Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 573
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 1 830
Здравейте! Направих задържащ аборт в 6 седмица. Преди една седмица лежах в хирургиите с минимален шанс за задържане, но уви неуспешен. Нямах аг доктор, нямаше на кого да се обадя да даде съвет. Много съм "боса" в знанията по бременност. В болницата се запознах и се сприятелих с жени с два поредни задържащи аборта. Не сме се отчаяли. Както едната казва "докато имам матка ще се боря". Но всички ние си нямаме доктор на когото да се обадим в критичен момент, да се доверим. Сега преди да започнем новите опити искаме да си намерим доктор - който да вдигне телефона при нужда, който да даде информация какво да правим и какво да не правим за да можем следващия път да помогнем, до колкото зависи от нас, на бебчетата да се борят за живота си. В болницата се грижеха за нас д-р Иванчева, д-р Порязов. Едно разбрах по мненията ви, който е минал лека бременност той е доволен от лекаря си. Явно ние се нуждаем от специалист с проблемна бременност. Моля съфорумки, които са изживяли подобно нещо и са намерили своя АГ специалист пишете ми на ЛС за да не спамим. Благодаря ви предварително!

това не е точно така, че доволни са само тези с леките бременности
аз имам 3 много проблемни бременности и само 2 живи деца
дъщеря ми е изстрадана и излежана буквално 8 месеца, на няколко пъти на косъм задържана
загубих момченце в края на седмия месец
отговорно мога да кажа, че съм била при много от докторите в Пловдив и София и никога не съм пестила време, енергия, средства и вяра да износя децата си
след много мъки и притеснения, мога да кажа, че имам пълна вяра на д-р Димитрова от ВМИ
знам, че тя е доста спорна и винена за много неща, но според мен голямо значение има и това, че при нея отиват вече съвсем безнадеждни случаи
аз съм й изключително благодарна, че тя не се уплаши и не би отбой както много прехвалени в тази тема пловдивски доктори по моя случай, а остана и се бори с мен докрай
истински признателна съм й, че имам прекрасна дъщеря

# 1 831
Някой по-наза дпиташе за Учикова - 2 мои познати следяха бременността си при нея, доволни бяха, и раждането мина при нея. Общо взето, караха супер леки бременности, така че не бих казала че това я определя като специалист в областта Simple Smile Друга моя приятелка се лекуваше при нея, успешно беше лечението, и добре се справи жената.

За Мерджанов - подкрепям мнението на БиРенка Simple Smile

# 1 832
Здравейте,момичета!
Искам да ми препоръчате наистина добър Гинеколог в града.Имам проблем и не мога да се оставя в ръцете на кой да е!
Благодаря предварително!

# 1 833
Симона, зависи какъв ти е проблема - репродуктивен, бременност или друг. Има различни специалисти, но зависи какъв търсиш

# 1 834
  • Пловдив
Оххх имам направление,което ще "изгори" на 14 май и още не съм се насочила къде да отида.Знам само че искам да е жена....Мислих при д-р Леви да отида но,нейното и моето работно време не си съвпадат и не знам как да го направя.Аз искам да видя защо не ни се получава бебето  ooooh! Илиева ми препоръчват,но като чета коментарите за нея се обърквам още повече.
Момичета,ако искате ми помогнете   bouquet

# 1 835
  • Fort Worth, TX
Оххх имам направление,което ще "изгори" на 14 май и още не съм се насочила къде да отида.Знам само че искам да е жена....Мислих при д-р Леви да отида но,нейното и моето работно време не си съвпадат и не знам как да го направя.Аз искам да видя защо не ни се получава бебето  ooooh! Илиева ми препоръчват,но като чета коментарите за нея се обърквам още повече.
Момичета,ако искате ми помогнете   bouquet
Мисля, че не Леви ти трябва на теб.Тя е млада лекарка и мисля , че не е точният човек за тази цел.Трябва ти специалист по репродуктивни проблеми.Насочи се по-добре към някой специалист от Селена те се занимават точно с такива неща.Леви няма как да ти каже от един преглед защо не можеш да забременееш.Правят се куп изследвания и задължително спермограма на мъжа, то от там се почва.

