Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 458
  • 6 114
  •   1
Отговори
# 2 520
Момичета, имам въпрос относно д-р Гавраилова, допреди около 2 години ходих при нея. Мога да кажа, че имам добро мнение за нея, но не и за медицинския център (до автогара Юг, не помня името), в който работи - веднъж ми изгубиха кръвни изследвания, след това ми забавиха други с 5 дни (а ми трябваха спешно), записваха ми часове, когато тя изобщо не е на работа и т.н. ... Та въпросът ми е какви са ви впечателнията от нея и дали работи другаде, тъй като личният лекар упорито се опитва да ме насочи пак към нея  Laughing, но на мен в този мед.център не ми се ходи пак...

# 2 521
Момичета, имам въпрос относно д-р Гавраилова, ...

От няколко месеца е в МЦ Кичук Париж, но чувам, че пак ще се връща в този на Автогара Юг съвсем скоро. Инфото ми е от близка приятелка, която е в начална бременност и се записа при нея.  Peace

# 2 522
Здравейте, бременна съм , след няколко месеца ми предстой секцио. Чувам добри отзиви за двама гинеколози, но не знам на кого да се спра- Йончев или Амалиев, ще съм благодарна , ако някой ми помогне в избора.

# 2 523
Здравейте, бременна съм , след няколко месеца ми предстой секцио. Чувам добри отзиви за двама гинеколози, но не знам на кого да се спра- Йончев или Амалиев, ще съм благодарна , ако някой ми помогне в избора.
От д-р Йончев лично аз не съм доволна и не го препоръчвам!

# 2 524
Момичета искам да ви попитам знаете ли ако обявят грипна епидемия в Пловдив могат ли да приемат на частно гинеколозите? Нали ЖК неможе да се прави тогава и изследвания също.  Confused

# 2 525
За раждане ли става въпрос?
Извинявам се, ако е прекалено нахално, но наистина много се притеснявам и всяко мнение би ми било от полза.

# 2 526
Гласувам с двете си ръце за;
д-р Георги Крумов
частен прием;
ул. Леонардо Да Винчи  66
моб.тел. 088/8351 435
тел.кабинет 622 192
ВМИ- работи
И аз като теб!!!

# 2 527
Здравейте да питам някой правил ли е ФМ при д-р Велевски, аз ходя при него на жк, но исках да питам и за ФМ за някакво мнение. Благодаря предварително

# 2 528
  • Пловдив
Здравейте искам да попитам в коя седмица от бременността  е най-добре да си направя ФМ.Първата я изпуснах,но мисля да отида за втората,четох на много места,но навсякъде пише различно и не мога да разбера в коя седмица е най-добре да се направи.
Благодаря ви Simple Smile

# 2 529

Моята ЛЛ ми е казвала хубави неща за Амалиев, а и дъщеря й роди при него.
Йончев ще бъде голяма грешка. На моя приятелка направи лапароскопия юли 2013, още не може да се възстанови, продължава да ходи по доктори.

# 2 530
Аз родих секцио при д-р Бачуров и горещо го препоръчвам!

# 2 531
Здравейте искам да попитам в коя седмица от бременността  е най-добре да си направя ФМ.Първата я изпуснах,но мисля да отида за втората,четох на много места,но навсякъде пише различно и не мога да разбера в коя седмица е най-добре да се направи.

аз знаех между 18-24 г.с. , правих си я през 21 г.с. Simple Smile

# 2 532
  • Пловдив

аз знаех между 18-24 г.с. , правих си я през 21 г.с. Simple Smile
Благодаря много ми помогна Simple Smile

# 2 533
Аз също съм за д-р Бачуров. Първото си дете раждах със секцио при него и след около 2 месеца ще съм пак при него за секцио. P.S - Работи в окръжна болница

# 2 534
  • Точно където трябва
И тук ще помоля, който препоръчва лекар да се обоснове. Не просто, доволна съм от този, а защо. С какъв проблем се е справил, че сте доволни. Когато няма проблем всеки лекар е добър. Важно е.

Общи условия

Активация на акаунт