Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 571
  • 6 114
  •   3
Отговори
# 2 415
  • Пловдив
 Shelly_flower , как й е малкото име на тази Петрова ? Shocked
Аз ходя при Добринка Петрова и мога да кажа съвсем отговорно,че НЯМА ТАКЪВ ЛЕКАР И ЧОВЕК като нея!Невероятна е!Мноооого ми помогна на мен.От месец май съм при нея и няма да я заменя за нищо на света!Да е жива и здрава само! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 2 416
Аз ходя при Добринка Петрова и мога да кажа съвсем отговорно,че НЯМА ТАКЪВ ЛЕКАР И ЧОВЕК като нея!Невероятна е!Мноооого ми помогна на мен.От месец май съм при нея и няма да я заменя за нищо на света!Да е жива и здрава само! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето при кого ще отида следващия път /като се наканя/  Flutter Благодаря много!

# 2 417
  • Пловдив

Ето при кого ще отида следващия път /като се наканя/  Flutter Благодаря много!
Няма за сгрешиш,elfi4ka! Не се кани,а отивай! Hug Hug Hug

# 2 418
Елънче, къде работи Добринка Петрова?

# 2 419
В Медицински център 1, на ул. Васил Априлов /с/у Копчето/; тел за записване на час: 032/644 222.

И аз ходя при нея.

# 2 420
В Медицински център 1, на ул. Васил Априлов /с/у Копчето/; тел за записване на час: 032/644 222.

И аз ходя при нея.

Благодаря  Hug

# 2 421
Момичета, препоръчайте ми детски гинеколог от Пловдив. И се извинявам, ако по-нагоре сте го коментирали, но за д-р Камен Ямаков можете ли да ми кажете нещо?

# 2 422
Момичета, препоръчайте ми детски гинеколог от Пловдив. И се извинявам, ако по-нагоре сте го коментирали, но за д-р Камен Ямаков можете ли да ми кажете нещо?
аз съм ходила при него ,доволна съм ,нещо по конкретно ли те интересува за него  Simple Smile

# 2 423
За детски гинеколог съм чувала да се спрягат имената на доктор Димитрова и доктор Йончева,но нямам лични впечатления.

# 2 424
и аз за Димитрова съм чувала много добри отзиви - от мед. работници.....

Ямаков е супер готин, човечен, изпипва си работата, като по "учебник" работи...

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 16:15 от мойри®

# 2 425
Доктор Йончева е много любезна жена / аз ходя д-р Йончев и понякога я засичам/ , но не нищо за професионалните й качества.

# 2 426
Благодаря ви момичета за информацията.  Simple Smile Дъщеря ми има напоследък смущения в цикъла, затова търся помощта на някой добър лекар. Д-р Ямаков ми го препоръча детска лекарка, която много ценя, но тъй като в нета не намерих много информация за него, реших да питам в тази тема.

# 2 427
Както slan4ize_76 е писала това са детските гинеколози в града.И аз издирвах преди време доста усилено.

# 2 428
Момичета,

Искам да попитам за д-р Димитър Йончев, който има кабинет на ул. "Иван Вазов", дали все още работи в Окръжна болница и ако ДА, там ли изражда?

# 2 429
Момичета,

Искам да попитам за д-р Димитър Йончев, който има кабинет на ул. "Иван Вазов", дали все още работи в Окръжна болница и ако ДА, там ли изражда?
Не, от около 3 години работи във АГ " Весела", завеждащ е, там изражда, иначе в частния кабинет си преглежда.

Общи условия

Активация на акаунт