Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 697
  • 6 116
  •   1
Отговори
# 2 835
Моля да ми препоръчате добър спец. гинеколог не за бременност а за преглед като изследвания и т.н. Бях при добър гинеколог без направление и при наличие на увеличени левкоцити + чиста микробиология ми казва всичко е наред и ме отпраща така да се каже  #2gunfire Ще съм ви благодарна ако дадете препоръка  Peace  + ако имате мнение за Карагйозов. На частно ли работи и колко е прегледа при него и ако е добър ако може кординати?

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 17:31 от eli7op

# 2 836
Здравейте,искам да ви помоля за мнение за д-р Добринка Петрова?

# 2 837
  • до едно тепе
Моля за мнение за д-р Мария Василева от ДКЦ 2. За ЖК става въпрос.  newsm78 Друг лекар ми отказа и се опита да ме насочи към нея. Не съм я чувала и не помня да съм чела мнения за нея като специалист. Thinking

# 2 838
Поспаланчо, и аз ще следя.
Прочетох темата от 120 страница та до тук. Извадих си бележки, доста лекари отпаднаха, но имам колебания за:
д-р Петя Тотева - ДКЦ3
д-р Кунчев - Торакс
д-р Ангел Ангелов - Фи Хелт
д-р Белчев - Фи Хелт.
Както се вижда, изискването ми за следящ ЖК по ЗК да е жена отпадна Crazy, ама държа да ми пуска всичко, полагащо ми се от ЗК, да обяснява, да не претупва иии да си спазва часовете.
Уговорка за раждане няма да правя с никого от тях ако има значение. Тааа, към кого да се насоча? Hug

# 2 839
Тааа, към кого да се насоча? Hug
Мога да дам мнение за д-р Христо Кунчев от Торакс. Първо да спомена, че в клиниката са двама доктори с тази фамилия - баща и син са, аз си водих ЖК при сина (Христо). Та доктора работи по ЗК, внимателен е, обяснява добре, отговаря на въпроси, понякога дори обича да се презастрахова и прави по-подробни прегледи. Спазва си часовете, максимум да ми се е налагало да почакам 10-15 мин. При всеки преглед гледа на ехограф (без допълнително заплащане), въпреки че по ЗК се полагат само 2 безплатни. Дава болничен без проблем, но понеже се пуска през ЛКК се заплаща 30 лв. за болничния лист. Като цяло съм доволна от него и начина, по който ми проследи бременността и за следващо дете пак бих се записала при него... Но няма да е скоро, сега се гледаме и нагаждаме с първия резултат от лентичката ми  smile3541

# 2 840
Шушулче, аз по-напред писах за д-р Екатерина Станева,води ЖК,на мен много ми допадна.Има и други доволни мами от нея.Вика ме на всеки 2 или 3 седмици,гледа винаги на ехограф без заплащане.Взимала ме е по спешност,тъй като бебето не мърдаше 2 дни и самата тя много се притесни и ме изивка на секундата.Пуска редовно изследвания, понеже бебето има проблем с бъбреците,който се установи на феталната,тя въпреки ,че каза че нейният ехо не е 4д ,всеки път ги гледа как се развиват.Та ходейки при нея не ми се налага да ходя и на частно.

# 2 841
Listopad, това, което пишеш, звучи мн добре, обаче на мен ми идва мн далече и хич не ми е удобна дестинация.

# 2 842
Да,по принцип трудно се съчетават добър лекар с удобно местоположение,но аз уцелих този път,на 10 минута пеша ми е Събота пазара.Другият вариант,който ми предлагаха беше д-р Котева в поликлиниката до касата,но до там все трябваше да имам транспорт и се отказах.

# 2 843
Listopad, това, което пишеш, звучи мн добре, обаче на мен ми идва мн далече и хич не ми е удобна дестинация.
Въобще не гледайте местоположението. Важното е да е добър специалист. В рамките на града въобще не е проблем-има градски транспорт,маршрутки,таксита...
Аз не живея в Пловдив и ходих на ЖК на 20км от мястото ,където живея, аз а по-специализираните изследвания ходих на 130км.

# 2 844
Вилиан, ДКЦ7 ми е на доста повече от 20 км от дома, а предният път ходих до ДКЦ-то в Смирненски, което ми е точно на противоположната посока от мястото на влизане в Пловдив. Защо да бия този път, след като мога да се запиша и някъде по-близо?

# 2 845
  • до едно тепе
Хм особено ако се налага да се правят суперсложни схеми за гледането на по-голямото дете един час прекаран в път за мен е ужасно много време. А да живея примерно в Кършияка и да ида на ЖК в Кючука ми се струва меко казано лудост. ooooh!

# 2 846
Моля, препоръчайте ми добър лекар за колпоскопия (изключвам д-р Христамян)! Какво е мнението ви за д-р Васил Даскалов?

http://www.invitro-plovdiv.com/

# 2 847
За колпоскопия си избери добър онколог, лекар със специалност онкология. Онкологията на ВМИ лекарите са добри, д-р Ямаков е онколог, и от д-р Росен Петров съм много доволна. Посети няколко, ако имаш възможност и си избери сама. Това е важно изследване.Д-р Даскалов, няма специалност по онкология.
Ако имаш нужда от нещо повече, може да ми пишеш на лични.

# 2 848
gerda1, благодаря отново!  Hug  Според теб кой е корифея в тази област? Чувала съм, че е д-р Христамян. Дали е така?

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 02:57 от Мъгла

# 2 849
Момичета, чували ли сте за д-р Видев? Какви са ви впечатленията?

http://www.doktorvidev.com/index.html

Общи условия

Активация на акаунт