Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 678
  • 6 116
  •   7
Отговори
# 2 805
Доц. Грудева  Peace
Завежда клиниката по хематология към ВМИ.
Ходих по време на бремеността и ми помогна  Simple Smile

# 2 806
Благодаря ти Джей,Мъгла.  bouquet
Всяко мнение ми е много важно.

# 2 807
Иванела, желателно е с час,защото идват и много без час,та се чака повечко.Но жената не връща никой,просто трябва да се изчака,аз си взимам часове,ще ти дам телефон ,защото на регистратура не записват за нея,става лично-0887 705015,стационар в кабинета й -032 60 15 19.
  Миналият понеделник се притесних за бебето ,защото не мърдаше и като й звъннах на секундата ме извика да отида и ме вкара преди всички пациенти,така че е много съвестна за пациентите си.

# 2 808
  • Пловдив
Иванела, желателно е с час,защото идват и много без час,та се чака повечко.Но жената не връща никой,просто трябва да се изчака,аз си взимам часове,ще ти дам телефон ,защото на регистратура не записват за нея,става лично-0887 705015,стационар в кабинета й -032 60 15 19.
  Миналият понеделник се притесних за бебето ,защото не мърдаше и като й звъннах на секундата ме извика да отида и ме вкара преди всички пациенти,така че е много съвестна за пациентите си.
Благодаря много   bouquet

# 2 809
Моля някой ако знае координатите на др Кръстьо Порязов?знам,че е възрастен,дали още практикува?много благодаря.

# 2 810
Иванела83 подкрепям напълно за д-р Станева цяла бременност се следих при нея и съм много доволна отговаря на всички въпроси , не претупва . Много мила жена . Никога не съм ходила на частно , защото наистина обръща голямо внимание на пациентите си .

# 2 811
  • Пловдив
Момичета д -р Добринка Петрова в клиника new life ли работи?
Искам да отида на профилактичен гинекологичен преглед, досега съм ходила все при д -р Тотев по зк и при д -р Амалиев на частно, но прочетох хубави отзиви за нея и се чудя дали да я посетя. Не съм ходила откакто родих,  т.е. 6м на гинеколог.
Не отказвам и препоръки за други специалисти по ЗК ,много благодаря!
  bouquet

# 2 812
  • Пловдив
Иванела83 подкрепям напълно за д-р Станева цяла бременност се следих при нея и съм много доволна отговаря на всички въпроси , не претупва . Много мила жена . Никога не съм ходила на частно , защото наистина обръща голямо внимание на пациентите си .
Благодаря много.
А като си запазя час спазва ли си часовете горе-долу,знам че понякога има забавяния,но да знам че съм с малко дете,да си направя план  Grinning

# 2 813
Аз поне не чакам много,сега закъснение от 5-10 минути е нормално ,но не съм чакала кой знае колко,когато са само пациенти с часове,всичко върви наред,но идват много за рецепти само,да вземат изследвания,те минават за няколко минути.След като отидеш в поликлиниката трябва да минеш през регистратура да се обадиш за кой лекар си,и после пускат пациента на доктора по компютъра.

# 2 814
Момичета, много ви благодаря за това, че ми препоръчахте д-р Кирова, хематолог.
Много голям професионалист, нищо, че е възрастна.
От няколко дри обикалям по хематолози, за да се спра на един, но уви, много съм разочарована.
Повечето не знаятт какво е това тромбофилия.И ми казват, те акушер-гинеколозите си знаят.
Много съм доволна от д-р Кирова.
Но искам да имам и още един резервен вариант. Моля,за препоръка за добър хематолог, който следи патологични бременности! Много ми е важно.

# 2 815
  • Пловдив
Аз мислех да пиша, че гинеколог, особено тези, които работят в областта на АРТ процедурите, са по-запознати от хематолозите относно тромбофилията, но предпочетох да си замълча. Все пак не съм лекар. Изследването за тромбофилия е едно от задължителните изследвания преди ин витро, затова не пренебрегвай гинеколога за сметка на хематолога. Едното е толкова важно, колкото и другото. Има значение кой как ти следи бременността и какво вижда на ехографа. Само хематолог няма да свърши работа. Но ако гинекологът не е "в час" за какво става въпрос, ще трябва да разчиташ на хематолога и  в този ред на мисли, трябва резервен вариант.

Изобщо тези дни се начетох на такива безумия по темите, разочаровах се много от морала, почтеността и професионализма на уж уважаван лекар......и си бях обещала да не пиша. И май ще спра. Около половин година бях спряла, май пак ще го направя.  Tired

# 2 816
Разел -дазел, мерси за мнението.И то ми е много от помощ. Да,търся си резервни варианти, така ми е по-спокойно.
 А по повод разочарованието към лекарите...Аз все това си казвам -  дано моя лекар не се промени...
В тази професия трудно се устоява.
Вместо да се отказваш да пишеш, моля те, помогни за добър хематолог.

# 2 817
Събирам мнения за следящ женска консултация лекар, (от женски пол по възможност), работещ по ЗК. Кършиака и центъра са ми удобни дестинации.
Исках да се запиша при д-р Д. Петрова, но ми отказаха, че имала мн бременни.

# 2 818
Др Тотева 3то ДКЦ много е внимателна от личен опит знам.

# 2 819
  • Пловдив
Др Тотева 3то ДКЦ много е внимателна от личен опит знам.

Точно и аз щях да я препоръчам.  Peace

http://dkc3-plovdiv.com/%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0-1/

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 08:44 от *Бенджи*

Общи условия

Активация на акаунт