Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 724
  • 6 114
  •   1
Отговори
# 2 385
Момичета, Велевски позна ли пола на бебетата ви?

# 2 386
Момичета, Велевски позна ли пола на бебетата ви?

Да, позна го и то още към 14-15 седмица ми каза 100% момче. След това още 2-ма доктори го подтвърдиха.

# 2 387
здравейте, може ли някоя мама да ми каже лични впечатления от д-р Румяна Христова-Патрикова, интересува ме следното:
- добър АГ ли е , хубава апаратура ли има, обяснява ли (става въпрос за следене на бременност)
- знам че работи със ЗК, а дава ли болнични без проблеми, имам предвид непрекъснати за по-дълго време (че тия в частните клиники не дават ако не си платиш)
- изражда ли тя и къде?
ще съм благодарна за мнение, че си търся АГ но за предпочитане  жена и то задължително да работи със ЗК!
Вторият ми въпрос е д-р Минев (Селена) още ли взима по 200 лв допълнително на тези бременни, които ходят при него, за да е на разположение винаги (така беше преди време за доста години)?
А също и друго искам да питам: доктор Троянчев изражда ли в ТОракс?

# 2 388
Патрикова НЕ следи бременност Peace

# 2 389
Троянчев изражда в Селена.

Вече не знам да е останал читав АГ в Торакс.

# 2 390
  • Пловдив
Троянчев изражда в Селена.
До колкото знам Минев взима допълнително 100 лв ако искаш да раждаш при него,независимо дали си следена при него или не.

# 2 391
да но Минев не работи със Зк. За Троянчев не знам работи ли - който знае да ми каже моля.
Търся си наистина добър гинеколог който да ми следи бременността но да работи със ЗК (трябват ми болнични) и да изражда или в Торакс или в Селена?
е, ако не намеря, май ще трябва да ходя при двама - един по ЗК и един на частно, ама засега търся златната комбинация, моля да ми помогнете Praynig

# 2 392
Крумов и Троянчев израждат в Селена, но и двамата не работят с касата.

# 2 393
  • Пловдив
Това означава ли ,че не могат да издават болничен?

# 2 394
Това означава ли ,че не могат да издават болничен?

Ами като нямат сключен договор?! Нито болничен, нито направления за изследвания - нищо.

# 2 395
След една неуспешна бременност точно в Селена не успяха да излекуват последствията от прекъсването и, дори напротив, останах с впечатлението, че там съм на хотел. Не съм го споделяла тук, защото не това е темата. При кой лекар и в коя клиника да се ражда е въпрос на личен избор. За това има и "Дни на отворените врати" в болниците. Не мисля, че държавните здравни заведения са по-оскъдни откъм персонал и техника. В крайна сметка усложнените случаи ги поемат точно държавните болници. Аз родих в Окръжна болница именно по тази причина, за да съм спокойна за мен и бебето.

# 2 396
Аз ходих на частно при д-р Троянчев и родих при него в Селена,много съм доволна  ,но за съжаление не работи със Здравната каса. Simple Smile Друга лекарка ми следеше бременността по касата.

# 2 397
аз ходих при Ямаков работи и на частно и по здравна каса,той ми прави секциото в селената,доволна съм

# 2 398
Аз ходя на консултация по ЗК при д-р Ангел Ангелов. Издава болнични и изражда в Селена.

# 2 399
  • Пловдив
Има ли някой координати на доктор Тотев?

Общи условия

Активация на акаунт