Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 412
  • 6 114
  •   2
Отговори
# 2 550
Благодаря ви момичета за мненията! Ще решавам...
beheta88 искам да те попитам теб Мерджанов всеки път ли те гледаше на ехограф?

# 2 551
Привет! Аз също съм клиент на д-р Шишкова. Крайно недоволна съм от отношението и, назначеното лечение и резултатите от него. Когато отидох при нея и обясних, че за пръв път се явявам на гинекологичен преглед, както прецених, че е редно. А тя естествено реши да се възползва от ситуацията. Беше крайно нелюбезна, не сметна за необходимо да ми обяснява някои неща, а за резултатите от лабораторните изследвания ми каза просто: ''Изолирани гъбички'' ( един Бог знае какво означава това) Лечението се оказа напълно неефективно- сменях два вида вагинални хапчета, правех редовно промивки, но безрезултатно. Бях с направление от личния лекар и затова мислех, че прегледа ще е безплатен, но уви не беше така. Платих 2.90 лв  клиентска такса( както е по реда си),  но допълнително въпросната лекарка ми поиска 10 лв за лабораторни изследвания на вагинален секрет, а  на следващия път още 5 лв за лабораторни изследвания на цитонамазка. Още тогава ми се стори съмнително, но понеже бях на преглед за пръв път, както споменах по- рано, не се чувствах особено компетентна и не възразих. По-късно една моя приятелка сподели, че също е била при гинеколог с  направление и лабораторните и изследвания стрували 1 лев  Laughing Та моето запитване е до по-компетентните дами с богат житейски опит- плаща ли се допълнително за лабораторните изследвания? Просто искам да съм по-запозната и друг път да реагирам адекватно. В случай на злоупотреба на медицинско лице как бих могла да сигнализирам за нередност, защото само това е начина да постигнем някаква промяна, макар и малка.

# 2 552
  • Пловдив
 strawberry_mmm
И аз съм си правила всички тези изследвания защото имах гъбички,но не съм плащала нищо освен потребителската такса  Peace

# 2 553
Така и предположих.  newsm78 Ще знам занапред.

# 2 554
strawberry_mmm и аз съм ходила при Шишкова за профилактични прегледи преди 2-3 години и не съм останала очарована от нея, не съм има проблем, но самото й отношение е едно... И на мен ми е взимала 5лв за цитонамазка. Последния път си я правих при друг лекар и не ми взе пари- каза: нали имаш направление...  Thinking

# 2 555
За мен беше травмиращо чак Laughing Каза ми да се съблека, качи ме на стола за преглед.... и точно тогава и звънна телефона, при което тя обясни колко неотложен разговор трябва да проведе и ме остави да си стоя така разчекната  Embarassed

# 2 556
Досега винаги съм плащала допълнително за цитонамазката, но сумите бяха различни при различните лекари.

# 2 557
Привет! Аз също съм клиент на д-р Шишкова. Крайно недоволна съм от отношението и, назначеното лечение и резултатите от него. Когато отидох при нея и обясних, че за пръв път се явявам на гинекологичен преглед, както прецених, че е редно. А тя естествено реши да се възползва от ситуацията. Беше крайно нелюбезна, не сметна за необходимо да ми обяснява някои неща, а за резултатите от лабораторните изследвания ми каза просто: ''Изолирани гъбички'' ( един Бог знае какво означава това) Лечението се оказа напълно неефективно- сменях два вида вагинални хапчета, правех редовно промивки, но безрезултатно. Бях с направление от личния лекар и затова мислех, че прегледа ще е безплатен, но уви не беше така. Платих 2.90 лв  клиентска такса( както е по реда си),  но допълнително въпросната лекарка ми поиска 10 лв за лабораторни изследвания на вагинален секрет, а  на следващия път още 5 лв за лабораторни изследвания на цитонамазка. Още тогава ми се стори съмнително, но понеже бях на преглед за пръв път, както споменах по- рано, не се чувствах особено компетентна и не възразих. По-късно една моя приятелка сподели, че също е била при гинеколог с  направление и лабораторните и изследвания стрували 1 лев  Laughing Та моето запитване е до по-компетентните дами с богат житейски опит- плаща ли се допълнително за лабораторните изследвания? Просто искам да съм по-запозната и друг път да реагирам адекватно. В случай на злоупотреба на медицинско лице как бих могла да сигнализирам за нередност, защото само това е начина да постигнем някаква промяна, макар и малка.
клиент е точната дума за шишкова Joy и на мен ми е взимала пари ,ходила съм при други не са ми искали пари

# 2 558
Здравейте,нова съм сайта,имам проблем със забременяването и искам да ви помоля да ми кажеше при кой гинеколог е най-добре да отида(който да ми помогне и най-вече да ми обяснява)

# 2 559
  • Fort Worth, TX
При такъв , който се занимава с репродуктивни проблеми.Хващай мъжа ти под ръка и дружно към Селена.Проблема може да не е при теб.Трябва да се направи и спермограма.Те там на място ще ти обеснят какво как и защо.

# 2 560
 Здравейте и от мен..Може ли някой да ми предложи специалист,от който е останал доволен..Имам проблеми със зачеването и ми трябва някой,който настина си разбира от работата...Благодаря предварително!!

# 2 561
Velichka Zlatkovska,в поста преди твоя има отговор :  Peace
При такъв , който се занимава с репродуктивни проблеми.Хващай мъжа ти под ръка и дружно към Селена.Проблема може да не е при теб.Трябва да се направи и спермограма.Те там на място ще ти обеснят какво как и защо.

# 2 562
  • София
Аз искам да споделя възмущението си от д-р Мерджанов... Години наред ходих при него, но последните няколко пъти просто се възмутих.... Най-пресното е ,че едвам го навих да погледне едно образувание на входа на влагалището ми, което ме притесняваше, погледна той с лупичката и каза,че са гъбички. Лечение, глупости....еми да ама не са гъбички ами класически кондиломи, които ми гориха, но тъй като бяха пораснали, не се справихме с едно горене, сега ми предстои второ. Ако беше реагирано на време нямаше да преживея тази болка и неразположение.!
А по повод д-р Шишкова - да, груба е, но има проблясъци от време на време. Идеална е за рутинни процедури, но не и за по-задълбочени проблеми. (и при нея съм ходила паралелно с д-р Мерджанов)

# 2 563
Velichka Zlatkovska,в поста преди твоя има отговор :  Peace

Това вече сме го направили и при него няма проблем..При мен има,защото нямам редовна менструация от доста време е имам завишен хормон...

# 2 564
  • Fort Worth, TX
Отидете в Селена.Болницата е специализирана и се занимават точно с това.

Общи условия

Активация на акаунт