Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 454
  • 6 114
  •   3
Отговори
# 2 535
Благодаря за споделените мнения.  bouquet

# 2 536
Веднага ще се обоснова. Загубих една бременност и д-р Бачуров беше от лекарите, които изразиха съмнение още в ранните седмици, че нещо не е наред. При следващата бременност, д-р Бачуров видя, че има проблем с плацентата и благодарение на успешното секцио родих живо и здраво дете. Мога да разказвам с подробности за одисеята, през която съм преминала, но темата не е тази. В други постове също съм изтъквала защо препоръчвам лекари като д-р Бачуров и д-р Тотев, останалото е въпрос на личен избор.

# 2 537
Здравейте, бременна съм , след няколко месеца ми предстой секцио. Чувам добри отзиви за двама гинеколози, но не знам на кого да се спра- Йончев или Амалиев, ще съм благодарна , ако някой ми помогне в избора.
От д-р Йончев лично аз не съм доволна и не го препоръчвам!

Аз също не съм доволна от д-р Йончев!

# 2 538
Момичета, д-р Виолета Паскалева само бременност ли следи или може да се ходи и за профилактични прегледи при нея?

# 2 539
бихте ли ми препоръчали гинеколог, който е добър с диагнозите, лечението..имам  течение и ми се иска да отида при лекар, който разбира, а не само да изписва без изследвания..благодаря предварително!

# 2 540
Здравейте, да питам някой има ли мнение за д-р Бояджиева в ДКЦ4 в Смирненски - нали Забунов вече е шеф в Пълмед и нея са я назначили на негово място явно, но нещо никакво инфо нямам. При Леви е доста пълно вече и все няма часове, та затова питам

# 2 541
Аз родих при д-р Здравко Минев гр. Пловдив. Не мога да ви опиша колко съм очарована от д-р Минев! Страхотен лекар и човек! В края 8-мия месец установи, че е необходимо да родя секцио, поради няколко причини, но аз подходих малко с недоверие и сметнах че причините не са достатъчно основателни, за да плануваме секцио. Естествено избора да раждам нормално беше изцяло мой, но д-р Минев на всеки преглед ми казваше, че е необходимо да се направи секцио. И на 22.01 (дата на термина) ми изтекоха водите и раждането започна. В крайна сметка, не успях да родя нормално, бебето беше 4020 гр., с доста голям диаметър на главичката, аз имах 7см. разкритие и главичката още не беше фиксирана в таза, тоновете на бебето започнаха да падат драстично. И тогава д-р Минев ми донесе няколко картона на жени, които са родили на същия ден за да ми покаже какви трябва да  бъдат нормалните тонове на бебето, за да протече раждането по естествен път. Имаше огромна разлика между нашите тонове и тези на другите бебета. Чак тогава разбрах колко е опасно и рисковано да се опитвам да раждам нормално и то при такива условия, които между другото доктора ми беше изяснил още в началото на 9-тия месец. Естествено веднага дадох съгласието си да ми бъде направено секцио. Благодаря на Бога и на д-р Минев за проявеното внимание и загриженост, всичко мина благополучно! Родих едно страхотно здраво момиченце. По време на престоя ми в болницата, също получих невероятно обслужване и отношение. След раждането задържах кръв в матката, още веднъж благодаря на доктора, благодарение на който се изчистих без да прекъсвам кърменето. Няма нужда повече да обяснявам защо съм с такива впечатления, ако решите той да бъде вашия гинеколог, ще направите най- добрия избор!

# 2 542
Здравейте, някой има ли информация къде другаде работи и изражда д-р Добринка Петрова освен в Медицински център 1? Съжалявам, ако някъде назад е писано. И някой раждал ли е при нея? С какви впечатления сте?

# 2 543
Здравейте, някой има ли информация къде другаде работи и изражда д-р Добринка Петрова освен в Медицински център 1? Съжалявам, ако някъде назад е писано. И някой раждал ли е при нея? С какви впечатления сте?

Работи само там, не изражда никъде. Доста е натоварено при нея , но заради нея сега имам дъщеря ми жива и здрава.

# 2 544
моми4ета имам питане -  някой да препоръ4а АГ за следене на бременост от пловдив
за сега като 4ета съм с спряла на д-р. Мерджанов и д-р Христодулова
ако може някой да препоръ4а от опит
незнам и аз на къде и аз да тръгна затова към вас се обръщам за помощ

# 2 545
Момичета колебая се за следене на ЖК д-р Бабаков или д-р Симеонов? При първия съм ходила, при другия не- влияя се от мненията тук, че бил доста разбран.... А ми се иска при който се запиша, живот и здраве да родя при него... (в окръжна болница)  Thinking
танита89 аз първоначално се бях записала при Мерджанов за ЖК, после заминах за чужбина и сега се оказва, че пак ще се връщам, но не мисля при него, защото не изражда. Иначе мога само хубави неща да кажа за него. Не ми е направил лошо впечатление, обръщаше ми внимание и всичко както си е по реда.  Simple Smile

# 2 546
  • Пловдив
 Съни*, аз съм за Симеонов. Разбран, с чувство за хумор, добър лекар. И аз раждах два пъти в Окръжна. Доволна съм.

# 2 547
моми4ета имам питане -  някой да препоръ4а АГ за следене на бременост от пловдив
за сега като 4ета съм с спряла на д-р. Мерджанов и д-р Христодулова
ако може някой да препоръ4а от опит
незнам и аз на къде и аз да тръгна затова към вас се обръщам за помощ
Мерджанов е страхотен лекар, когато и да му се обадиш винаги е на линия. Освен това има фетална морфология, а и вече нова апаратура. Издава фактури ако е необходимо. Той следеше моята брененност по здравна каса и мога да кажа че съм страшно доволна. Иначе ражданено ми беше в Селена при д-р Минев, най-добрия който познавам.

# 2 548
  • Точно където трябва
Съни*, аз не съм за Симеонов! От личен опит. Иначе наистина е с чувство за хумор. За Бабаков не съм чела хубави неща, а и от лежането в болницата не ми направи много добро впечетление. Не нещо конкретно, но някак нехаен.
Там е работата, че и аз си търся сега лекар по ЗК. Оказа се, че д-р Петрова от Медлайн вече няма да е там. И сега се чудя дали да не се запиша пак там при Крумов или Амалиев...И какво ще стане с документите...
В тоя ред на мисли да попитам другите момичета, които ходят при Петрова, имате ли повече инфо?

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 19:04 от elliee

# 2 549
Аз мога да препоръчам Амалиеви. Второто ми секцио правиха те, първото беше в Окръжна болница.
Разликата между двете раждания е огромна. Първото раждане беше ужасно, с усложнения, болки, второто- песен.
Много съжалявам, че и първия път не раждах във ВМИ .

Общи условия

Активация на акаунт