Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 018
  • 6 098
  •   3
Отговори
# 2 220
Може ли да препоръчате добър акушер-гинеколог, който би могъл да извърши прекратяване на бременност? Няма значение дали работи или не със Здравната Каса. А генетик, който да разтълкува резултати от БХС дали ще се намери?  Praynig

# 2 221
  • Пловдив
За генетик не знам. Обикновено в София, в Майчин дом, в катедрата по генетика тълкуват резултати. Иначе абортът не минава по каса.....май и навсякъде се плаща, ама не съм наясно.  Thinking Ако е по медицински причини, може и да има вариант по ЗК, но само на база БХС, прекратяване на бременност не се прави. Сестра ми прави амниоцентеза която отхвърли риска на БХС и си има живо и здраво бебе. Peace

# 2 222
Може ли да препоръчате добър акушер-гинеколог, който би могъл да извърши прекратяване на бременност? Няма значение дали работи или не със Здравната Каса. А генетик, който да разтълкува резултати от БХС дали ще се намери?  Praynig
За тълкуване можеш да се обърнеш и към катедра "Генетика" във ВМИ. Но ако не ти е добър резултатът от БХС първо се прави амниоцентеза, както са ти казали.

# 2 223
Благодаря ви за отговорите, момичета. Ще се чака да стане време за амниоцентеза.

razel_dazel, радвам се за сестра ти  Hug

# 2 224
  • Пловдив

Има много случай на лоши резултати на БХС и живи и здрави дечица. Това е статистика, която дава повод за съмнение, от там нататък следват изследвания едно от които е амниоцинтезата. До тогава може да отидеш на едно 4Д с добър диагностик - ще ти направят подробна фетална морфология, доплерови и биометрични изследвания. Успех! С пожелания за един щастлив край  Hug

# 2 225
За тълкуване на резултатите те съветвам да пишеш във форума на проф.Кременски (завеждащ генетиката в Майчин Дом-София) отговаря много бързо и точно. Ето това е http://www.lmpbg.org/forum/viewforum.php?f=6

# 2 226
Здравейте на всички Simple Smile
Изчетох доста от темата, но все още съм в "чуденка" при кой гинеколог да отида в Пловдив за раничка на шийката на матката, която установих при д-р Топкаров в Пазарджик, но искам и второ мнение.
Няколко имена ми се въртят в главата като д-р Заимов, д-р Ямаков или д-р Карагьозов........... за никой няма 100% положителни мнения, но пък то няма и как да е така. Simple Smile
Моля, просто за още няколко пресни мнения за добър гинеколог в Плд.
Благодаря Ви!   bouquet

# 2 227
Аз бих препоръчала д-р Бачуров.

# 2 228
Ямаков е много добър в такива манипулации  Peace За следене на бременност не го препоръчвам,но в тия неща съм го признала.

При Бачуров следих втората си бременност и родих съответно.Оставам с впечатление че набляга на бременни и раждащи....може и да греша,мое мнение

# 2 229
Здравейте на всички Simple Smile
Изчетох доста от темата, но все още съм в "чуденка" при кой гинеколог да отида в Пловдив за раничка на шийката на матката, която установих при д-р Топкаров в Пазарджик, но искам и второ мнение.
Няколко имена ми се въртят в главата като д-р Заимов, д-р Ямаков или д-р Карагьозов........... за никой няма 100% положителни мнения, но пък то няма и как да е така. Simple Smile
Моля, просто за още няколко пресни мнения за добър гинеколог в Плд.
Благодаря Ви!   bouquet

За подобно нещо лично аз бих се доверила на Христамян или Досева.И на двамата им има координатите в нета.

# 2 230
Д-р Христамян!  Peace

# 2 231
  • # супернатурална #

Задължително второ мнение след преглед при Топкаров, особено след "установена" от него раничка  Peace И на мен ми "откри" такава, която при преглед от д-р Антонов се оказа, че изобщо не съществува  Laughing

# 2 232
За раничката препоръчвам д-р Ангел Ангелов, работи във FiHealth, има специализация по онкология.

# 2 233
За Ангелов съм писала и аз неведнъж.Благодарение на него съм жива.Много добър хирург,онкогинеколог и човек.И,не бърза да реже........

# 2 234
Здравейте, чета доста из форумите и се обърквам много. Бременна съм  в 11 седмица, но не съм доволна от доктора който ми следи бременността, моля Ви препоръчайте ми добър акушер-гинеколог в гр. Пловдив който ще ми обръща нужното внимание и да работи със ЗК. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт