Asi / Гордата Аси - 8-ма тема

• 45 053
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • В тъмната гора.
Сега пак каква каша ще стане....ама нямат късмет....

# 691
Някой знае ли как се казва песента, която изпя Сухейля в селото? Много хубава и тъжна ми се стори, цялата настръхнах докато я слушах. Таз Сухейля имала много хубав глас newsm78

# 692
Леле,голям коцуз ги преследва тези двамата! smile3518Той се цупи на една страна,тя на друга.Ма Демир и той не може сам да си свърши работата,ами ще праща този дечко да му води Асито.Няма да я пресрещне с кошницата с цветя да и прасне една целувка и да мирясат и те и ние,ами ще ни мъчат още толкова серии. SadА Асито и тя бърза да си сваля колието,ма много и се ядосах и на нея. Crossing Arms

П.П И аз се отчетох в сайта на Нова.То там работата е все едно да преливаш от пусто в празно,ама карай...... newsm61

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 19:31 от galina_malina

# 693
Да му се невиди, дойдоха ми гости точно последните 15 мин., точно Демир като влизаше на коктейла. Кажете ми моля ви какво стана после, че и утре няма да мога да го гледам

# 694
ма то не бяха мъки не бе чудо тая серия!еййййййййй що не се спрат на едно място да се разберат бе значи!морган наистина си им дала газ на тия от нова ама много ме съмнява нещо да им повлияе!аз па не мога да влезна!викат ми грешно потр име пффф!

# 695
Здравейте , от известно време ви следя нелегално  Embarassed, но тъй като все повече се зарибявам от сериала "Аси" Реших да се обявя . Вече писах на саита на НОВА , дано се чуе нашия глас .Иначе подкрепям идеята за субтитири на оригиналните серии , нека тогава тези от нова сами си гледат орязаните серии.  А и да кажа че сте ме дорарвали до сълзи от смях с вашите писания понякога. Много ви харесвам. Hug

# 696
Най- накрая се добрах до в къщи Crazy
Хубава серия ме чака, като гледам какво сте писали....... ooooh!

# 697
Гале, как знаеш винаги какво да кажеш. Аз изписвам по половин страница, а ти две изречения и готово - с един куршум два заека. Ето за това те ОБИЧАМ smile3534

# 698
Някой знае ли как се казва песента, която изпя Сухейля в селото? Много хубава и тъжна ми се стори, цялата настръхнах докато я слушах. Таз Сухейля имала много хубав глас newsm78

Кажете коя серия гледахте днес ,  за да  чуя песента и да я потърся.

# 699
ма то не бяха мъки не бе чудо тая серия!еййййййййй що не се спрат на едно място да се разберат бе значи!
Скоро няма да се спрат да си поговорят кат хората.... Tired Ще си отчакаме на по-добри времена. Whistling

# 700

Кажете коя серия гледахте днес ,  за да  чуя песента и да я потърся.

Оригинална 30 серия
ето линк към тази част от филма, а песента почва към 8мин

http://www.youtube.com/watch?v=WHxxM_1tYd8&feature=related

Благодаря  bouquet

# 701
сухи най накрая се ухили!дано да миряса та да си отдъхнат и другите!все след нея ходят като след бебе!демир заради нея се ошашави!пуфла! Twisted Evil

# 702
  • Learn to fly. Fly away.
Добър вечер!
Кажете къде протестирате срещу прекъсването на сериала,
да ви подкрепя и аз. В самото начало знаех,че няма да мога
да го проследя с вас. Качвайте редовно сериите в интернет,
да има от къде да ги сваля после. Peace
Iva81, в теб ми е надеждата за серията от днес. Praynig
Тинчето се загуби някъде ... да не се влюби това дете? Rolling Eyes

А това с <Демирола> е много свежо, поздравления за този, който го е измислил!
фотоколажа малко издиша, но това са подробности, все пак тук не са профита всички

# 703
Здравейте,ако от нова направят тази глупост много ще сгрешат.Не вярвам на тях да им пука много де.Те са си свикнали да ги вършат такива.

# 704
  • В тъмната гора.
 Cry Cry Cry
http://www.vbox7.com/play:d4f7059f
ето моето клипче за Мурат,
че от Демир вече нищо не остана...мъка...мъка

Общи условия

Активация на акаунт