# 1 836
  • Пловдив
Аз като минала по този път, мога да ти дам същия съвет, но не знам кой от лекарите работи със ЗК. Мисля, че д-р Топалова имаше договор със ЗК, но спермограмата и повечето изследвания са платени. Само някои от хормоните може да ти ги пуснат по ЗК. Но като за начало обикновено се назначава спермограма, задължително в специализирана лаборатория и евентуално проследяване на овулацията при теб, ако спермограмата е наред. Пробвате още няколко месеца и ако пак не става, вече се захващате сериозно: цветна снимка на тръбите или лапароскопия, аз предпочетох второто, хормонални изследвания.....Късмет и успех.  Peace

# 1 837
Можеш да отидеш в Окръжна болница-на 4 етаж,отделението по стерилитет и инфертилитет.Там,навремето и направления не искаха,правят всякакви изследвания и определено са в час.Не зная кои доктори работят там в момента,но определено ще са специализирали в областта и знаят как да ти помогнат.Но,определено не ти препоръчвам да ходиш по "кабинетни" доктори.....особенно,ако са ти похвалени от познати нямали проблеми за забременяване и износване на бременност....
При мен,след години обикаляне и лудо харчене на пари по прехвалени доктори и скъпи изследвания,накрая там намерих адекватна помощ/то там изкарах и първата си бременност на легло,де/.

# 1 838
  • Пловдив
Вече съвсем се обърках  Crazy Благодаря ви  Креми Анев  razel_dazel и *Люба*   bouquet
Топалова и нея я проверих ама тя май не е със ЗК.Какво да правя,незнам!Освен да ида при някой просто на преглед заради направлението и после да ходя на частно.Казаха ми  сега за Димитрова но и тя е само на частно,притеснявам се дали ще се справя да плащам за прегледи и изследвания.
Отивам при Илиева,ей така на преглед и ще й кажа какво е,що е и тогава ще му мисля.  Tired

# 1 839
Отивам при Илиева,ей така на преглед и ще й кажа какво е,що е и тогава ще му мисля.  Tired
Коя Илиева? Ели Илиева? Ако е тя - нищо хубаво не съм прочела за нея тук  Naughty Виж на предната страница на тази тема мисля че някой беше писал за нея  ooooh!

# 1 840
  • Пловдив
Да  Laughing точно тя  Laughing ами какво да направя незнам...
И аз по-скоро лоши,отколкото хубави неща съм прочела за нея.Ама питах 3-4 мои познати,които са били при нея и казват че била симпатяга.
Пфффф  Crazy
След малко даже съм и на кола маска заради това че ще хода на лекар  Laughing Имам още време да ви чета,момичета!Пък после, мечка страх,мен не страх, отивам при Илиева и това е. newsm78

# 1 841
Елънче, аз сега съм на ЖК при Леви, но според мен тя не еспециалист по репродуктивни проблеми. Аз също имах проблеми със забременяването почти три години. Първоначално го отдавах на късмет, но като видях с тестове, че не засичам овулация и реших да не чакам, че и годинките ми минават. Аз ходех при Николова, тя работи и в Селена, но си има и кабинет. За Топалова също работи със ЗК и в Селена също. Но където и да отидеш според мен първо е важно да направите спермограма, след това цветна снимка, изследвания на хормони и тн както си епо реда... Пожелавам ти много спокойствие и успех, убедих се, че това е най-важното Simple Smile

# 1 842
  • Fort Worth, TX
Илиева е доста спрягано име в черния списък и аз не бих рискува с нея, ако съм на твое място.Скоро едно момиче беше писала, че е била при нея и същата и е назначила лечение за гъби , б без да има резултати от изследвания.Когато момичето попитало, защо и назначава това лечение въпросната я овикала, че нито и е на акъла и образованието, за да пита.Ти си прави извода дали искаш такъв човек да се занимава с репродуктивните ти проблеми.Правят се мн изследвания, ще имаш мн въпроси , на които тя едва ли ще ти отговори по подобаващ начин.Защо не искаш лекар мъж/Те са в4иждали всичко, а и ти нямаш нещо по-различно о1т другите жени.Иди при Даскалов.

# 1 843
  • Пловдив
Благодаря ти jjjenq  newsm51
Ще ми дадеш ли някакво телефонче на Николова да й звънна и да видя кога има часове.... или пък при Топалова да ида,не знам вече, много се обърках  smile3538
И аз все си мислех Божа работа че е всичко и че всичко ще е много лесно,но уви.
Вече съм съгласна и при мъж да ида,като гледам какво е дереджето  newsm53
Ами не искам мъж щото все ме е срам мен,за всичко ме е срам  smile3511
Вече и от Илиева се отказвам  newsm62 пък да видим....
Мерси за инфото и на теб,  Креми Анев  smile3525

# 1 844
  • Fort Worth, TX
Елън, няма от какво да те е срам.Както ти казах нямаш нещо по-различно  WinkЗа тях това си е рутина и работа, така че, без притеснение и срам смело напред към кабинета.Успех ти желая и пиши на кой лекар си се спряла.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт