Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 694
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 1 815
Аз също препоръчвам д-р Мерджанов. Проследи бременността ми. Доволна съм от него. Имам му и телефон, ако решите, пишете. А за д-р Комитов някой знае ли нещо? Мнение или координати направо.

# 1 816
Момичета, здравейте! Аз пуснах тема, но май ще търся отговори тук. Та на въпроса: Много ви моля, ако познавате добър гинеколог/жка в Пловдив, споделете кой/ коя е. Бях при една във ВМИ-то, но забравих й в момента името. Та тя ме прегледа, взе ми цитонамазка и каза да пия антибиотици, без да е получила изследванията и да види, дали лекарствата са за това, което ми откри. Аз отидох със съвсем друг проблем при нея- имах ужасни болки в гърдите, ежемесечно, тя ми предписа лекарства против гъбички кандида.. отивам за едно, тръгвам си с друго... И на всичкото отгоре, когато я питах защо ми е предписала лекарствата, без да разбере какво ми е и че това, което бе дала бяха антибиотици ( а те са едни от причинителите на тази бактерия)  и да ми обясни подробно за проблема ми, тя ми се скара защо съм питала, нямало съм да разбера, нямам образованието й, никой нямало да може да ме лекува и каза, че няма да се излекувам, и ме изгони от кабиента си! Като се сетя името й, ще ви го напиша, за да не ходите при нея!
Та, на въпроса- моля кажете някой компетентен и възпитан доктор, който ще ми каже какво ми е 

Благодаря предварително!

# 1 817
Ели Илиева ще да е като те чета така. ooooh!
Не смея да сложа Д-р пред името й дори.

# 1 818
Мдам, и аз точно за Ели Илиева си помислих,че е  Tired

# 1 819
Много ви моля, ако познавате добър гинеколог/жка в Пловдив

Като добра гинеколожка бих казала д-р Жанет Гавраилова, работи в медицинския център Аврора до автогара Юг.  Толкова подробно, внимателно и любезно като нея никой не ми беше обяснявал!

# 1 820
Да, точно Ели Илиева беше. Значи не съм първата, която гони....

# 1 821
  • Пловдив
Ха ха ха..точно и аз щях да предположа, че е Ели Илиева.... hahaha

Абсолютно в неин стил... ooooh!

# 1 822
  • Пловдив
Здравейте! Направих задържащ аборт в 6 седмица. Преди една седмица лежах в хирургиите с минимален шанс за задържане, но уви неуспешен. Нямах аг доктор, нямаше на кого да се обадя да даде съвет. Много съм "боса" в знанията по бременност. В болницата се запознах и се сприятелих с жени с два поредни задържащи аборта. Не сме се отчаяли. Както едната казва "докато имам матка ще се боря". Но всички ние си нямаме доктор на когото да се обадим в критичен момент, да се доверим. Сега преди да започнем новите опити искаме да си намерим доктор - който да вдигне телефона при нужда, който да даде информация какво да правим и какво да не правим за да можем следващия път да помогнем, до колкото зависи от нас, на бебчетата да се борят за живота си. В болницата се грижеха за нас д-р Иванчева, д-р Порязов. Едно разбрах по мненията ви, който е минал лека бременност той е доволен от лекаря си. Явно ние се нуждаем от специалист с проблемна бременност. Моля съфорумки, които са изживяли подобно нещо и са намерили своя АГ специалист пишете ми на ЛС за да не спамим. Благодаря ви предварително!

# 1 823
Блазнещото при д-р Мерджанов е, че всеки месец гледа на ехограф. Ехографът му е с много добра разделителна способност и ясно се вижда всичко, за което говори - крака, ръце, глава, полови органи  Laughing
Отиваш с предварително записан час, обикновено няма големи закъснения.
Проследи ми втората бременност, доволна съм, с малко "но".
Не ми е отказвал болничен. Не препоръчва модерното тъпчене с витамини, минерали и селен, а по-скоро пресни плодове и зеленчуци според сезона.
Не бих казала, обаче, че назначава всички изследвания. Задължителните - да. Но желателните - даже не препоръчва. Ако си информирана и го разпитваш отговаря подробно и любезно.
Той ми е правил две от ФМ, позна ми пола на бебето в третия месец, а също теглото на бебето около две седмици преди термин. Видя деформация на бъбрека на бебето, която потвърди моя лекар, а после се затвърди и след раждането.
Не съм доволна от "лечението" на гъбички - често срещан за съжаление проблем при бременните. Назначени лекарства без преглед...

Подробно разказах, но смятам, че за бъдеща майка е важно да е информирана.

# 1 824
Не знам.. мен ме е срам, ако мъж ме преглежда, ама май се вижда ясно, че жена да отиде на лекар, по-учтиви и любезни и образовани ще са мъжете лекари, отколкото жените. Без значение дали е гинеколог или друг лекар. Просто смятам, че в повечето случаи ще е така..

# 1 825
Нямам наблюдения от Мерджанов за следене на бременност,но на профилактични ходя при него и съм доволна.Преди и аз държах да е жена,но след неуспешното ми попадение при Румяна Патрикова-Христова (мисля,че беше) се отказах.

# 1 826
Аз пък от тинейджърка знам, че най-добрите гинеколози са мъже  Mr. Green Peace

# 1 827
Нямам наблюдения от Мерджанов за следене на бременност,но на профилактични ходя при него и съм доволна.Преди и аз държах да е жена,но след неуспешното ми попадение при Румяна Патрикова-Христова (мисля,че беше) се отказах.
Румяна Христова Peace. Аз пък само при нея ходех и съм мн доволна. Ти защо не си?
Аз пък от тинейджърка знам, че най-добрите гинеколози са мъже  Mr. Green Peace
ама ходиш при Леви, нали Hug?

# 1 828
Шушулче  Blush хвана ме, хвана ме  Mr. Green Hug

# 1 829
Шушулче,ето моите впечатления от д-р Румяна Христова-първоначално беше много любезна,отдели ми време,отговори на въпросите ми,но когато дойде време за резултатите едва се вредих,претупа ме много,никакво внимание-прочете ми набързо резултатите,даде ми рецепта и чао.Лечението беше неуспешно,но повече ме разочарова отношението.Значи за прегледа можеше да е отзивчива,а после-вече няма нужда.

Общи условия

Активация на акаунт