Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 573
  • 6 116
  •   1
Отговори
# 3 510
  • Пловдив
Синево новото име на Хронолаб ли е?
да Peace

# 3 511
  • Пловдив
Ако те приемат по спешност през нощта нямаха лаборатория, дето да работи.
Сутринта пускаха изследвания.

Това е по преценка на дежурния лекар, дали да повика лаборантка или не. Ако пристигнеш с масивен кръвоизлив, със сигурност няма да чакат до сутринта. Лекарят преценя спешността и наложително ли е да се правят изследвания на момента или може да изчака до сутринта. Обикновено лекар и пациент имат различни схващания за спешно състояние.

Отивам посред нощ в Хирургиите, детето пищи от болки в корема. Пращат ме на "В. Априлов". Настоявам за хирург. С другите неразположения мога и сама да се справя. Като видяха, че няма да отсъпя, го събудиха. Дойде с една сестра. Повече писа, отколкото преглежда. Каза, че и няма нищо. За изследвания и дума не стана въобще.....Трябваше да му повярвам.  Simple Smile

# 3 512
Децата наистина ги насочват към Васил Априлов, задържат ги в Хирургиите, ако е травма или хирургичен проблем.
  За съжаление съм разбрала , че когато ходя при лекар, трябва да изглеждам респектиращо, защото ти обръщат внимание в зависимост от външния вид.
 Аз съм станала нетърпима към лекарска небрежност. Отивам като нормален пациент, но като ме ядосат и вадя тежката артилерия.

Денощните лаборатории в Пловдив са две в Хирургиите на ПЕщерско и мисля, че в Медикус Алфа.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 12:34 от Анонимен

# 3 513
И аз смятам, че респектиращият вид при посещение на лекар е за предпочитане. Ако не изискваш и си небрежно мил и ненастойчив има голяма вероятност да си тръгнеш без нужните изследвания/направления или информация. Днес бях за кратко в една болница и старшата сестра се опита да ми държи тон, в следващия момент изисках фактура и касов бон за заплатената от мен сума, а не хвърчаща квитанция с печат и отношението към мен се промени. Наблюдавам и че често самите пациенти са неадекватни: момичето до мен не знаеше защо е там, какво ще й изследват, не носеше никакви стари изследвания и не знаеше до сега през годините какво й е изследвано - обясненията й се свеждаха до „изследваха ми два хормона” Shocked

# 3 514
  • Пловдив
В Пловдив д-р Борис Стоилов има специализация 2 години по фетална медицина в Англия.
В Селена идва веднъж месечно сертифициран специалист по фетална медицина, д-р Стратиева.
Не съм сигурна, дали проф. Пехливанов нямаше специалност по фетална медицина.

Здравей,

А дали имаш малко повече информация за д-р Стоилов? Някой познат, който да е ходил при него?

# 3 515
Няма какво да загубиш, просто отиди при него и пиши как е минало тук.
 bouquet

# 3 516
  • Пловдив
Няма какво да загубиш, просто отиди при него и пиши как е минало тук.
 bouquet

Непременно ще го направя. Утре имам час, ще пиша как е минало. Благодаря!  bouquet

# 3 517
Много ще ти бъда благодарна да споделиш, защото възнамерявам отново да пробвам за бебе съвсем скоро и ако успея може да го потърся и аз, че съм установила семейството в града.

# 3 518
Здравейте,

Аз посетих д-р Стоил и останах с добро впечатление от него. Млад и усмихнат лекар, който обясняваше всичко подробно, отговаряше на въпросите ми без да ме претупа. Мисля да го посетя пак. Дори се замислих да раждам при него, но единственото притеснение, което имам е, че не знам колко опит има с това.

# 3 519
Какво гледа на бебето, след прегледа какво ти дават като документи, снимки?

# 3 520
Аз съм със задочни, но много добри впечатления от д-р Стоилов.
Бях записала час за безплатния БХС при него, инициативата, за която Герда писа.
В деня, в който научих, че ембриончето ми е спряло развитие, му писах и-мейл, за да освободя часа.
Веднага ми отговори, че няма проблем, че съжалява за така стеклите се обстоятелства и че ако имам нужда от нещо, каквото и да е, спокойно да го потърся без колебания.
Много добро впечатление ми направи, точно от такава проява на човечност трябва да се поучат повечето ни лекари. Peace
А моят доктор, д-р Здравко Минев, е уникален човек, уникален !!!
Толкова съм му благодарна за абсолютно всичко, просто...не го заменям за никой друг  Peace

# 3 521
Жана, миличка съжалявам да науча за загубата ти.
 Hug Hug Hug
Ако имаш нужда да поговориш с някого,  да ти олекне, който ще те разбере, аз съм насреща.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 18:31 от Анонимен

# 3 522
Знам, че мога да разчитам на теб, Герда и много ти благодаря за това  Hug

# 3 523
Какво гледа на бебето, след прегледа какво ти дават като документи, снимки?

Бебето го гледа от до - сърце, кръвоносни съдове, пикочен мехур, мозъка, крачета, ръчички, гръбначен стълб и т.н Обяснява ти кое какво е, дали всичко е добре развито на този етап. Изчислява ти с по-голяма точност и термина. Накрая ти дава две снимки от ехографа и документ, където е обяснено накратко всичко, което е видял. Даде ми и документ, с който ходих във ВМИ за биохимичен скрининг. След като ми излязат резултатите ми каза да отида пак при него за да обсъдим вече комбинирано ехографа заедно със скрининга.

Много съжалявам за загубата на Жана Sad  Hug

# 3 524
А, мозъка на бебето, дали го гледа.

Много ми допада, това което споделяте за доктора.

Общи условия

Активация на акаунт