Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 614
  • 6 116
  •   1
Отговори
# 3 105
  • Пловдив
Ще съм благодарна ако  споделите мнение/ отзиви/ препоръка за добър гинеколог , работещ със здравна каса в кв. Тракия!
Чувала съм за д-р Тотев, ,той работи в Тракия, но не съм ходила при него. Има и една жена д-р Сюлейман
Тотев отдавна не е там.Аз при Сюлейман ходих,не останах доволна...ама зависи какъв ви е проблема.По-добре при Лизева-пане такива бяха отзивите аз като питах Peace щом държите да е там...Вижте в МЦ Димед кой са АГ.

# 3 106
  • Plovdiv
Доктор Тотев, вече работи в МЦ Хипоталамус в Рилон център

# 3 107
Здравейте , да споделя че ходих при д-р Крумов , доволна съм от отношението,разбирането  и от това че ми обясняваше всичко с една дума съм доволна .Изписа ми оргамометрил 5 дни по 3 таблетки за предизвикване на МЦ и предложи да ми се направят някакви изследвания на хормоните от третият ден на цикъла за който трябва четири дни да съм в болница  Thinking така ги поемала здравната каса в  отделение по ендокринология  и още някакви с глюкозен толеранс . Благодаря на момичетата за препоръката   bouquet

# 3 108
Здравейте, може ли някой да ми изпрати на лични мобилен телефон на д-р Тотев от Хипоталамус? Искам да разбера дали са излезнали изследвания и резултатите , без да се разкарвам. Някой звънял ли му е за такива неща?Благодаря предварително.

# 3 109
Eliza_nat, не смяташ ли, че е неуважително намерението да звъниш на лекар за собствените ти резултати. Щом намираш за разкарване отиването до лекарски кабинет, за да разбереш информация коята те касае...
Не те съдя, но нямам думи докъде са стигнали хората в отношетието към лекарите...

# 3 110
Аз като ходя за цитонамазка или микробиолигия,и доктора по каса и частният ми казват да звънна да ми кажат резултатите  в един кой си ден,за да не ходя.Не виждам нищо лошо човек да звънне и да попита.

# 3 111
За Тракия препоръчвам д-р Порязов в МЦ Димед! Изключително внимателен, много съм доволна! Simple Smile

# 3 112
Здравейте , някой от Вас дали има личният телефон на д-р Крумов , трябваше да ми правят изследвания в Медлайн по негова препоръка на третият ден от цикъла но днес звъннах за да ме плануват нямало свободни легла а имали и проверка от здравната каса и нямало как да ходя само за изследвания  ooooh! Телефона който имам е само за записване на часове отказват да дадат личен номер (0888351435) Благодаря предварително

# 3 113
Здравейте! Аз не съм българка и живея в България от април 2015 (в Пазарджик). Имам не много добро здраве и трябвам добри специалисти, сега най-вече хубав гинеколог в Пазарджик или Пловдив (имам дисплазия, ерозия и другите неща). Ама искам само жена-лекар, защото ми е неудобно да се съблека пред мъжки.  Много благодаря, ако ще отговорите! Поздрави!

# 3 114
Препоръчвам доктор Елена Леви- много е внимателна. Д-р Елена Димитрова от Торакс също е ок. newsm10

# 3 115
Леви е супер незаинтересована и всичко за нея в норма и е наред. Аз не препоръчам.

# 3 116
От половин година съм при д-р Леви и нямам впечатление да е незаинтересована. Това че нещо е в норма, не значи незаинтересованост.

# 3 117
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър, доакзан специалист? Искам да водя жената в Пловдив, че тук  в Кърджали на лекарите не им се доверява.
Искам да я прегледат за възможни полови брадавици във влагалището й, също така и отзад. Нека някой с опит да препоръчва добър гинеколог.
Благодаря.

# 3 118
Моля дa ми препоръчaте лекaр, от който сте доволни зa лечение нa гъбички..блaгодaря

# 3 119
Здравейте,може ли да споделите как д-р Станева свързва за раждане с д-р Патишанов и цена на раждане секцио при него?

Общи условия

Активация на акаунт