/с всички "за" и "против",които има писано за него/и др.Минев-Селена
/с всички "за" и "против",които има писано за него/и др.Минев-Селена
Само ме тъпчат с отрови и ми взимат парите. Не знам на кой да вярвям вече.
И преди тези противозачатъчни "Жанин" ми беше изписала месеци наред да взимам всеки ден едни други хапчета - "Циклодинон", които не ми помогнаха изобщо. Взимах ги няколко месеца. Ако ме беше предупредила, че може да ми спре мензисът от тея противозачатъчни, изобщо нямаше да ги почна, но явно не е искала да го направи или по - точно не е знаела като гледам колко я "бива". И дори след като и казвах ежемесечно, че ми намалява все повече. Бог да ни пази от такива хора.
Само ме тъпчат с отрови и ми взимат парите. Не знам на кой да вярвям вече.
И преди тези противозачатъчни "Жанин" ми беше изписала месеци наред да взимам всеки ден едни други хапчета - "Циклодинон", които не ми помогнаха изобщо. Взимах ги няколко месеца. Ако ме беше предупредила, че може да ми спре мензисът от тея противозачатъчни, изобщо нямаше да ги почна, но явно не е искала да го направи или по - точно не е знаела като гледам колко я "бива". И дори след като и казвах ежемесечно, че ми намалява все повече. Бог да ни пази от такива хора.
Петрова) каза, че съм имала леко вдлъбната отгоре рогова матка, а настоящият ми гинеколог каза, че това изобщо не е вярно и причината е съвсем друга. Матката ми си била нормална. А преди години пък ми бяха казали след преглед, че ми е обърната матката..настоящият лекар отрича да има такова нещо. Препоръчани теми