Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 195
  • 6 115
  •   2
Отговори
# 3 690
Отлични.

# 3 691
Благодаря!
А лабораторията, която се намира в клиниката, където работи тя, добра ли е? Как го обясних хаха мед. център 6-150. Става въпрос за цитонамазка

# 3 692
  • Пловдив
Отзив за д-р Семра Халил? Simple Smile
за сефте я чувам...дайте подробности малко Peace

# 3 693
Аз също бих се радвала за подробности, щом отзивите ви са отлични.

# 3 694
Работи в Окръжна болница.Ако всичко е наред с хорионбиопсията ще минавам на женска консултация при нея.
 При нисък хемоглобин на родилка прави толкова бързо секцио с минимална кръвозагуба, че не се налага кръвопреливане.
 В Окръжна болница раждаш без избор на екип, без пари под масата.Акушерките са опитни.Имат отлична неонатология, може да си поръчваш кетъринг, ако не ти харесва храната.

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 11:46 от Анонимен

# 3 695
Работи в Окръжна болница.Ако всичко е наред с хорионбиопсията ще минавам на женска консултация при нея.
 При нисък хемоглобин на родилка прави толкова бързо секцио с минимална кръвозагуба, че не се налага кръвопреливане.
 В Окръжна болница раждаш без избор на екип, без пари под масата.Акушерките са опитни.Имат отлична неонатология, може да си поръчваш кетъринг, ако не ти харесва храната.
За Окръжна съм чувала други отзиви откакто Йончев е там. Crossing Arms

# 3 696
  • Пловдив
Точно на неонатологията, на Окръжна, не бих разчитала. И на другото не бих. Към всичко безплатно в здравеопазването съм пределно скептична.  Laughing Няма качество без пари за която и сфера да става въпрос. Лично аз така мисля. Кетъринг. Аз в частна болница, с кетъринг от ресторант, нищо не съм яла. Точно от ядене хич, ама хич не се интересувах след раждането. А аз родих нормално, бързо и лесно. Няма лекар, който да прави нарочно секцио с голяма кръвозагуба. Обикновено това е почти константна величина. При всички случаи, с нисък хемоглобин, носиш бележки от кръвен център за поне двама кръводарители. Секциото е операция и никой не може да ти гарантира 100% колко точно кръв ще загубиш. Рекламата не винаги гарантира качеството на продукта.

# 3 697
В семейството ми има лекари за това си позволявам да коментирам. Heart Eyes

# 3 698
Окръжна вече не е това, което беше. Не че и преди е била кой знае какво, но...

# 3 699
  • Пловдив
gerda1, ако имаш близки в Окръжна, може да е ОК. Но иначе, не е. И аз имам лекари в семейството. Бих родила там само ако гинекологът ми работи там и имам същото раждане като първото.

# 3 700
  • до едно тепе
Раждане с раждане еднакви няма. Дори и секцио да е пак няма как да е еднакво.
За Окръжна ми каза познат лекар, работещ там,че нещата са доста забатачени напоследък, особено в родилното. Съседка ми разправя как зет и се бръкнал с хилядарка само за секциото на дъщеря и при Йончев. За носенето на дрехи, чаршафи и консумативи 2 сака да не говорим. Беше много разочарована жената,че аз в частна болница съм минала по-евтино hahaha Преди почти 2 години беше това Whistling Е за роднини на колеги може и да има и кетъринг. Laughing

# 3 701
Ех, този Йончев...

# 3 702
  • Plovdiv
И аз съм на същото мнение на dazel за Окръжна болница и всички държавни такива..За мен да раждаш в частна болница ако можеш да си го позволиш не е лиготия или прищявка. Грижите, вниманието и хигиената са на светлинни години. Като сметнеш парите за избор на екип, бонус за стимулиране на доктора, консумативи и прочие, то излиза горе-долу същото

# 3 703
  • Пловдив
Съгласна щях да съм ако можеш да разчиташ,че като си на частно ще могат да се справят със сложни ситуации,ако се наложи.

# 3 704
  • Plovdiv
Като се има предвид, че избираш лекар и разчиташ на него. Повечето специалисти вече са се насочили към частните клиники за повече пари, разбира се. Това разбира се е мое мнение всеки си избира къде и как да ражда

Общи условия

Активация на акаунт