Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 590
  • 6 114
  •   3
Отговори
# 2 400
Тотев е в Тракия - в МЦ Димед!  http://www.dimed.org/spec.htm

# 2 401
  • Пловдив
Благодаря!
Точно по носът ми е Grinning

Трябва ли ми направление от ЛЛ за да се запиша за ЖК при него,или отивам така?

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 13:27 от armira

# 2 402
Трябва ти направление за преглед при гинеколог от личния лекар. След като потвърди бременността, докторът ще те регистрира за женска консултация.

# 2 403
Направлението за преглед и за ЖК е различно! Но ти иди с направление за преглед, взето от ЛЛ, за да удостоверите бременността, а другия месец ще можеш да вземеш направление пак от ЛЛ за наблюдение на протичащата бременност - ЖК!

# 2 404
armira Сега видях, че си 15 седмица! Вземи си направление направо за наблюдение, че трябва изследвания да правиш!

# 2 405
  • Пловдив
Благодаря! Hug Hug
Утре ще мина през личната и ще си запиша час за Тотев  bouquet

# 2 406
  • Пловдив
Бихте ли препоръчали добър гинеколог за хормонални изследвания и проблемно забременяване, става въпрос за Хашимото.Искам да се отнесе отговорно, а не просто да каже, ами успокойте се и ще стане работата.

# 2 407
Бихте ли препоръчали добър гинеколог за хормонални изследвания и проблемно забременяване, става въпрос за Хашимото.Искам да се отнесе отговорно, а не просто да каже, ами успокойте се и ще стане работата.

препоръчвам ти др.Даскалов Peace/с всички "за" и "против",които има писано за него/и др.Минев-Селена

# 2 408
  • Пловдив

препоръчвам ти др.Даскалов Peace/с всички "за" и "против",които има писано за него/и др.Минев-Селена
me4koni , приема ли по ЗК д-р Даскалов и къде?За Минев съм сигурна, че не е моят лекар.

# 2 409
  • Пловдив
д-р Васил Даскалов не работи с ЗК.

# 2 410
не,др.Васил Даскалов не работи със ЗК Peace

# 2 411
Никога не ходете при гинеколожката Петрова от болница "Селена" в Пловдив. Няма по - некадърна и некомпетентна от нея. Не знам как не са уволнили и нея и помощничката и досега. Помощничката и си няма хал хабер от медицината, изобщо не знам как са я взели на работа. А що се отнася до Петрова, при всеки един случай тя предписва Противозачатъчни..все едно си ги пием като полезни витамини. Предписа ми ги само заради болезнен цикъл да ги взимам всеки ден минимум 6 месеца каза, за да имало някакъв ефект. Всеки месец и се обаждах да и кажа, че ми става все по - оскъден мензисът и почти ми е спрял (намаляването започна още от първия месец. На третия нямаше почти нищо - 2-3 капки) и тя пак каза, че било нормално, да съм продължавала да ги пия. На следващия месец вече изобщо не ми дойде и тя чак тогава се сети да ми каже да ги спра. Сега се тъпках с още една отрова, пак на хормонална основа, за да го накарам да ми дойде. И още не ми е дошло. Да не съм четяла листовката, нямало значение какво пишат там. Крайният срок е до още един ден, а няма никакви признаци, че ще ми идва. Бях при друг гинеколог естествено, но такива некадърни като Петрова, трябва просто да ги уволняват.   :@   #2gunfire          #Cussing out Само ме тъпчат с отрови и ми взимат парите. Не знам на кой да вярвям вече.   Rage И преди тези противозачатъчни "Жанин" ми беше изписала месеци наред да взимам всеки ден едни други хапчета - "Циклодинон", които не ми помогнаха изобщо. Взимах ги няколко месеца. Ако ме беше предупредила, че може да ми спре мензисът от тея противозачатъчни, изобщо нямаше да ги почна, но явно не е искала да го направи или по - точно не е знаела като гледам колко я "бива". И дори след като и казвах ежемесечно, че ми намалява все повече. Бог да ни пази от такива хора.

# 2 412
Никога не ходете при гинеколожката Петрова от болница "Селена" в Пловдив. Няма по - некадърна и некомпетентна от нея. Не знам как не са уволнили и нея и помощничката и досега. Помощничката и си няма хал хабер от медицината, изобщо не знам как са я взели на работа. А що се отнася до Петрова, при всеки един случай тя предписва Противозачатъчни..все едно си ги пием като полезни витамини. Предписа ми ги само заради болезнен цикъл да ги взимам всеки ден минимум 6 месеца каза, за да имало някакъв ефект. Всеки месец и се обаждах да и кажа, че ми става все по - оскъден мензисът и почти ми е спрял (намаляването започна още от първия месец. На третия нямаше почти нищо - 2-3 капки) и тя пак каза, че било нормално, да съм продължавала да ги пия. На следващия месец вече изобщо не ми дойде и тя чак тогава се сети да ми каже да ги спра. Сега се тъпках с още една отрова, пак на хормонална основа, за да го накарам да ми дойде. И още не ми е дошло. Да не съм четяла листовката, нямало значение какво пишат там. Крайният срок е до още един ден, а няма никакви признаци, че ще ми идва. Бях при друг гинеколог естествено, но такива некадърни като Петрова, трябва просто да ги уволняват.   :@   #2gunfire          #Cussing out Само ме тъпчат с отрови и ми взимат парите. Не знам на кой да вярвям вече.   Rage И преди тези противозачатъчни "Жанин" ми беше изписала месеци наред да взимам всеки ден едни други хапчета - "Циклодинон", които не ми помогнаха изобщо. Взимах ги няколко месеца. Ако ме беше предупредила, че може да ми спре мензисът от тея противозачатъчни, изобщо нямаше да ги почна, но явно не е искала да го направи или по - точно не е знаела като гледам колко я "бива". И дори след като и казвах ежемесечно, че ми намалява все повече. Бог да ни пази от такива хора.

# 2 413
И на колкото и гинеколози и прегледи да съм била през годините, всеки лекар си е противоречал напълно с миналите за това поради каква причина съм имала по - силни болки по време на менструация. Миналата, при която ходех ( Sick Петрова) каза, че съм имала леко вдлъбната отгоре рогова матка, а настоящият ми гинеколог каза, че това изобщо не е вярно и причината е съвсем друга. Матката ми си била нормална. А преди години пък ми бяха казали след преглед, че ми е обърната матката..настоящият лекар отрича да има такова нещо.

# 2 414
И на още 120 лекаря да отидеш, пак няма да получиш отговор на въпроса защо ти е болезнен цикълът. Медицината не е наясно с отговора, така че не очаквай и ти да разбереш.

Това, дали имаш или нямаш двурога матка, се доказва чрез цветна снимка или по време на бременност може да бъде по-ясно видяно. Другото са просто догадки.

Общи условия

Активация на акаунт