Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 568
  • 6 116
  •   1
Отговори
# 3 525
Аз съм със задочни, но много добри впечатления от д-р Стоилов.
Бях записала час за безплатния БХС при него, инициативата, за която Герда писа.
В деня, в който научих, че ембриончето ми е спряло развитие, му писах и-мейл, за да освободя часа.
Веднага ми отговори, че няма проблем, че съжалява за така стеклите се обстоятелства и че ако имам нужда от нещо, каквото и да е, спокойно да го потърся без колебания.
Много добро впечатление ми направи, точно от такава проява на човечност трябва да се поучат повечето ни лекари. Peace
А моят доктор, д-р Здравко Минев, е уникален човек, уникален !!!
Толкова съм му благодарна за абсолютно всичко, просто...не го заменям за никой друг  Peace
Жана и тук да ти кажа че много съжалявам за загубата ти,и аз преживях същото само преди 4-5 месеца а днес съм отново бременна, важното е да си силна и да не се предаваш. Hug
Относно прегледа при др.Стоилов и аз мисля ако всичко е наред са си запазя час при него,да питам включва ли и ехограф или трябва да ти е направен преди това и там само ти взимат кръв?  newsm78

# 3 526
Благодаря, момичета. Tired

# 3 527
Видях с изненада, че на първа страница е д-р Чавдар Чавдаров„? Той на ехографски преглед не беше различил сянката от пикочния мехур и ми беше казал, че имам голям тумор.

# 3 528
  • Пловдив
Аз тези последните за които пишете не съм ги и чувала дори...

# 3 529
А, мозъка на бебето, дали го гледа.

Много ми допада, това което споделяте за доктора.

Ами на мен ми показа мозъка, разгледа го. Слава Бог при мен нямаше нищо притеснително.
Аз лично останах много доволна от отношението му - ведър, усмихнат и спокоен доктор. Отдавна не бях попадала на такъв.
Мисля да си запиша час при него и за късният .

Цитат
Относно прегледа при Дар.Стоилов и аз мисля ако всичко е наред са си запазя час при него,да питам включва ли и ехо граф или трябва да ти е направен преди това и там само ти взимат кръв? 

Прегледа, на който аз бях беше от безплатната кампания на УМБАЛ Сви. Георги. Не съм плащала нито за ехо графа, нито за кръвната проба. Кръвната проба се взима от Отделение по Медицинска Генетика на Васил .

Единственото, което не ми хареса е депресивната обстановка в Сви. Георги. Sad Докато се качвах при доктора и чаках да влезна се нагледах на какво ли не...

# 3 530
Да и аз за този безплатен преглед говоря

# 3 531
Аз посетих Д-р Борис Стоилов по повод безплатния ехографки и БХС  м/у 11 и 13+6 седмица
резултатите ми бяха ужасни 1 към 15 за Даун. Последва Хорионбиопсия направена от доктор Стоилов,която за мое щастие отрича болестта. Преди няколко дни в 16 седмица ходих за преглед на сърце и органи.Всичко за сега изглежда добре. Доктор Стоилов е много добър и като специалист и като човек.

# 3 532
Може ли малко повече подробности относто хорионбиопсията.
Много благодаря.

Кога, къде , как я правихте?

# 3 533
В болницата ме приеха и ми искаха изследвания,които предварително трябваше да направя-пълна кръвна картина,спин,хепатит и кръвна група.На 2 ден ми направи хорион биопсията.Първо ме преглежда и избира мястото,от което ще ме боде.Обезболява кожата и подкожието с упойка и след това през това място вкарва иглата и взима пробата.Не е болезнено ,усеща се иглата ,но не боли.След това проверява тоновете на бебето и  слага памуче с лепенка на мястото.Пробата,която е взел поставят в едно контейнерче пълно с някаква течност.Взимат кръв,от вената.Пробата се носи в Национална Генетична Лаборатория в София,но твой близък я носи до 4 часа след взимането.Забравих да кажа ,че процедурата с взимането на пробата е около 2 мин.На 3 ден те изписват.От София ти дават номер, на който да се обадиш за резултата,а иначе и доктора го получава по ел.поща.Във вторник занесохме пробата ,а в четвъртък имахме резултата.

# 3 534
В 14 седмица бях

# 3 535
В коя болница лежа?
Колко струваше това?

# 3 536
В Св.Георги. Изследването е безплатно за Даун и още 2 генетични заболявания.А ако искаш разширен тест за още няколко заболявания,но не знам колко са е 250 лв. и излиза за най-малко 11 дни,но то е по желание и ако имаш достатъчно материал за пробата,защото по някога доктора не е виновен ,а просто няма достатъчно.Доктор Стоилов обяснява  всичко много подробно. Няма да сбъркате,ако го посетите.

# 3 537
Много се радвам, че в Пловдив има такъв специалист.
А на доктора кой му асистира докато прави хорионбиопсията?
Има ли акушерка или друг лекар?
В коя седмица правихте хорионбиопсията?

# 3 538
Бях в 14,не ми се чакаше до 16 за аминоцентеза,която я дават за по безопасна. Имаше акушерка и още един доктор,които му асистираха,но самата процедура сам я направи.Нямах никакви проблеми след манипулацията.Отношението беше много добро.До колкото съм запозната само доктор Стоилов прави хорион биопсия в Пловдив.Дано всичко да е наред и след няколко месеца да прегръщам жив и здрав втория си син.

# 3 539
Искам да попитам някой правил ли е ехокардиография и къде? Мнения за добър специалист в тази област.

Общи условия

Активация на акаунт