Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 285
  • 6 098
  •   2
Отговори
# 2 250
Само при професор Пехливанов!!!!!

# 2 251
Здравейте мамчета, аз съм от Смолян, и преди 4 дена направих тест и излезнаха две черти   Heart Eyes сега обаче имам проблем, че се местя в Асеновград и си търся при кой лекър да отида в Пловдив. Моля за препоръки ако може да  е жена   Blush и ако може да работи с направления и някакви кординати . Благодаря  Ви предварително .

# 2 252
аз ходя при Стаменов и Ямаков доволна съм от много хора съм чувала че мъжете генеколози са по добри от жените  незнам защо някой жени държат да ходят при жена генеколог  това е просто лекар като всеки друг пожелавам ти успех и лека бременност

# 2 253
Момичета, бременна съм и мисля бременността да ми я следи д-р Патишанов. Кажете какво мислите по въпроса? smile3547

# 2 254
Момичета, бременна съм и мисля бременността да ми я следи д-р Патишанов. Кажете какво мислите по въпроса? smile3547
Внимателен е, но не му се дават направления за кръвни изследвания.

# 2 255
Да попитам-някой дали може да даде актуални цени при Амалиеви за следене на бременност на частно. Благодаря предварително!

# 2 256
Здравейте момичета,
и аз си търся нов гинеколог и съм в голямо чудене. Рових къде ли не из нета и като че ли името, към което взех да се насочвам е на д-р Ангел Карагьозов. Искам да попитам дали някой има мнение за него, тъй като това, което четох е от преди доста време. Видях, че той е част от екипа на болница Селена, но ми се искаше да разбера и дали някъде приема с направление по Здравна каса. Много ще съм благодарна, ако някой може да помогне.

# 2 257
Аз бих препоръчала д-р Бачуров.

а може ли някакви координати на въпросния д-р Бачуров?

# 2 258

ул. Баткун 4 ;тел. 0888504834

# 2 259

ул. Баткун 4 ;тел. 0888504834

Много благодаря за инфото. И още нещо пропуснах- работи ли по Здравна каса или само платено?

# 2 260
Не работи по ЗК.

# 2 261
Здравейте момичета,
и аз си търся нов гинеколог и съм в голямо чудене. Рових къде ли не из нета и като че ли името, към което взех да се насочвам е на д-р Ангел Карагьозов. Искам да попитам дали някой има мнение за него, тъй като това, което четох е от преди доста време. Видях, че той е част от екипа на болница Селена, но ми се искаше да разбера и дали някъде приема с направление по Здравна каса. Много ще съм благодарна, ако някой може да помогне.

Чувала съм само хубави отзиви за доктора, но имай предвид, че не работи по ЗК.

# 2 262
Здравейте момичета,
Д-р Карагьозов е страхотен специалист и много човечен. Преглежда само платено в частния си кабинет,а иначе изражда и оперира в Селена. Ако се спреш на него ще бъдеш повече от доводов, как о съм аз.

# 2 263
Извинявам се за грешките, имам "помощник" и докато проверя написано о беше публикувано

# 2 264
Извинявам се за грешките, имам "помощник" и докато проверя написано о беше публикувано
Има бутон "редактирай" за целта  Wink

Общи условия

Активация на акаунт