по- добре Heart Eyes
Браво Мишелка, супер клипче, а след още няколко такива и багажа за Стабула туко виж съм стегнала Joy Joy Joy

И аз май доста се захласнах този път...ама има за какво.. Blush

# 709
Мишел  bouquetСтрахотно клипче.Съгласна съм с теб че Аси проявява магарешки инат.Заради колието на Али била свалила Демировото.Яхта ще се учи да управлява,уроци по езда ще дава ooooh!.Много ме ядосва.

# 710
Мишелка, в тоя ред на мисли... няма ли да ни зарадваш тази вечер със серията в лапаче Hug

# 711
И аз се записах в едно изречение в сайта на протеста, не че има значение, де...
А днешната серия няма да коментирам, и двамата са глупави магарета...
Ама много й личи на Аси като се разстрои, не че на Демир не му личи...Ама той се прави на мъж.

# 712
И аз драснах два реда в сайта на Нова!!!
Тия направо са за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 20:52 от yolimadi

# 713
Някой знае ли как се казва песента, която изпя Сухейля в селото? Много хубава и тъжна ми се стори, цялата настръхнах докато я слушах. Таз Сухейля имала много хубав глас newsm78

Кажете коя серия гледахте днес ,  за да  чуя песента и да я потърся.

Оригинална 30 серия
ето линк към тази част от филма, а песента почва към 8мин

песента се казва '' Ya benide götür, Ya sende gitme'' ----  ''Или и мен заведи /вземи със себе си/,или и ти не отивай''

http://www.youtube.com/watch?v=WHxxM_1tYd8&feature=related

Благодаря  bouquet

Песента е ''Ya benide götür, Ya sende gitme''----''Или и мен заведи /вземи ме и мен/,или и ти не отивай''
или    ''Gayri dayanamam ben bu hasrete''  ----''Вече не издържам на тъгата /копнежа /по теб''

http://www.youtube.com/watch?v=bU3xaQ35jFM&feature=related

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 22:01 от sevi_nil

# 714
Мишел,клипа е супер готин! Hug  bouquetЕй,хубавото си е хубаво! Heart Eyes

# 715
# 716
Днеска ми е едно такова тягостно и тъжно. SadЕто и едно много,много тъжно клипче,с много тъжна песен и изцяло НЕИЗЛЪЧВАНИ СЦЕНИ! Sad

http://www.vbox7.com/play:958d4357

# 717
  • Learn to fly. Fly away.
Magika76, мерси много   bouquet

# 718
  • plovdiv
Благодаря на Мишел за клип4ето-както винаги е много хубаво.Но тази ве4ер както 4ета за серията доста си поплаках ,пак не знам какво ще е като я гледам -ама нали ве4е казах ,4е нещо много го преживявам този филм Cryима ли краи тази мъка  Sad

# 719
Бихте ли ми казали, колко серии остават до хубавите серии? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт