Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 825
  • 6 116
  •   1
Отговори
# 3 240
Благодаря! Simple Smile

# 3 241
  • Plovdiv
Препоръчвам доктор Тотев в Хипоталамус Simple Smile

# 3 242
Микробиологията я занеси на Хронолаб на панаира и искай да е с антибиограма.

# 3 243
  • Plovdiv
Оня ден носих МБ в Хронолаб и ми казаха, че антибиограма да пусна само ако имам положителен резултат за гъби

# 3 244
Да, антибиограма се пуска само при наличие на проблем.

# 3 245
  • Plovdiv, Bulgaria
Препоръчвам доктор Тотев в Хипоталамус Simple Smile
С две ръце. След като се разочаровах от Сърбакова и ужасното й отношение, днес бях за първи път при него и съм много доволна, веднага започнахме план за действие за забременяване.  Peace

# 3 246
Тотев е повече за ЖК и за патологична бременност.

# 3 247
Трябва да правя АМНИОЦИНТЕЗА, мисля да е в Селена, имате ли лични впечатления от докторите от СЕлена. Препоръчайте ми добър специалист да извърши процедурата

# 3 248
  • Plovdiv
Герда, аз при Тотев ходя за проблем със забременяването, изчела съм хиляди неща за моя проблем и мога да кажа, че това което чета, се покрива едно към едно с това, което той ми казва и предписва като лечение. За отношение и човещина няма да коментирам до преди него на какво съм попадала.

# 3 249
  • Пловдив
При мен пък грам заинтересованост не прояви Crossing Arms Пусна Тат и Мат и това е...

# 3 250
  • Plovdiv
Нали знаеш винаги ще има доволни и недоволни от даден лекар

# 3 251
Много е добър в следенето на трудни и тежки бременности.За това не може да се спори.

# 3 252
Герда, аз при Тотев ходя за проблем със забременяването, изчела съм хиляди неща за моя проблем и мога да кажа, че това което чета, се покрива едно към едно с това, което той ми казва и предписва като лечение. За отношение и човещина няма да коментирам до преди него на какво съм попадала.
аз също съм на това мнение

# 3 253
Цитат
Здравейте! За първи път влизам тук, но няма да ми е за последно, разбира се. Моля кажете ми за д-р Тотев да си взимам ли направление? Колко струв преглед при него? Не съм от Пловдив, затова искам да имам повече информация!

# 3 254
Какво стана с амниоцентезата в Селена, може ли да споделите, че ми е много важно с тая амниоцентеза.

Общи условия

Активация на акаунт